Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
8.1.21 20:41
@Pavlik Morozov píše:
To koukam. Takhle bych nevydrzel ani pet minut. Myslim ze na tom je dulezito to rano. Vyuzit ranni erekce je treba. Dve mouchy mozna i tri jednou ranou.

No vidis, a takovych prek apeni by pro tebe bylo hodne. Kazdy to fakt nevzdal jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 20:44
@Josefuna píše:
No vidis, a takovych prek apeni by pro tebe bylo hodne. Kazdy to fakt nevzdal jako vy.

Jaky vzdal. Takhle jsem nevydrzel lezet ani ve dvaceti. Neni mne to prijemne se objimat a mackat v posteli. Nic na tom nespatruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 20:55
@Pavlik Morozov píše:
Jaky vzdal. Takhle jsem nevydrzel lezet ani ve dvaceti. Neni mne to prijemne se objimat a mackat v posteli. Nic na tom nespatruji.

Jsi nekontaktni a chladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
8.1.21 21:16
@Pavlik Morozov píše:
Take prcate s gumou?

Co ti je do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 21:18
@Josefuna píše:
Jsi nekontaktni a chladny.

Chladny ne, ale nekontaktni. Nejaky mazleni a omacavani moc nemusim. Ani na neustale oblizovani nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 21:19
@Akinee píše:
Co ti je do toho?

Jen me to zajima, kdyz se srovnas s jozkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
8.1.21 21:32
@Pavlik Morozov píše:
Jen me to zajima, kdyz se srovnas s jozkou.

V délce vztahu, věku a nevychladlém manželském loži. Ostatní si nechám pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.1.21 21:36
@Nelel12 píše:
@Venetia
Ještě jednou? Fakt je pro tebe hnůj chlap, kterýmu to vadí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsi první na světě teda s takovým názorem, jestli patříš ty mezi takový, který roztáhnou všude, tak to je čistě tvůj štít :D
Hele, já sem napsala, že to některým chlapům vadí. Můj mezi ně patří. A když mu to vadí, tak se na to zeptá. Vzhledem k tomu, že já jsem neměla 30 partnerů, tak nemám problém se veřejně vyjádřit. A nestydím se za to. Počty nejsou zkušenosti..max s debil*ama, ne sexuální..když je pro tebe hnůj ten komu to vadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Schválně bych chtěla vidět reakci tvého může, partnera na počet tvých sexuálních ;)
btw: celé to byla reakce na zakladatelky komentář, některým chlapům to prostě vadí, tak používá šprcku :palec: viz, že ji používal 20let se současnou, takový by si o tebe nepopřel ani kolo. Tomu věř. :palec:

Děkuji… Nějak o to ani nestojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.1.21 21:43
@Nelel12 píše:
@Josefuna
Já pouze reaguji na to, že to některým chlapům může vadit. Jestli si to doma nerikate, ok. Vaše věc : ) spoustu páru to radši o druhém neví :palec:
A PRO OSTATNÍ :D někomu to nevadí vubec, kolik kdo měl :D (abych někoho zase nepohoršila)
Zakladatelcin partner je asi velice čistotný a asi by mu to vadilo.
A pár chlapů jsem slysela jaké mínění mají o takových ženách a jak hezky je nazývají :pankac:

To je, ale jejich problém ne těch žen. Možná závidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.1.21 21:52
@Pavlik Morozov píše:
Chladny ne, ale nekontaktni. Nejaky mazleni a omacavani moc nemusim. Ani na neustale oblizovani nejsem.

To musíš mít stejné chladnou ženu a ani se nedivím, že dva nekontaktni sex přestane bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.21 00:12

Jednoduše nechce děti a asi věří jen sám sobě v tomto ohledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie