Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
8.1.21 13:11
@Julča001 píše:
Někomu přijde nechutné, když se mu uděláš na břicho, záda nebo kdovíkam :nevim: Nakonec ta guma má i výhody :P Jinak nevím, s kolika chlapama jsi spal ty, ale poměrně dost jich ukapává ještě než se udělá a to už není o sebeovládání. Pokud někdo tento problém nemá, může se spolehnout na přerušení, chce to sebeovládání a důvěru, ale znám páry, co to tak praktikují celý život :nevim:

Nevim co ostatni, ale i to ukapavani muz pozna. Tudiz muzu soulozit uspokojit partnerku a nechat se dodelat treba oralne. Pointa je v tom, ze nemusim busit az do konce jako smyslu zbaveny. Prijde mne, ze spousta jakmile strci ptaka do trouby, tak jim prepne a jsou jak smyslu zbaveny. Busi jak hluchy do vrat do te doby nez z nich vyjde ejakulat. Jenze takovehle pitomce nemuzes brat jako mernou jednotku.

Co se tyce mych zkusenosti, tak 9 z 10 zen uvita ejakulaci mimo. Asi nemaji potrebu aby to z nich vytekalo zbytek vecera (coz docela chapu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 13:18
@Hecate píše:
@Pavlik Morozov No tak pro mě je teda ejakulace dovnitř hyper rajcovní a že pak něco teče ven? C'mon. Problém mám spíš s ejakulací jinam.., jsou určité části těla, kam by mi přišla dokonce i ponižující (obličej, vlasy, záda), takže se připojuju k @Julča001.
Samozřejmě kondom má své limity a nejsem z něj úplně odvázaná, ale když si vezmu, kolik chlapů s ním má problém (ať už kvůli erekci nebo prožitku) a bylo by nejraději, kdyby všechno zařídila ženská (včetně cpaní se hormony, o němž vysoce pochybuju, že se obejde bez následků), tak tleskám každému, kdo je ochotný ho bez keců používat.@sagina Pak existuje ještě metoda plodných a neplodných dnů, nazývaná jako Vatikánská ruleta. :lol:

Tak to jsi vyjimka koho rajcuje vytekajici ejakulat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
8.1.21 13:22

Já se mu ani nedivím, sice píšeš, že je to tvůj třetí sexuální, což je dneska taky mazec, když má někdo tak málo :D a já tě moc chválím, ale oni většinou chlapy jsou zodpovědnější jak ženský, to se nechci někoho dotknout, ale málokterý chlap se rád „koupe“ po dalších 30, kteří byly před ním. Já mám druhého sexuálního partnera, narovinu mi řekl, že kdybych jich měla víc, ve smyslu týpek na jednu noc, tak by se mě ani nedotkl. Ale to ani já jeho. Myslím si, že spousta chlapů úplně nerajcuje, když se mu ženská pochlubí- měla jsem jich 30 :D. A to si každá myslí, jak je to úžasný. Za jedno, počet nedělá zkušenosti, za druhé je to hnůj. Tento názor jsem slyšela od více chlapů. My kondom nepoužíváme. A osobně, neumím si to představit ani já, ani on. Ale proti gustu.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4998
8.1.21 13:22
@Pavlik Morozov píše:
To je dost nepravdepodobne, aby se ti setkalo ze bude to akceptovat, bude ji pritahovat, nebude to debil. a bude mit stejne priority. Tim prvni si diskvalifikujes rovnou 90% mozna i vice.

To je sice pravda, ale má z toho teda slevit ona, která HA brát nemůže nebo by třeba mohl on, kterému se jen nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 13:26
@Pavlik Morozov píše:
Nevim co ostatni, ale i to ukapavani muz pozna. Tudiz muzu soulozit uspokojit partnerku a nechat se dodelat treba oralne. Pointa je v tom, ze nemusim busit az do konce jako smyslu zbaveny. Prijde mne, ze spousta jakmile strci ptaka do trouby, tak jim prepne a jsou jak smyslu zbaveny. Busi jak hluchy do vrat do te doby nez z nich vyjde ejakulat. Jenze takovehle pitomce nemuzes brat jako mernou jednotku.Co se tyce mych zkusenosti, tak 9 z 10 zen uvita ejakulaci mimo. Asi nemaji potrebu aby to z nich vytekalo zbytek vecera (coz docela chapu)

No ale jo, celý problém je samozřejmě hlavně o sobectví a bezohlednosti, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
8.1.21 13:28
@Pavlik Morozov píše:
Tak to jsi vyjimka koho rajcuje vytekajici ejakulat.
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 13:28
@Julča001 píše:
To je sice pravda, ale má z toho teda slevit ona, která HA brát nemůže nebo by třeba mohl on, kterému se jen nechce?

Kdyby to byla znamost ciste o prcani, takovy kamarad taky rad nebo znamost na jednu noc, tak s kondomem neni problem. Pokud by to mela byt zivotni partnerka, tak nemam zajem prcat z gumou tricet let. Je to vuci zene sobecke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 13:32
@Nelel12 píše:
Já se mu ani nedivím, sice píšeš, že je to tvůj třetí sexuální, což je dneska taky mazec, když má někdo tak málo :D a já tě moc chválím, ale oni většinou chlapy jsou zodpovědnější jak ženský, to se nechci někoho dotknout, ale málokterý chlap se rád „koupe“ po dalších 30, kteří byly před ním. Já mám druhého sexuálního partnera, narovinu mi řekl, že kdybych jich měla víc, ve smyslu týpek na jednu noc, tak by se mě ani nedotkl. Ale to ani já jeho. Myslím si, že spousta chlapů úplně nerajcuje, když se mu ženská pochlubí- měla jsem jich 30 :D. A to si každá myslí, jak je to úžasný. Za jedno, počet nedělá zkušenosti, za druhé je to hnůj. Tento názor jsem slyšela od více chlapů. My kondom nepoužíváme. A osobně, neumím si to představit ani já, ani on. Ale proti gustu.. :palec:

To jsou zase názory ze středověku :roll: Ti, co vystřídali 30 partnerů budou asi spíš výjimky, že jo. Taky nikde není psáno, že vám to vydrží, pak můžeš mít třetího, čtvrtého…I když ty budeš asi typ, co by radši mezitím žil v celibátu. Jinak tkáň se po nějaké době obnovuje, takže po těch předchozích tam v zásadě žádné zbytky, kterých by bylo třeba se štítit, nezůstávají. Je to jako bys řekla, že ho nebudeš hladit po tváři, protože ho tam už hladila jiná :P

EDIT: „A to si každá myslí, jak je to úžasný.“ To určitě, to by si s takovým počtem myslel spíš chlap, ženská si ubere, chlapi si přidávaj ;) A jinak si myslím, že při takovém počtu už tě s tvýma dvěma partnerama zkušeností převálcuje, z čistě statistického hlediska ;)

Příspěvek upraven 08.01.21 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 13:37
@Pavlik Morozov píše:
Kdyby to byla znamost ciste o prcani, takovy kamarad taky rad nebo znamost na jednu noc, tak s kondomem neni problem. Pokud by to mela byt zivotni partnerka, tak nemam zajem prcat z gumou tricet let. Je to vuci zene sobecke?

Psala jsem, že hodně chlapů má problém i s tou jednonoční záležitostí. Na jednu stranu je to pochopitelné, protože dotyčná je jen na to jedno a nezáleží mu na tom, co bude, zejména pokud má možnost zmizet navždy ze scény (a nemoci neřeší). Co se toho zbytku týče, tak jasně, můžete se dohadovat, kdo je sobečtější, jestli ona, protože nechce např. ani tělísko, spermicidy a jiný nepřirozený hnusy. Ale nevím, o čem se mě pořád snažíš přesvědčit, samozřejmě máš právo s takovou partnerkou nebýt, pokud se nedohodnete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
8.1.21 13:40
@HulaHoop píše:
Jj o tom to pressne je. Vytvoril se novy pro muze vyhovujici standart a kdo z zen hormony nemuze tak ma holt smolika… :(
Skoda ze neni neco zdravotne nevyhodnyho i pro muze, by me zajimalo jestli by to kvuli poteseni do sebe rvali… telisko jsem nezkousela, ale ptala jsem se pred lety doktora a ten mi to kvuli nachylnosti k zanetum nedoporucil.Holt zustanu single a poradim si jinak ;) a az si budu jista, ze nechci uz deti kvuli veku tak holt sterilizace…

Vsadila bych se, že by to nežrali. ;) To jim ale bohužel nevysvětlíš…

Já jsem třeba různě roky užívala HA, pak zase ne… pak zase jo… Celkem dobře znám dopady toho na tělo.

Bez urážky vůči chlapům, ale chlap může jen teoretizovat. To je celé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 13:42
@holkazprahy1 píše:

Já jsem třeba různě roky užívala HA, pak zase ne… pak zase jo… Celkem dobře znám dopady toho na tělo.

Bez urážky vůči chlapům, ale chlap může jen teoretizovat. To je celé. :kytka:

Já jsem ale zase ochotná uznat, že my nevíme, jaký to je to dělat s gumou a bez (z pohledu chlapa) ;) Prostě někomu to vadí míň, někomu víc, někdo to nechce z principu, stejně jako u HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.1.21 13:44
@Pavlik Morozov píše:
Hodne stesti pri hledani.

děkuji, já si nestěžuji :-) dokonce si vzpomínám, že moje První Velká Láska mi vykládala, že podle jakési studie kondom preferují spíše vzdělanější muži s vyšším IQ (není nad to to chlapům správně zdůvodnit ;-) ). jako svůj k svému, že. jak jsi napsal, potkat se my dva v reálu, tak to oba už předem odpískáme. co jsem si tě tak všimla tady na emiminu (nejenom v téhle diskuzi), tak nejspíš by mezi námi ani teoreticky nemohlo dojít k nějakému sblížení, ve kterém bychom řešili jestli HA, kondom nebo cokoli jiného :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.1.21 13:46
@holkazprahy1 píše:

obzvlášť pokud by jim to snižovalo sexuální libido, jak na sobě v nemalém procentu pozorují ženy, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
8.1.21 13:54

@Julča001
Co to meleš :D..
Ty celibáte? Přečti si to po sobě ještě jednou. A po mě taky..
Ty asi budeš ta, co kamarádkám na díze na záchodě ráda vypráví, já jich měla tolik a tolik. Viď? Hlavně, aby si každej myslel, jak si zkušená, hahaha. :palec:
Někdo je holt dobytek no.
Já se nebavím, když někomu nevyjde vztah.
:potlesk: ale postřehy máš dobrý :palec:

• Citovat
  • Upravit
12501
8.1.21 14:01
@Pavlik Morozov píše:
Nevim co ostatni, ale i to ukapavani muz pozna. Tudiz muzu soulozit uspokojit partnerku a nechat se dodelat treba oralne. Pointa je v tom, ze nemusim busit az do konce jako smyslu zbaveny. Prijde mne, ze spousta jakmile strci ptaka do trouby, tak jim prepne a jsou jak smyslu zbaveny. Busi jak hluchy do vrat do te doby nez z nich vyjde ejakulat. Jenze takovehle pitomce nemuzes brat jako mernou jednotku.Co se tyce mych zkusenosti, tak 9 z 10 zen uvita ejakulaci mimo. Asi nemaji potrebu aby to z nich vytekalo zbytek vecera (coz docela chapu)

Vzdyt sex nemáš a nezajímá tě a najedou víš, že 9 z 10 žen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí