Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě láska na celý život existuje. Moje babička a děda ze strany mamky i taťky byli spolu 50let. Bohužel je rozdělila smrt
moji rodiče minulou neděli spolu oslavili 40 let. A prarodiče od přítele spolu budou 60let ![]()
@iiiv píše:
to zjistí, až o ní přijde
@Gemini91
Mně jde spíš o to, že ano, byli nebo jsou spolu takhle dlouho a je to krásné..:). Ale nebyli si nevěrní. Já nerozumím jeho chování…čtvrt roku pravodelně chodit za jinou a pak si lehnout do postele ke své přítelkyni..
Ano, já myslím, že v životě je možné úplně všechno, dobré i špatné.
Viz můj další příspěvek - úplně by stačilo, kdyby zjistil, že první řeší v životě něco podobného a že není v jejím životě jediný.
@Anonymní píše:
@Magdaleeena
Já to spíš myslím tak, jestli si myslíš, že je možné, aby spolu dál zůstali, když on čtvrt roku udržuje v podstatě paralelní vztah. Já jsem asi staromódní, ale přijde mi to hrozné. Ta představa, že jsem na místě jeho partnerky a třeba nikdy nezjistím, že mi delší dobu byl něvěrný s jednou jinou ženou..:/. Je to můj kamarád, ale v tomhle mě tedy zklamal..
@Magdaleeena
Je pravda, že on o své současné přítelkyni mluví tak, že nemá žádné sebevědomí, že pořád potřebuje ujišťovat, že ji má rád, že si nevěří, že neví, co chce od života. Oproti tomu ta nová je sebevědomá, chytrá, studuje medicínu a prý mu rozumí, přesně ví, co chce v životě a jde si za tím..
No a sebevědomě se prý chová i v posteli..
Tož ne pro všechny má věrnost takovou hodnotu jako pro Tebe.
@Anonymní píše:
@Gemini91
Mně jde spíš o to, že ano, byli nebo jsou spolu takhle dlouho a je to krásné..:). Ale nebyli si nevěrní. Já nerozumím jeho chování…čtvrt roku pravodelně chodit za jinou a pak si lehnout do postele ke své přítelkyni..
je to o štěstí. A i o náhodě natrefit na prvního a on na první a aby vše klaplo a vyšlo to je skoro zázrak. Také se mne to povedlo
![]()
Měl by k ní být férový a říct že je konec. Tohle je hnus a až to praskne ![]()
@Anonymní píše:
@Magdaleeena
Je pravda, že on o své současné přítelkyni mluví tak, že nemá žádné sebevědomí, že pořád potřebuje ujišťovat, že ji má rád, že si nevěří, že neví, co chce od života. Oproti tomu ta nová je sebevědomá, chytrá, studuje medicínu a prý mu rozumí, přesně ví, co chce v životě a jde si za tím..
A mluvil tak o ní vždycky nebo až co potkal tu novou? Zajímavé, že 6 let mu to nevadilo.
Mam kamarada, ktery udelal vpodstate to stejny. Vic jak pul roku udrzoval paralelni vztah. Jeho pritelkyne, moje kamaradka, byla jeho prvni, poznali se taky dost mladi. Chtel si zkusit neco jinyho. Zkusil, zjistil, ze chce vic tu soucasnou a s milenkou to ukoncil. Tak, ze se od te doby nevideli, nepsali. Po dalsich asi 5 letech se zapalila lejtka kamaradce. Ta to ovsem vzala z jinyho konce, rovnou se zamilovala, vpodstate ze dne na den rozesla a bylo. Uz jsou to ctyri roky. Kamarad si nasel vcelku kratce po rozchodu novou slecnu, dnes jiz manzelku a pred dvema dny se jim narodila dcera. Kamaradka je sice porad s tim, za kterym odesla, ale uz si taky prosli svym…
Mno, jo no… to je život… ona je taková.. jiná
![]()
Znám pána, který má doma velmi atraktivní sebevědomou dámu, kterou nehodlá opustit. A má dítě s milenkou, která je o 20 let mladší, šedá myška o váze zcela jistě přes 100 kilo. Ale na rozdíl od jeho ženy k němu vzhlííííží
mno, nikdo nejsme dokonalý, že se najde jiná/lepší? ![]()
@Anonymní píše:
@Magdaleeena
Spoluzacka zacala chodit s o dva roky starsim spokuzakem ve 14-ti, pro nas hruza. Kazdopadne je jeim ted 35 a 37 a maji dve deti a stale spolu. Zda maji nejake problemy netusim ale. Vypadaji jako normalni rodina navenek
Můžu se pozeptat, kdy si pořídili děti?
@blumen@blumen píše:
Spoluzacka zacala chodit s o dva roky starsim spokuzakem ve 14-ti, pro nas hruza. Kazdopadne je jeim ted 35 a 37 a maji dve deti a stale spolu. Zda maji nejake problemy netusim ale. Vypadaji jako normalni rodina navenek
@hapolda
Já jsem právě zvědavá, jak tohle může dopadnout..:/. On to navíc řekl docela hodně kamarádům, to se přece musí provalit. Já moc nevěřím tomu, že nevěra, která není jednorázovej úlet, se může utajit…
existuje! mam kamaradku zacala chodit se svym manzelem kdyz ji bylo 13! jemu 17! opravdu, jsou spolu doted (je mezi 30-40), jsou proste spriznene duse, kotvy, pristavy, proste se fakt miluji. Je to obdivuhodne, a ja doufam, ze jim to vydrzi, zatim to tak vypada.