Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavlik Morozov píše:
Jsou i pary kde zenska nekouri ptaka, otazka ovsem je, jestli to je bezne nebo anomalie.
No právě, proto ti to říkám, že vše je dost různé. A že asi jsou na tom lépe muži, co souloží sice s kondomem, ale partnerka je neodmítá a i ten orální sex jim poskytne, klidně včetně polknutí, než ti, jejichž žena souloží bez kondomu s HA nebo s přerušovanou souloží, ale je ochotna souložit jednou za 10 dní nebo ani to ne.
@Josefuna píše:
No v sexu jsou různé anomálie, že. Někdo dělá orální sex, pro jiného je to hnus, jiný zase dělá anální sex, někdo se před a po tom myje, jiný ne. A co my víme, co je normální, navíc zrovna v této oblasti moc informací není, protože se o tom s lidma obvykle nebavíš. Takže ať si každý dělá, co chce. Ale určitě si nemyslím, že se holka neseznámí kvůli tomu, že nechce brát HA, to je nesmysl.
Vytahujes si z dikize jen to co se hodi, nema cenu pokracovaz.
Neseznami se ale ne kvuli tomi ze nechce brat HA, ale kvuli tomu ze nechce ani v dlohodobem vztahu prcat bez gumy. Z toihle vidinou se na to vetsina vykasle hned na zacatku. Tudiz dlouhodoby vztah je velice obtizne navazat.
Ja se tedy se svymi prateli o sexu bavim a bavil. Jestli ty ne, tak potom rozumim proc nekterym vecem ne zcela rozumis
@Pavlik Morozov píše:
Ve spouste manzelstvi se sexu nevyhybaji, ale nemuzou rict ze jsou spokojeni. Jen co jineho jim zbyva nez prcat doma, kdyz jinak delate hned dusno.
Vidíš to moc negativně, někdo je doma fakt v sexu spokojený. U té přerušované soulože má řada žen prostě strach a sex si neužije, neuvolní se, protože pořád myslí na nejhorší, že to chlap nestihne a neovládne se.
@Josefuna píše:
Nevím, mám známé, které měli kolem 40 třetí nebo čtvrté dítě, chtěné. Zase bych to z tou ztrátou plodnosti nepřeháněla. Ono se pořád tvrdí, jak plodnost klesá a i po 30, na druhou stranu málo kdo z mých známých otěhotněl před 30. Takže s tou malou plodností bych tomu moc neveřila. Jak bys neměl dvě děti, ale tři? Myslíš, že by ta žena do konce života otěhotněla pak už jen jednou? Chápu, že mezi 30-35 si může říct, no tak budu mít třetí dítě, ale později už třeba nechce. Já bych nechtěla už po 40 rodit.
Porad tehotenstvi muzes ukoncit, kdyby se nahodou neco podobneho stalo. Ja bych asi se starsi nez 40 letou zenou nechtel soulozit.
@Pavlik Morozov píše:
Vytahujes si z dikize jen to co se hodi, nema cenu pokracovaz.Neseznami se ale ne kvuli tomi ze nechce brat HA, ale kvuli tomu ze nechce ani v dlohodobem vztahu prcat bez gumy. Z toihle vidinou se na to vetsina vykasle hned na zacatku. Tudiz dlouhodoby vztah je velice obtizne navazat.
Ja se tedy se svymi prateli o sexu bavim a bavil. Jestli ty ne, tak potom rozumim proc nekterym vecem ne zcela rozumis
Když se s někým seznamuješ, tak těžko víš, jestli z toho bude nebo nebude dlouhodobý vztah. Říct, že se neseznámí kvůli tomu, že chce používat dlouhodobě kondom je blbost. V tom vztahu je xx jiných věcí, proč se může s někým rozejít. Těžko budu někomu hned na začátku říkat, že v dlouhodobém vztahu chci to či ono. Ony ty věci často vyplynou samy, proč je řešit dopředu, když ani neví, jeslti z toho vztahu vůbec něco bude?
@Pavlik Morozov píše:Když mne to při tom finále,kdyz buší jako smyslu zbavený teprve začne vzrusovat
Nevim co ostatni, ale i to ukapavani muz pozna. Tudiz muzu soulozit uspokojit partnerku a nechat se dodelat treba oralne. Pointa je v tom, ze nemusim busit az do konce jako smyslu zbaveny. Prijde mne, ze spousta jakmile strci ptaka do trouby, tak jim prepne a jsou jak smyslu zbaveny. Busi jak hluchy do vrat do te doby nez z nich vyjde ejakulat. Jenze takovehle pitomce nemuzes brat jako mernou jednotku.Co se tyce mych zkusenosti, tak 9 z 10 zen uvita ejakulaci mimo. Asi nemaji potrebu aby to z nich vytekalo zbytek vecera (coz docela chapu)
@Nelel12 píše:Tak pro mne by byl hnůj zase chlap s podobnými názory. Taky jeden z důvodů proč se na počet partnerů neptá.
Já se mu ani nedivím, sice píšeš, že je to tvůj třetí sexuální, což je dneska taky mazec, když má někdo tak máloa já tě moc chválím, ale oni většinou chlapy jsou zodpovědnější jak ženský, to se nechci někoho dotknout, ale málokterý chlap se rád „koupe“ po dalších 30, kteří byly před ním. Já mám druhého sexuálního partnera, narovinu mi řekl, že kdybych jich měla víc, ve smyslu týpek na jednu noc, tak by se mě ani nedotkl. Ale to ani já jeho. Myslím si, že spousta chlapů úplně nerajcuje, když se mu ženská pochlubí- měla jsem jich 30
. A to si každá myslí, jak je to úžasný. Za jedno, počet nedělá zkušenosti, za druhé je to hnůj. Tento názor jsem slyšela od více chlapů. My kondom nepoužíváme. A osobně, neumím si to představit ani já, ani on. Ale proti gustu..
@Nelel12 píše:
@Julča001
Co to meleš..
Ty celibáte? Přečti si to po sobě ještě jednou. A po mě taky..
Ty asi budeš ta, co kamarádkám na díze na záchodě ráda vypráví, já jich měla tolik a tolik. Viď? Hlavně, aby si každej myslel, jak si zkušená, hahaha.
Někdo je holt dobytek no.
Já se nebavím, když někomu nevyjde vztah.ale postřehy máš dobrý
A co tedy děláš mezi vztahy?
@Pavlik Morozov píše:
Porad tehotenstvi muzes ukoncit, kdyby se nahodou neco podobneho stalo. Ja bych asi se starsi nez 40 letou zenou nechtel soulozit.
Jasně, bude chodit rok co rok na potrat. Já vím, ty už nesouložíš, takže je to vlastně fuk. Máš teda mladší manželku nebo od jejích 40 už nesouložíte? Nevím, proč tak lpíš na sexu bez kondomu, když tě sex vlastně už stejně nezajímá.
@Josefuna píše:
No právě, proto ti to říkám, že vše je dost různé. A že asi jsou na tom lépe muži, co souloží sice s kondomem, ale partnerka je neodmítá a i ten orální sex jim poskytne, klidně včetně polknutí, než ti, jejichž žena souloží bez kondomu s HA nebo s přerušovanou souloží, ale je ochotna souložit jednou za 10 dní nebo ani to ne.
Jednou za deset dni staci az az v dlouhodobem vztahu. Ja si jen nedovedu predstavit jak probiha vase souloz s gumou. To chvili prcate, pak si manzel sunda kondom, ty mu ho chvili kouris, pak si zase veme gumu a takhle treba trikrat za styk? Nebo mu kouris pres gumu?
@Pavlik Morozov píše:
Jednou za deset dni staci az az v dlouhodobem vztahu. Ja si jen nedovedu predstavit jak probiha vase souloz s gumou. To chvili prcate, pak si manzel sunda kondom, ty mu ho chvili kouris, pak si zase veme gumu a takhle treba trikrat za styk? Nebo mu kouris pres gumu?
Tak jestli je pro tebe 1 za 10 dní v dlouhodobém vztahu až až, tak asi nemá smysl diskutovat o sexu. Nebo co je teda dlouhodobý vztah? Pro mě je jednou za 10 dní už téměř vyprahlý vztah bez vzájemné přitažlivosti, tohle doma naštěstí neznáme.
Tak, jak to popisuješ, to neděláme ![]()
Příspěvek upraven 08.01.21 v 15:50
@Josefuna píše:
Vidíš to moc negativně, někdo je doma fakt v sexu spokojený. U té přerušované soulože má řada žen prostě strach a sex si neužije, neuvolní se, protože pořád myslí na nejhorší, že to chlap nestihne a neovládne se.
Nejaka duvera by uz po tech letech mohla byt, kdyz to je navic jeste manzel.
Zensky maji strach jit i domu kdyz nesviti lampy, protoze na ne asi vyskoci z krovi bubak.
@Josefuna píše:
Normální chlape podle mě nechce, aby jeho žena brala 20 nebo více let HA. Musí mu být jasné, že to může mít následky. Já bych zase řekla, že blbá je ženská, co je 20 let na HA. Nebrala jsem ji nikdy a ani s tím nehodlám začínat a nikdy jsem nebyla mužem žádána, že bych to mohla začít brát.
A jak to teda řešíte?
@Josefuna píše:
Když se s někým seznamuješ, tak těžko víš, jestli z toho bude nebo nebude dlouhodobý vztah. Říct, že se neseznámí kvůli tomu, že chce používat dlouhodobě kondom je blbost. V tom vztahu je xx jiných věcí, proč se může s někým rozejít. Těžko budu někomu hned na začátku říkat, že v dlouhodobém vztahu chci to či ono. Ony ty věci často vyplynou samy, proč je řešit dopředu, když ani neví, jeslti z toho vztahu vůbec něco bude?
Kdyby jsi to cetla, tak dotycna to psala ze to rika hned na zacatku aby v tom bylo jasno.
@Pavlik Morozov píše:
Nejaka duvera by uz po tech letech mohla byt, kdyz to je navic jeste manzel.Zensky maji strach jit i domu kdyz nesviti lampy, protoze na ne asi vyskoci z krovi bubak.
Tak těhotenství je dost vážná věc
a vesměs je to žena, která nese větší následky.