Je samozřejmostí, že svagrová zdědí výbavičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
7.3.17 22:59

Já to mám tak,, že nějaké obnošenější věci, co bych stejně dala na charitu, nebo vyhodila či se mi jich sešel asi milion, a ani trojčata by nebyla schopná všechny prostřídat :mrgreen: nabídnu, ale obvykle to je marná snaha, jediná z mého okolí a příbuzných mám holčičku, ale po starších příbuzných jsem věci podědila a teda moc hezké, nicméně dali mi je protože chtěli sami a já si je nijak nenárokovala. Ted je schovávám, chci časem ještě jedno a potom to udělám úplně stejně. Kočárky a ty větší hračky prodám nebo daruju a oblečení poputuje dál rodinou- mám mladšího bráchu. No v životě by mě nenapadlo automaticky počítat s tím, že mi někdo něco dám. Tak prostě mám na to si dítě pořídit, nebo ne a kdo mi dá něco navíc, tomu budu vděčná, tečka. Přece nemůžu chtít po někom jiním, aby mi zaštítil existenci… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.3.17 01:03

Moje máma zase bez mého vědomí a souhlasu půjčila oblečení po mém synovi mojí sestře, problém bych s tim neměla, kdybych alespoň o tom věděla :cert: půjčila tak bez mého vědomí nové dudlíky, chtěla i lehátko, dala jí i věci co platila ona sama a darovala je vnukovi - mému snyovi to by mi vadilo méně (přecejen je dala že)ale to že jí dala věco co jsem kupovala já a nebylo to zrovna levný mě neskutečně naštvalo…samozřejmě oblečení se mi vrátilo dost seprané a na vyhození. Doteď jsem poslouchala jak mají málo peněz a dneska jsem se dozvěděla že švagr koupil sestře psa za 12 tis :mrgreen: a přitom téměř brečí že nemají peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová