Jeho chování v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78186
6.7.26 11:57
@Jahudka82 píše: Více

no přesně, to mě také zaráží, že jí bylo zle, ale cestu autem pro banán si troufla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17818
6.7.26 11:59
@j.a.n.i1 píše: Více

No jak píšu, u nás by se klidně mohlo stát, že bude mít z vlaku, z práce z jednání ztlumený mobil a ani si zprávy nebo volání nevšimne. Ale při dnešní ceně benzínu se jet extra pro banány moc nevyplatí no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 12:02
@stinga píše: Více

Samozřejmě ze to je většinou takhle a nakoupí po cestě z práce ale občas se stane ze spěchá domu, zapomene nakoupit a tak se hold musí jet potom, což mi přišlo proste nevhodné vynadat mi ze musíme jet nakoupit. Obchody zase nemame vzdálené hodinu a nekupujeme nakup za 20 000 aby mi poté mohl vyčítat ze kvuli me utratil penize.

• Citovat
  • Upravit
78186
6.7.26 12:04
@Jahudka82 píše: Více

a navíc on měl po práci a jízdě autem třeba také už všeho plné zuby a chtěl dát doma sprchu a teď mu přítelkyně nařídí, že pojedou znovu pro banán, tak to se pak ani nedivím tomu, že je pak hnusný a nadává,
jako v podstatě jeho hnusné chování nemíním omlouvat, ale přijde mi, že v tomto konkrétním případě na tom má jakousi míru viny i zakladatelka, on má být empatický, ale ona by mohla také trochu uvažovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
6.7.26 12:05
@Anonymní píše: Více

tak si prostě sedněte a vykomunikujte si to s čistou hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15671
6.7.26 12:10

Prosím tě … Vygoogli si, co znamená hold. :roll:
A přestaň se chovat jak rozmazlené děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 12:18
@stinga píše: Více

Ja jsem ale nikde nenapsala ze prijede domu a musíme okamžitě pro banán. Proste prijede domu, zapomene nakoupit tak si jde na záchod do sprchy, jde se najíst, obcas je nachystané smažené tak ho poprosím aby to prvně osmažil a ja jdu do jiné místnosti kvůli smradu oleje, na chvíli si sedne k telce nebo ke své práci a pak ho poprosím zda bychom mohli zajet do obchodu (nejezdíme do obchodu kvůli jednomu banánu za par korun ) koupím si rohlík sýr, nějaké ovoci abych mela vitaminy a jiné věci které mi nevadi. Se vším souhlasí, rekne mi jestli nechci jeste tohle nebo tamto, vezme mi něco navíc a pak mu přepne a začne nadávat ze kvuli me utrácí peníze, že,,uz na to mrda “ apod. Opakuji naprosto chápu jeho únavu, stres. Co nechápu jsou zbytečné sprosté nadávky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.26 12:26
@Šmoulice píše: Více

Hold znamená úcta,,vzdala jsem hold záchranáři.” Také hold znamená,,proste “,,Hold to nevyšlo.” -,,Proste to nevyslo.”
Pokud se neumíte vyjadřovat slušně neni potřeba komentovat. V jinačím případě se jako rozmazlené děcko chováte vy. Mějte jinačí názor to je v pořádku ale ja vám nic neudělala tak neni potřeba být neslušná.

• Citovat
  • Upravit
15671
6.7.26 12:33

Měla bys googlit lépe. ;)
A sem může psát kdokoli. Víš? :) Evidentně nevíš. Tak už máš info. :)
Pokud nechceš, aby ti lidi psali do veřejné diskuze, tak ji prostě nezakládej. :)

Tvůj chlap má svatou trpělivost. Já bych s tebou vyběhla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16583
6.7.26 12:35

Prostě to nevyšlo = HOLT to nevyšlo :nevim: Hold je pocta. Ale neznamená to Prostě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
6.7.26 12:39

"Hold znamená úcta,,vzdala jsem hold záchranáři.” Také hold znamená,,proste “,,Hold to nevyšlo.” -,,Proste to nevyslo.” "
Tak to právě vůbec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
6.7.26 12:40

Zakladatelko, ty jsi celý den doma tedy? A v blízkosti nemáte žádný obchod, kam by sis mohla zajít sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4040
6.7.26 12:42
@Rosebery píše: Více

Taky nechápu, jak si to mohou lidé pořád plést. Patrně nemají velkou slovní zásobu a nevědí, co je to hold :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 12:42
@Šmoulice píše: Více

Díky za názor. Veřejná diskuze samozřejmě znamená, že může psát kdokoli. To ale neznamená, že člověk nemůže očekávat slušnou komunikaci a respekt. Trpělivost má, to vím již několik let a jsem ráda. Mrzí mě ze v životě nemáte dost lásky abyste ji mohla dávat ostatním, pevně věřím ze jednou nebudete mít potřebu v diskuzích ostatní urážet a povyšovat se. O tom kdo by se mnou vyběhl a kdo ne tahle diskuze vůbec neni. Pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
3858
6.7.26 12:45

Nebo si prostě přiznej, že jsi chtěla být v těhu opečovávaná princezna.
V prvním to ještě jde, ale pokud bys měla doma už další dítě, tak to stejně neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí