Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechce děti a tak má ochranu ve vlastních rukou. Bývalá manželka třeba nemohla užívat antikoncepci tak se celý život takto chraní. Mě to přijde v pořádku.
@Russet píše:
Zřejmě nechce děti.
To já chápu, ale já beru HA a většinou používáme i spermicidní gel. Dítě nechceme ani jeden.
@Simmcaa píše:
On se asi jisti, ale pro tebe super, ze do sebe nemusis rvat HA. Za mne ohromne plus.
Beru jí raději i tak. Dítě opravdu nechci.
@wildcherry píše:
Nechce abys otehotnela.Ma mozek.
To nechceme ani jeden, ale zase bych si ten sex chtěla pořádně užít. A pro mě to prostě s kondomem není ono, pro něj přeci taky nemůže být.
@Anonymní píše:
To nechceme ani jeden, ale zase bych si ten sex chtěla pořádně užít. A pro mě to prostě s kondomem není ono, pro něj přeci taky nemůže být.
Buď ráda, že to chce řešit a není jak většina chlapů, kterým je úplně jedno, že ženská bere celý život HA a její zdraví je mu ukradené.
@Anonymní píše:
Ja ti rozumim, ale asi to neni zadny naiva, bude mu 50 a vi, jak mlady zaby umi uvazovat. A nebo se te stiti
.Preci jen, pokud ti veri a ty antinu beres, plus pouzivate spermicidni gely, tak to zvlastni je a moc jinych vysvetleni neni.
@Anonymní píše:
To já chápu, ale já beru HA a většinou používáme i spermicidní gel. Dítě nechceme ani jeden.
Co vlastně chceš slyšet?
Hezká verze je, že je tak zvyklý a je ohleduplný.
Hodně mužských kolegů to bere jako nepříjemnost, třeba mně absolutně nepřekáží, vůbec, možná to až hraničí s podmíněným reflexem.
![]()
Další důvody už tak hezky nezní - nespoléhá se na tvou věrnost a nechce nic chytit. Nebo sám není věrný a nechce ti nic předat.
Nebo nechce slepě doufat, že antikoncepce záhadně neselže. Jestli je na tom finančně dobře, tak tě můžu ujistit, že řada takových starších pánů se úvahami o antikoncepci s bezdětnou (a navíc mladou!) partnerkou zabývá velmi intenzivně.
Prostě máte o pojistku víc a dál to nemusíš řešit.
@wildcherry píše:
Ja ti rozumim, ale asi to neni zadny naiva, bude mu 50 a vi, jak mlady zaby umi uvazovat. A nebo se te stiti.Preci jen, pokud ti veri a ty antinu beres, plus pouzivate spermicidni gely, tak to zvlastni je a moc jinych vysvetleni neni.
Bavili jsme se o tom, říkala jsem mu, že bychom si oba zašli na testy jestli mu jde o tohle. Pak že bysme se na ty kondomy mohli vykašlat. Říkal, že o tohle mu nejde. Prý je na ty kondomy prostě zvyklý a používá je celý život.
@marzanna píše:
Znam muze, kterym s kondomem ani nestoji a znam muze, kteri se bez kondomu k zensky pomalu nepriblizi ani na metr.Mas o vic jak o dvacet let starsiho partnera, naprosto ho chapu, ze to posledni, co by chtel, je povesit si na krk o polovinu mladsi tehotnou zabu, a ze to tudiz odmita riskovat. A tech pripadu, ktere “otehotnely pres antikoncepci,” zvlast kdyz ten chlap treba neni uplne chudej, je az prilis mnoho (zvlastni, ze u tech chudych se tyhle nehody tak casto nedeji)
To je přesný ti bohatí s mladou milenkou jsou naky až moc podezřelé plodni 😂 a antikoncepce selhává jak na běžícím pasu..
@Anonymní píše:
Bavili jsme se o tom, říkala jsem mu, že bychom si oba zašli na testy jestli mu jde o tohle. Pak že bysme se na ty kondomy mohli vykašlat. Říkal, že o tohle mu nejde. Prý je na ty kondomy prostě zvyklý a používá je celý život.
Treba by bez nich byl rychle hotovej. A twsty jsou krasna vec, ale jestli to ma v hlave.Plus duveru k nepoceti z testu taky neziskas.
@akavi píše:
Tak třeba prostě s kondonem déle vydrží než bez něj.
To mě taky napadlo a bylo by to logické, když dvacet let v kuse měl sex jedině s kondomem. A asi se mi to stydí říct.
@Anonymní píše:
To mě taky napadlo a bylo by to logické, když dvacet let v kuse měl sex jedině s kondomem. A asi se mi to stydí říct.
Bud rada, ze nemusis brat HA. Ja krome 2 blbych let, kdy jsem brala HA, tak jedine s kondomem. HA uz nikdy vice.
@Anonymní píše:
Jo je to fakt divné, podle mě jsi pro něj nějakým způsobem nečistá, že ho tam nechce smočit.