Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No ona ta druhá ví, že je zadanej…jenže to je sebevědomá holka, studuje medicínu, jde si za svým, je to její priorita.. nedivila bych se, kdyby ho ona měla jen na sex a vlastně ji vyhovovalo, že je zadanej..:D
Nechci vařit z vody, ale přijde mi, že ty jsi ta sebevědomá medička, která chce věřit tomu, že je s tebou pro víc než jen kvůli sexu a přemýšlíš čím jsi ho tak okouzlila… Nedovedeš si představit, že by v tom hrál roli zejména jeho špatný charakter… jestli se pletu tak se omlouvám, ale fakt mi takový hypotetický dotaz přijde zcestný, včetně těch reakcí - „Nerozumím … Nevěřím, že …“
Navíc pokud je to dlouholetý kámoš, který se ti takto svěřuje, tak musíš mít dle mého i nějaký vztah k té podváděné - překvapilo by mě, kdyby ses v takovém uspořádání nestala i její kamarádkou. To bys především řešila to, jak se před ní přetvařovat…jak ustát to, že víš že se k ní chová jako hajzl. Neříkej mi, že se scházíte s kámošem sólíčko a on si ti vylévá srdce…
@Aneta.Berg píše:
Nechci vařit z vody, ale přijde mi, že ty jsi ta sebevědomá medička, která chce věřit tomu, že je s tebou pro víc než jen kvůli sexu a přemýšlíš čím jsi ho tak okouzlila… Nedovedeš si představit, že by v tom hrál roli zejména jeho špatný charakter… jestli se pletu tak se omlouvám, ale fakt mi takový hypotetický dotaz přijde zcestný, včetně těch reakcí - „Nerozumím … Nevěřím, že …“
Navíc pokud je to dlouholetý kámoš, který se ti takto svěřuje, tak musíš mít dle mého i nějaký vztah k té podváděné - překvapilo by mě, kdyby ses v takovém uspořádání nestala i její kamarádkou. To bys především řešila to, jak se před ní přetvařovat…jak ustát to, že víš že se k ní chová jako hajzl. Neříkej mi, že se scházíte s kámošem sólíčko a on si ti vylévá srdce…
jéééé, to fakt né..
![]()
Já jsem jenom hodně naivní a strašně mě to překvapilo a zklamalo…proto ten dotaz. Já nesnášim nevěru, má to pro mě obrovský význam a brala bych to jako neuvěřitelnou zradu…proto to řeším..
@Magdaleeena píše:
Můžu se pozeptat, kdy si pořídili děti?@blumen
Az kolem 30-ky, proc? Do te doby uzivali, studovali, cestovali.
@Aneta.Berg píše:
a jinak, jsme kamarádi od základky a opravdu si sobě navzájem vylejváme srdíčko..:). A samozřejmě znám i jeho přítelkyni…ale kamarádka s ní nejsem. Taky bylo období, kdy ji vadilo, že on má nejlepší kamarádku, které se svěřuje…ale to už je dýl..
V životě člověka potkají různé krizové situace. A i když si nějakou tou životní zkouškou s partnerem zdárně propluješ, jeden si - čistě za mě - nemůže být zcela jist, která z těch zkoušek pro něj/partnera nebude zkouška ohněm.
Třebas i takové pořízení potomstva
Pro někoho je to pohoda, někdo má pocit, zklamání, že to není až taková sranda, ovlivní vztah, záleží i náročnosti dítěte plus takové proměnné jako zdraví (toho dotyčného, partnera dítěte, rodičů), práce.. a ano, jak na potvoru
, když se nedaří
, se toho v životě sejde více
Mno, je dobře, že člověk neví, co ho v životě čeká ![]()
@blumen píše:
Az kolem 30-ky, proc? Do te doby uzivali, studovali, cestovali.
Vidíš. A mně u mého muže nevadila nevěra, ale vadila mi ta nejlepší kamarádka, které se svěřuje:)
@Anonymní píše:
a jinak, jsme kamarádi od základky a opravdu si sobě navzájem vylejváme srdíčko..:). A samozřejmě znám i jeho přítelkyni…ale kamarádka s ní nejsem. Taky bylo období, kdy ji vadilo, že on má nejlepší kamarádku, které se svěřuje…ale to už je dýl..
Ono je tezky nekoho odhadnou nebo soudit z informaci podanych tady v diskuzi ale…
z dalsich komentu mi prijde ze je jako spousta chlapu, kteri by radi meli doma tu svou jistou ktera k nim vzhlizi moc neodporuje a hodne prehledne, na druhe strane si vrznout s nakou nezavislou bezstarostnou a lehce dominantni slecnou od ktere muze odejit za tou jistotou co mu vypere a nakrmi. Muj otec to mel presne takhle jen to po case prerostlo v trvalejsi vztah a nakonec od mamky odesel k milence, momentalne maji 2 deti a ted uz to neni tak super sebevedoma nezavisla zenska ale blbka ktera musi mit maminku za pr.deli aby se postarala a navarila, deti nezvlada a fnuka ze kdyz byla milenka mel vic penez
a tak to je zenska se mneni s detma a pribyvajicima povinnostma
z mamky ktera byla zamlkla s jen cekala doma na otce je naopak silna zenska se spoustou aktivit, milencem a jeste jako otcova vrba ![]()
A pokud se najednou pritelkyne dozaduje vyznani a ujisteni tak sama citi ze neco nehraje. Zenska to vyciti a kdyby nic netajil a nechoval se jinak tak by nemela potrebu se ujistovat
@Anonymní píše:
Přiznám se, že moc na takové těsné kamarádství může a ženy nevěřím. Nejsem žárliva, ale vůbec se nedivím, že ta jeho přítelkyně na tebe žárlila. On sex je jedna věc, ale ve vztahu dvou lidí - partnerů si vážím především upřímnosti, společné blízkosti, kamarádství. Takže mě by například docela bolelo, kdyby můj partner, nejbližší člověk, měl nějakou jinou ženu tak dobrou kamarádku, s níž by sdílel svoje nitro. A asi víc než třeba sexuální úlet…
![]()
@mrav píše:
Já si naopak myslím, že láska na celý život existuje. Mají to tak naši sousedi, měla to tak moje žena. Já jsem před ní pár lásek měl.
Mrave
,chtela jsem se zeptat,jak dlouho jste byli s zenou spolu?
Pises o ni moc hezky
![]()
@Kralikcek píše:
Mrave,chtela jsem se zeptat,jak dlouho jste byli s zenou spolu?
Pises o ni moc hezky![]()
Byli jsme spolu od října 2002, roku 2004 jsme se vzali. Roku 2015 se nám narodila Anička. Bohužel, žena v létě 2017 zahynula při autonehodě. Bylo jí 38 let.
@mrav píše:
Byli jsme spolu od října 2002, roku 2004 jsme se vzali. Roku 2015 se nám narodila Anička. Bohužel, žena v létě 2017 zahynula při autonehodě. Bylo jí 38 let.
Někomu osud vyměří málo.To je mi líto.To jste měli holčičku dost dlouho až.
No ona ta druhá ví, že je zadanej…jenže to je sebevědomá holka, studuje medicínu, jde si za svým, je to její priorita.. nedivila bych se, kdyby ho ona měla jen na sex a vlastně ji vyhovovalo, že je zadanej..:D