Jeden vztah celý život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.19 21:39

existuje! mam kamaradku zacala chodit se svym manzelem kdyz ji bylo 13! jemu 17! opravdu, jsou spolu doted (je mezi 30-40), jsou proste spriznene duse, kotvy, pristavy, proste se fakt miluji. Je to obdivuhodne, a ja doufam, ze jim to vydrzi, zatim to tak vypada.

• Citovat
  • Upravit
65
25.1.19 21:39

Určitě láska na celý život existuje. Moje babička a děda ze strany mamky i taťky byli spolu 50let. Bohužel je rozdělila smrt :,( moji rodiče minulou neděli spolu oslavili 40 let. A prarodiče od přítele spolu budou 60let :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.1.19 21:40
Já si myslím, že v životě se dějí věci, které se nedají vypočítat a těch proměnných, co v životě je..
V tomto případě je docela možné, že se do té nové zamiluje, odejde z původního vztahu a třeba se časem a tím jedním rozchodem poučí :nevim: Ale kdyby se náhodou stalo, že v tento čas by ho jeho první přítelkyně řešila vnitřně něco podobného a měla někoho jiného a rozhodovala se, že on by pocítil, že mu uniká ze života, že začíná postrádat, že si ji cení „i“ někdo jiný :nevim:
@iiiv
@iiiv píše:
to zjistí, až o ní přijde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 21:45

@Gemini91
Mně jde spíš o to, že ano, byli nebo jsou spolu takhle dlouho a je to krásné..:). Ale nebyli si nevěrní. Já nerozumím jeho chování…čtvrt roku pravodelně chodit za jinou a pak si lehnout do postele ke své přítelkyni..

• Citovat
  • Upravit
6509
25.1.19 21:47

Ano, já myslím, že v životě je možné úplně všechno, dobré i špatné.
Viz můj další příspěvek - úplně by stačilo, kdyby zjistil, že první řeší v životě něco podobného a že není v jejím životě jediný.

Můžu se zeptat, kolik Ti je let? Já Ti úplně rozumím, že Tě zklamal.
Ale přiznávám, že já jsem celkem ztratila iluze, to myslím v tom dobrém :lol: , jsem realista, i skrze práci jsem nahlédla pod pokličku tolika vztahů.. a přiznávám, že čím jsem starší, tím víc nevím :lol: Nemyslím hodnotově - já mám určité priority a hodnoty, ale tuším, že to není na tomto světě jediná možnost, jak žít :lol: , ale/a za nikoho jiného bych ruku do ohně nedala, byť bych ho sebevíce milovala. Nikoho z nás neminou krizové situace v životě a nástrahy života 8) tak rozmanité, že těžko předpokládat. :nevim:
@Anonymní píše:
@Magdaleeena
Já to spíš myslím tak, jestli si myslíš, že je možné, aby spolu dál zůstali, když on čtvrt roku udržuje v podstatě paralelní vztah. Já jsem asi staromódní, ale přijde mi to hrozné. Ta představa, že jsem na místě jeho partnerky a třeba nikdy nezjistím, že mi delší dobu byl něvěrný s jednou jinou ženou..:/. Je to můj kamarád, ale v tomhle mě tedy zklamal..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 21:49

@Magdaleeena
Je pravda, že on o své současné přítelkyni mluví tak, že nemá žádné sebevědomí, že pořád potřebuje ujišťovat, že ji má rád, že si nevěří, že neví, co chce od života. Oproti tomu ta nová je sebevědomá, chytrá, studuje medicínu a prý mu rozumí, přesně ví, co chce v životě a jde si za tím..
No a sebevědomě se prý chová i v posteli..

• Citovat
  • Upravit
6509
25.1.19 21:50

Tož ne pro všechny má věrnost takovou hodnotu jako pro Tebe.

@Anonymní píše:
@Gemini91
Mně jde spíš o to, že ano, byli nebo jsou spolu takhle dlouho a je to krásné..:). Ale nebyli si nevěrní. Já nerozumím jeho chování…čtvrt roku pravodelně chodit za jinou a pak si lehnout do postele ke své přítelkyni..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
25.1.19 21:50

je to o štěstí. A i o náhodě natrefit na prvního a on na první a aby vše klaplo a vyšlo to je skoro zázrak. Také se mne to povedlo :mrgreen: :mrgreen:

Měl by k ní být férový a říct že je konec. Tohle je hnus a až to praskne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
25.1.19 21:53
@Anonymní píše:
@Magdaleeena
Je pravda, že on o své současné přítelkyni mluví tak, že nemá žádné sebevědomí, že pořád potřebuje ujišťovat, že ji má rád, že si nevěří, že neví, co chce od života. Oproti tomu ta nová je sebevědomá, chytrá, studuje medicínu a prý mu rozumí, přesně ví, co chce v životě a jde si za tím..

A mluvil tak o ní vždycky nebo až co potkal tu novou? Zajímavé, že 6 let mu to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
25.1.19 21:53

Mam kamarada, ktery udelal vpodstate to stejny. Vic jak pul roku udrzoval paralelni vztah. Jeho pritelkyne, moje kamaradka, byla jeho prvni, poznali se taky dost mladi. Chtel si zkusit neco jinyho. Zkusil, zjistil, ze chce vic tu soucasnou a s milenkou to ukoncil. Tak, ze se od te doby nevideli, nepsali. Po dalsich asi 5 letech se zapalila lejtka kamaradce. Ta to ovsem vzala z jinyho konce, rovnou se zamilovala, vpodstate ze dne na den rozesla a bylo. Uz jsou to ctyri roky. Kamarad si nasel vcelku kratce po rozchodu novou slecnu, dnes jiz manzelku a pred dvema dny se jim narodila dcera. Kamaradka je sice porad s tim, za kterym odesla, ale uz si taky prosli svym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.1.19 21:54

Mno, jo no… to je život… ona je taková.. jiná :lol: :mrgreen:
Znám pána, který má doma velmi atraktivní sebevědomou dámu, kterou nehodlá opustit. A má dítě s milenkou, která je o 20 let mladší, šedá myška o váze zcela jistě přes 100 kilo. Ale na rozdíl od jeho ženy k němu vzhlííííží :nevim: 8) mno, nikdo nejsme dokonalý, že se najde jiná/lepší? :lol:

@Anonymní píše:
@Magdaleeena
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85536
25.1.19 21:58

Spoluzacka zacala chodit s o dva roky starsim spokuzakem ve 14-ti, pro nas hruza. Kazdopadne je jeim ted 35 a 37 a maji dve deti a stale spolu. Zda maji nejake problemy netusim ale. Vypadaji jako normalni rodina navenek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 22:00

@Magdaleeena
Je mi jenom 23..:). Jsem ještě mladá a naivní no..

• Citovat
  • Upravit
6509
25.1.19 22:01

Můžu se pozeptat, kdy si pořídili děti?

@blumen
@blumen píše:
Spoluzacka zacala chodit s o dva roky starsim spokuzakem ve 14-ti, pro nas hruza. Kazdopadne je jeim ted 35 a 37 a maji dve deti a stale spolu. Zda maji nejake problemy netusim ale. Vypadaji jako normalni rodina navenek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 22:02

@hapolda
Já jsem právě zvědavá, jak tohle může dopadnout..:/. On to navíc řekl docela hodně kamarádům, to se přece musí provalit. Já moc nevěřím tomu, že nevěra, která není jednorázovej úlet, se může utajit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky