Jeden má vše a druhý nic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1552
11.3.26 14:08
@Anonymní píše: Více

Podle mě to byla přirozená lidská reakce. V takových situacích často reagují všichni zúčastnění podle svých emocí a možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
11.3.26 14:19

Ale houby… Ono bude spise o tom, že ten kvalitní partner taky tu kvalitu očekává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16489
11.3.26 14:33

Tak se snaž držet alespoň toho známého rčení: „Přej a bude ti přáno.” :srdce:
Jak to tady teď čtu, tak mi fakt přijde, jakože těm lidem, kterým se daří, snad to jejich štěstí závidíš. :nevim:
Proč?
Podle mě, ty už tu zlou a negativní energii nosíš v sobě. Však z tebe to všechno musí sálat na kilometr daleko. :?
Nezlob se, ale takhle to vidím já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 14:45
@Černá Madonna píše: Více

Ale já vážně nejsem zlá. Možná to tak působí, že závidím a tak, ale já nepřeju nikomu nic špatného, jen po těch letech, co ostatní mají vše a já nic, už jsem prostě unavená. Dělám vše pro to, abych se měla dobře a ono to vždy dopadne nějakým způsobem špatně. Jako třeba ty práce. To není o tom, že bych odcházela ráda, ale že mi přijde, že jen na mě se tlačí, abych podávala nějaké výkony a na mě je toho moc.
Přijdu si teď trochu hloupě, ale bohužel to tak cítím.

• Citovat
  • Upravit
36307
11.3.26 14:55

No tak nechat si chlapa co podvádí manželku s dětmi je fakt výhra. Buď ráda, že si ho nechala. Tobě by pak udělal to stejný.
Chyba je v tobe jak se stavíš k životu a jaký si vybiras partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30421
11.3.26 15:02

A co teda vlastně děláš, když děláš vše? Jako promiň, ale výkony v práci se snad očekávají od každého. Nebo ty jsi v práci očekávala veget?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 15:06
@jkra píše: Více

Tak má slabou chvilku no… teď to tak vidí, ale to přeci neznamená, že je negativní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.26 15:08
@j.a.n.i1 píše: Více

Hm ja jsem potkala za život jen 2 kvalitní chlapy. Jednoho jsem si vzala a druhý je manžel ségry :mrgreen:. Jinak teda buď se dobře maskují nebo vidim děs běs… samozřejmě až když člověk mrkne pod pokličku…

• Citovat
  • Upravit
43
11.3.26 15:26

A ty jsi kvalitní partnerkou? Jen z těch 3 nebo 4 komentářů, co jsi tu napsala vím, že bych tě za manželku nechtěl a tvého kvalitního manžela je mi líto. Přijdeš mi dost zapšklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.3.26 15:35

Ahoj, přečetla jsem si tvůj příspěvek a jsem na tom dost podobně. Akorát bych neřekla, že druhý má vše. Ono každý má nějaké problémy, i ten, kdo navenek vypadá, že má dokonalý život, děti, partnera, rodinu, kariéru… Člověk nikdy neví, co koho potká, já se snažím se už nesrovnávat.

Ale jinak, abys viděla, že v tom nejsi sama, je mi 40, nemám děti a ani je mít nemůžu, nemám partnera, nedokončila jsem 2 VŠ kvůli psychickým problémům přesto, že jsem měla hodně dobře našlápnuto a chtěla jsem jít na Ph. D. a ještě lépe dostat za výzkum minimálně Českou hlavu ;) (No naivní představa).

Nepomohlo by ti chodit na terapie a pobavit se o tom s odborníkem? Já chodím k psycholožce a tam můžu tohle vše rozebírat a mám oporu a podporu.

Jinak jak tady padlo, co zkusit v životě něco nového? Já se třeba vrátila do fitka a k jumpingu, který mě hrozně baví. Nebo taky dělat dobrovolníka, jak tady také padlo, to může být dost naplňují a uvidíš, že jiní jsou na tom třeba „hůř“. Já si chodila hrát s dětmi na dětskou psychiatrii a pak si povídat se seniory na geriatrii. Nebo venčit pejsky z útulku, nebo si pořídit zvíře, já mám kocourka a strašně ho zbožňuji. Sice taky v životě cítím velikou prázdnotu a pocit nenaplnění, ale snažím se. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16489
11.3.26 15:39

Hmm…a netrpíš ty, už nějakým tím pocitem ukřivděnosti?
Musíš se naučit brát život takový jaký je a nehledat v něm za každou cenu to, co v něm není… :nevim:
Však přece nikdo nemá úplně všechno nebo alespoň teda to, co si kdy přál. Já taky zrovna nežiju všemi kdysi vysněnými přáními. :D
Myslím, že člověk ani nemůže mít vždycky úplně všechno, ale můžu říct, že jsem takhle šťastná, i když bych se samozřejmě mohla mít i líp.
A to ne že ne? Ale nestěžuju si.
No a nebo to bude tím, že na druhé působíš moc upjatě, no zkrátka nejsi uvolněná a nebereš se tak nějak s určitou „lehkostí”. Ve všem už prostě vidíš nějaký ten potenciální zádrhel nebo zradu…
Měj pozitivní mysl a víc se na ostatní usmívej a uvidíš, že on ten život přece jen, není až tak černej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9279
11.3.26 15:45

Co děláš pro zlepšení situace? Proč jsi ztrácela čas vedle chlapa, který tě využíval jen do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20933
11.3.26 15:51

Jak nemáš nic? Píšeš že máš našetřené peníze. To mraky lidí nemá a mají spoustu dluhů a tím i starostí.

A do práce chodíš udělat práci a podávat výkony, nechodí se tam relaxovat a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42743
11.3.26 15:52

Ve všech zaměstnáních si musela jako jediná podávat výkony? Ve všech byl tlak jen na tebe?
Necítíš sama, že je to dost divné?
Chápu, že můžeš mít aktuálně splín, ale neměla bys toto nastavení řešit s odborníkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 15:52
@Kelsey1 píše: Více

Protože jsem cítila, že mě konečně někdo chce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky