Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
8.1.21 14:03
@Julča001 píše:
Já jsem ale zase ochotná uznat, že my nevíme, jaký to je to dělat s gumou a bez (z pohledu chlapa) ;) Prostě někomu to vadí míň, někomu víc, někdo to nechce z principu, stejně jako u HA.

Jj to asi nezažijeme jako ženy. :)

Rozdíl ale vnímám v tom, že kondom má menší dopady na mužské tělo než HA na ženské tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:10
@holkazprahy1 píše:
Jj to asi nezažijeme jako ženy. :)Rozdíl ale vnímám v tom, že kondom má menší dopady na mužské tělo než HA na ženské tělo.

Normální chlape podle mě nechce, aby jeho žena brala 20 nebo více let HA. Musí mu být jasné, že to může mít následky. Já bych zase řekla, že blbá je ženská, co je 20 let na HA. Nebrala jsem ji nikdy a ani s tím nehodlám začínat a nikdy jsem nebyla mužem žádána, že bych to mohla začít brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:11
@Julča001 píše:
Psala jsem, že hodně chlapů má problém i s tou jednonoční záležitostí. Na jednu stranu je to pochopitelné, protože dotyčná je jen na to jedno a nezáleží mu na tom, co bude, zejména pokud má možnost zmizet navždy ze scény (a nemoci neřeší). Co se toho zbytku týče, tak jasně, můžete se dohadovat, kdo je sobečtější, jestli ona, protože nechce např. ani tělísko, spermicidy a jiný nepřirozený hnusy. Ale nevím, o čem se mě pořád snažíš přesvědčit, samozřejmě máš právo s takovou partnerkou nebýt, pokud se nedohodnete. :nevim:

Presvedcit se te snazim o tom, ze pokud by zena vyzadovala ciste jen kondom i pozivotnim partnerovi, tak ti garantuji ze kdyz se ji podari nekoho sehnat (coz bude velmi obtizne), tak ten vztah s nejvetsi pravdepodobnosti bude stale casteji narazet na tohle. A ver tomu, ze casem vyvstanou otazky, jestli to nejde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:13
@Pavlik Morozov píše:
Presvedcit se te snazim o tom, ze pokud by zena vyzadovala ciste jen kondom i pozivotnim partnerovi, tak ti garantuji ze kdyz se ji podari nekoho sehnat (coz bude velmi obtizne), tak ten vztah s nejvetsi pravdepodobnosti bude stale casteji narazet na tohle. A ver tomu, ze casem vyvstanou otazky, jestli to nejde jinak.

Jak to můžeš vědět, že ten vztah bude na tohle narážet. Je hodně párů, kde používají pouze kondom a žádné otázky z toho nevyvstávají. Nemůžeš vše brát jen podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:14
@Pavlik Morozov píše:
Presvedcit se te snazim o tom, ze pokud by zena vyzadovala ciste jen kondom i pozivotnim partnerovi, tak ti garantuji ze kdyz se ji podari nekoho sehnat (coz bude velmi obtizne), tak ten vztah s nejvetsi pravdepodobnosti bude stale casteji narazet na tohle. A ver tomu, ze casem vyvstanou otazky, jestli to nejde jinak.

Mám kamarádky či kolegyně samé VŠ a HA z nich nebere žádná, dokonce je řada těch, které ji nebraly nikdy. A přestav si, že jsou vdané a jsou s partnery klidně 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:14
@sagina píše:
děkuji, já si nestěžuji :-) dokonce si vzpomínám, že moje První Velká Láska mi vykládala, že podle jakési studie kondom preferují spíše vzdělanější muži s vyšším IQ (není nad to to chlapům správně zdůvodnit ;-) ). jako svůj k svému, že. jak jsi napsal, potkat se my dva v reálu, tak to oba už předem odpískáme. co jsem si tě tak všimla tady na emiminu (nejenom v téhle diskuzi), tak nejspíš by mezi námi ani teoreticky nemohlo dojít k nějakému sblížení, ve kterém bychom řešili jestli HA, kondom nebo cokoli jiného :nevim: ;)

Kondom nema nic spolecneho s iq. To je blbost nad blbost nejvetsiho kalibru. Rozlisuj pouziti kondomu pri nahodnych znamostech a pouzivani kondomu v dlohodobem vztahu. Dost podstatny rozdil. Tady se bavime totiz o te druhe situaci. V te prvni je to pochopitelne a zrejme vetsina s tim problem mit nebude. V te druhe s tim bude mit problem 99 ze 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:20
@Josefuna píše:
Vzdyt sex nemáš a nezajímá tě a najedou víš, že 9 z 10 žen?

Ja nerekl, ze sex nemam. Jen ze po nem napasu za kazdou cenu a nesoulozim MOMENTALNE tak casto. Coz nic nevypovida o me sexualni zkusenosti z minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:21
@Pavlik Morozov píše:
Kondom nema nic spolecneho s iq. To je blbost nad blbost nejvetsiho kalibru. Rozlisuj pouziti kondomu pri nahodnych znamostech a pouzivani kondomu v dlohodobem vztahu. Dost podstatny rozdil. Tady se bavime totiz o te druhe situaci. V te prvni je to pochopitelne a zrejme vetsina s tim problem mit nebude. V te druhe s tim bude mit problem 99 ze 100.

Ja ti rikam, ze ani v dlouhodobém vztahu s tím mít 99 ze 100 mít nebude, znám takových párů hodně a problém s tím asi nemají, když jsou spolu 20 let. Pro tebe je problém v sexu skoro všechno, jak jsi to tu popisoval a ani ti to nestojí za tu námahu a kdesi cosi, hodně věcí považuješ za nechutných. Nesmíš to brát jen podle sebe. Fakt je hodně mužů, kterým kondom ani v dlouhodobém vztahu nevadí, protože vědí, že jedinou jinou spolehlivou alternativou kromě sterilizace je HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:22
@Josefuna píše:
Jak to můžeš vědět, že ten vztah bude na tohle narážet. Je hodně párů, kde používají pouze kondom a žádné otázky z toho nevyvstávají. Nemůžeš vše brát jen podle sebe.

Ukaz mne tu spoustu paru, kde chlap je nadseny z prcani s kondomem po deseti letech vztahu ci v manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:22
@Pavlik Morozov píše:
Ja nerekl, ze sex nemam. Jen ze po nem napasu za kazdou cenu a nesoulozim MOMENTALNE tak casto. Coz nic nevypovida o me sexualni zkusenosti z minulosti.

No dobře, a já ti zase říkám, že i v dlouhodobých vztazích je běžné používat kondom, že to není tak, jak píšeš. A myslím si, že to s inteligencí i souvisí, protože inteligentní chlap chápe, že není dobré, když žena bere 20 let HA, tak to po ní ani nežádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:23
@Josefuna píše:
Mám kamarádky či kolegyně samé VŠ a HA z nich nebere žádná, dokonce je řada těch, které ji nebraly nikdy. A přestav si, že jsou vdané a jsou s partnery klidně 20 let.

To nic nevypovida o tom ze soustaji s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:23
@Pavlik Morozov píše:
Ukaz mne tu spoustu paru, kde chlap je nadseny z prcani s kondomem po deseti letech vztahu ci v manzelstvi.

My používáme kondom a nikdy námitky nebyly, představ si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:24
@Josefuna píše:
Ja ti rikam, ze ani v dlouhodobém vztahu s tím mít 99 ze 100 mít nebude, znám takových párů hodně a problém s tím asi nemají, když jsou spolu 20 let. Pro tebe je problém v sexu skoro všechno, jak jsi to tu popisoval a ani ti to nestojí za tu námahu a kdesi cosi, hodně věcí považuješ za nechutných. Nesmíš to brát jen podle sebe. Fakt je hodně mužů, kterým kondom ani v dlouhodobém vztahu nevadí, protože vědí, že jedinou jinou spolehlivou alternativou kromě sterilizace je HA.

O spouste paru lzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:25
@Pavlik Morozov píše:
O spouste paru lzes.

Vždyť já můžu říct to samé, že taky lžeš.
Hodně párů dělá i jiné praktiky, třeba orální sex a až do konce, no a to je samozřejmě bez kondomu, tak si to muž vynahradí třeba takhle, když jindy používají kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:26
@Josefuna píše:
No dobře, a já ti zase říkám, že i v dlouhodobých vztazích je běžné používat kondom, že to není tak, jak píšeš. A myslím si, že to s inteligencí i souvisí, protože inteligentní chlap chápe, že není dobré, když žena bere 20 let HA, tak to po ní ani nežádá.

Neni to bezne a klidne se s tebou o tom budu hadat. S inteligenci to naprosto nesouvisi a tady se take budu hadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí