Jeden má vše a druhý nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16486
13.3.26 14:00
@Ani123200 píše: Více

Tak to je mi moc líto, co se přihodilo a asi to nejhorší muselo být, vidět jak nad tím vším mamka rezignovala… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.26 23:10

Máš pravdu,

Život je nespravedlivý. No a co? Pracuj s tím, co máš. Když to vzdáš, nebudeš mít nic. A když budeš fňukat, tak taky nebudeš mít nic. Tak to totiž v životě chodí. A nevěř všemu, co vidíš na instáči.

• Citovat
  • Upravit
ElenaRei
13.3.26 23:22

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 16:16

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.26 10:45
@SaintRaffaella píše: Více

Trápila by se úplně stejně mohla i kdyz by ten muž nebyl ženatý… klidne se k ní mohl takhle zachovat svobodný muž, který by se pak oženil s jinou a pořídil si s tou jinou 3 děti… ale samozřejmě nevěru neschvaluju… jen to nevystihuje tu podstatu

• Citovat
  • Upravit
11909
14.3.26 11:05
@Ani123200 píše: Více

O Adamovi jsem slyšel a je to frajer, jak se s tím rve. Na druhou stranu, vidím v tom i dost relativizaci - to bychom pak mohli říct, že dokud dýcháme, je život fajn. Nebo dokud nejde o život, nejde vlastně o nic. Zčásti na tom možná něco je, ale držet se toho příliš pregnantně, může znamenat až příliš velkou míry flegmatismu. A to pak můžeme relativizovat v podstatě všechny problémy a situace s výjimkou přímého ohrožení života.

Ale zároveň je objektivní fakt, že Adamova situace je mnohem těžší než zakladatelky. Mně třeba onehdá (před pár lety) dost nakopl seriál Smysl pro tumor (skončí dobře) a po jeho dokoukání jsem si řekl, že budu víc pozitivní, budu si víc život užívat a nebudu furt ponořenej do svý sebelítosti, kterou ale před světem úspěšně maskuju. Vydrželo mi to asi týden.

Nedávno jsem slyšel buddhistický přísloví, který zní nějak takhle:

Má-li něco v životě řešení, fajn (řeš to, buď rád). Nemá-li něco řešení, proč se tím trápit?

No jo, ale zkuste se tím řídit v praxi. Vyhodili tě z práce? Opustil partner? Děti s tebou nemluví? Hlavně se ničím netrápit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ElenaRei
14.3.26 12:18

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 16:20

• Citovat
  • Upravit
386
14.3.26 16:55

Já bych nikdy nešla do vážného vztahu s někým, kdo bere antidepresiva. Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.26 17:02
@Anelize píše: Více

A proč? Třeba je ten člověk daleko silnější jen potřebuje podporu po krizové situaci… ja bych zas nikdy nešla do vztahu s někým kdo by antidepresiva nebral ač je třeba potřebuje :nevim:… a takových je hodně

• Citovat
  • Upravit
11909
14.3.26 17:06
@ElenaRei píše: Více

Nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
11.4.26 02:49
@Anonymní píše: Více

Tady je přání otcem myšlenky…jak o sobě smýšlíš, to od života dostáváš.
Podle mě nevíš, co chceš, proto se ve všem tak plácáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí