Jezdíte s dětmi na výlety i samy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30639
26.8.16 14:46

@Regina Hero To vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.8.16 20:56

@laducha jo, bylo to tam parádní… sice takové menší, ale bohatě to stačilo, děti se vyřádily, i vnučka byla nadšená… je tam klouzačka s tekoucí vodou, od té jsem ji nemohla odtrhnout… a tobogán… teda tobogánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.8.16 09:55

Včera jsme byli v Lesním baru u Horní Lipové… taková příjemná krátká procházka… jen jsem čekala lesní cestu a ona tam vedla asfaltka… takže tam bylo jak na Václaváku… ale vystoupali jsme nahoru krpálem na vyhlídku a už tam bylo klid a skoro ani živáčka…
 https://lesnibar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.8.16 09:56

Jo a dnes jdeme zkusit tohle… http://tourism.olomouc.eu/…m-mucirna/cs

Ještě jsem tam nebyla, je to teda už rok otevřeno, ale nějak jsme na tu naši mučírnu zapomněli… takže až budete někdo v Olomouci hledat něco jiného než mateřská centra nebo obchoďáky, tak zkuste mučírnu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
1.9.16 15:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
3.9.16 21:02

@Regina Hero Inspirovala jsi mě…
Hledala jsem něco na příští víkend.

• Viki, pojedeme do Rozária nebo do mučírny?

Můžete hádat jednou, co si vybrala :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.9.16 21:23

Synovi budou na podzim tři roky a taky jezdíme na výlety většinou sami, ale jen vlakem, páč neřídím a na dálkový autobus si netroufám, vzhledem k synový hyperaktivitě, ve vlaku se přece jenom může aspoň trochu projít. Jezdíme k vodě, na farmy, hrady a zámky, do zoo nebo i jen tak vlakem, bez cíle. Syn ještě po obědě spí, takže sebou tahám kočár, ale zae mám kam nacpat všechny ty věci. Letos jsme spolu byli sami i pár dní v kempu v chatce a supééér :palec:
Jinak občas taky jezdím s kamarádkou autem, je tady z emimina a má stejně starýho kluka. Já jsem ráda, že se dostaneme někam kam bus ani vlak nejede a ona je ráda, že jí přispěju na benzín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.9.16 22:02
@laducha píše:
@Regina Hero Inspirovala jsi mě…
Hledala jsem něco na příští víkend.
  • Viki, pojedeme do Rozária nebo do mučírny?

Můžete hádat jednou, co si vybrala :mrgreen: 8)

Jedete do mucirny, jo? :mrgreen: Ja si myslela, ze jsi odnekud z Cech a ty sem hazes vylety zlinsko, hradistsko 8o

K tematu - ano, jezdim s dcerou sama nebo s kamaradkou ci sestrou a jejich detmi, bezdetnou sestrou. Do prirody i do mesta. Autem i hromadnou dopravou. I pres noc. Jsme pomerne emancipovane. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
3.9.16 22:14

Doporučuji Labyrintarium v Loučeni, pěkný park, lanové vymyšlenosti, 10 labyrintů… hezké to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.9.16 14:42

Mám další nápad na výlet… http://www.peklocertovina.cz/

Úžasně zpracovaný program, jak pro děti, tak pro rodiče… rozhodně doporučuji… měli jsme včera audienci u Lucifera, jen to chce předem rezervaci… ale bylo to super…

A jinak jsme teda strávili víkend zde… www.pasicka.cz - Záchranná stanice pro zvířátka… klec s veverkami je naprosto bezkonkurenční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
11.9.16 21:27

@Regina Hero Dík za bezva tipy. Škoda, že neřídím, tak vyhledávám akce a výlety, dostupné vlakem nebo autobusem. A taky „pěškobusem“ 8)
Dneska jsme byly jen na vycházce u nás ve městě a na bazéně, ale bylo to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
11.9.16 21:32

@Regina Hero @laducha vy jste se hledaly, až jste se našly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.9.16 21:45

@laducha jo, my byli autem… veřejnou dopravou to je asi další z těch skoro nedostupných cílů… jak jsem zjistila už s kámoškou, tak bez auta je to šílené, devět z deseti míst, kam jsme chtěly s dětmi vyrazit, bylo nedostupných… případně to bylo tak komplikované, že bychom to za jeden den tam a zpět nedaly… když už něco jelo tam, tak jsme se pak neměli jak dostat zpět nebo bychom se musely otočit na místě, dát tak kafe a už jít na vlak nebo autobus nazpátky… když jsem takhle jezdila vlakem a autobusem s dědou a babičkou, tak to bylo mnohem lepší, všude něco jezdilo a mnohem častěji, takže jsme tak zvládli mnohem víc výletů, než je hromadnou dopravou dostupných dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.9.16 21:47
@laducha píše:
@Regina Hero Dík za bezva tipy. Škoda, že neřídím, tak vyhledávám akce a výlety, dostupné vlakem nebo autobusem. A taky „pěškobusem“ 8)
Dneska jsme byly jen na vycházce u nás ve městě a na bazéně, ale bylo to fajn :palec:

co to tam máte za ptáka na střeše na té poslední fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
11.9.16 21:53

@Regina Hero To je pták na mostě, za ním v dálce je ještě zubr :mrgreen:
 http://tvstav.cz/…ityplan1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...