Je pro vás důležitá svatba?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
30.1.14 11:27

@rybka56
mi je to jedno, mám v tom jasno, ale musím poučit syna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
30.1.14 11:40

A já dceru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17306
30.1.14 11:45

@káťa @G12
A oni Vás jako poslechnou? To tak dají na maminčino přání? Já je poučovat nebudu, jen ať si tím pěkně projdou. Navíc až začne klesat sňatkovost a porodnost, tak ten zákon snad zruší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.1.14 11:50

Zatím poslechne, chodí do první třídy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
G12
30.1.14 11:51
@zoidberg píše:
@káťa @G12
A oni Vás jako poslechnou? To tak dají na maminčino přání? Já je poučovat nebudu, jen ať si tím pěkně projdou. Navíc až začne klesat sňatkovost a porodnost, tak ten zákon snad zruší…

to nevím, ale nemůžou říct, že jsme je nevarovaly  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17306
30.1.14 12:01
@káťa píše:
Zatím poslechne, chodí do první třídy :mrgreen:

No ten můj taky, takže tyhle starosti opravdu můžeme pustit z hlavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
30.1.14 13:02
@zoidberg píše:
Navíc až začne klesat sňatkovost a porodnost, tak ten zákon snad zruší…

To nikoho nezajímá. Po nás potopa :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.1.14 14:28
@káťa píše:
přesně tak…
dům byl tvůj, ale manželka bude mít v péči děti, takže jí dům hezky přenecháš a půjdeš…

No ty bláho, tak to je síla 8o Pak se mají ti chlapi chtít ženit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.1.14 14:32
@G12 píše:
upravila bych to: ti nesezdaní, co můžou něco ztratit, se budou bát. Ti (nebo ty), které nic mít nebudou, na tom pěkně vydělají

Jj pravda, tak teď už do svatby tuplem nejdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.18 09:39

Holky, a co když už jsem jednou vdaná byla, dítě mám a chtěla bych s novým přítelem druhé? Myslíte, že je svatba tím spíš důležitá anebo naopak?
Dítě bych dala po sobě…vlastně po bývalém manželovi, je to takové hloupé asi že :think: :nevim:. A nevím jestli by se mi líbilo být „rozvedená matka“ :think:.
Měly jste to nějaká podobně? Jak jste to řešili?
Nejsem nejmladší, takže o tom docela i přemýšlím, aby v 35 dítě vůbec šlo. Přítel mluví o dítěti, nicméně o svatbě už tolik ne. Nevím co si myslet. Nechci ho do toho tlačit a svatbu si „vydupat“. Zároveň nevím jestli je to tak správné mít dítě bez svatby (a to i to že se první manželství nevyvedlo).
Anonym z důvodu pro mě citlivého tématu-a nemusí vědět ti co mě znají co řeším. Děkuji za pochopení.

• Citovat
  • Upravit
16186
10.5.18 15:52
@Anonymní píše:
Holky, a co když už jsem jednou vdaná byla, dítě mám a chtěla bych s novým přítelem druhé? Myslíte, že je svatba tím spíš důležitá anebo naopak?
Dítě bych dala po sobě…vlastně po bývalém manželovi, je to takové hloupé asi že :think: :nevim:. A nevím jestli by se mi líbilo být „rozvedená matka“ :think:.
Měly jste to nějaká podobně? Jak jste to řešili?
Nejsem nejmladší, takže o tom docela i přemýšlím, aby v 35 dítě vůbec šlo. Přítel mluví o dítěti, nicméně o svatbě už tolik ne. Nevím co si myslet. Nechci ho do toho tlačit a svatbu si „vydupat“. Zároveň nevím jestli je to tak správné mít dítě bez svatby (a to i to že se první manželství nevyvedlo).
Anonym z důvodu pro mě citlivého tématu-a nemusí vědět ti co mě znají co řeším. Děkuji za pochopení.

Tu svatbu si s ním ujasni, než se pustíte do společného potomstva, jinak bys mohla být hrozně zklamaná. Pokud je to pro tebe důležité, tak debatu nadhoď, vždyť nemusí být hned závazná. Ale právě proto, že už máš něco za sebou je na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.5.18 16:44

Chápu to správně, že by jsi s novým přítelem měla dítě, ale to dítě by mělo příjmení po bývalém manželovi?? 8o 8o 8o
Tohle bych jako chlap nerozchodila teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí