Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neodkrajuju, ale je pravda, že když jím hodně banánů, tak mám problém se sykavkami - dost mi syčí ![]()
@rozumbrada píše:
Neodkrajuju, ale je pravda, že když jím hodně banánů, tak mám problém se sykavkami - dost mi syčí
To tam možná ti hadi byli i celí, potvory
Odkrajuju je, ale ne kvuli nejakym hadum, ale kvuli tropicke plisni, ktera je pro nas nebezpecna
Po téhle diskuzi asi začnu
…a mi stejnak většinou zůstane vrchní i spodní část ve slupce…
To se tradovalo už za mého dětství. Samozřejmě je to kravina ![]()
Zas jsem četla, že se do špiček ukládají odpadní látky z metabolismu rostliny, ale to mi taky nepřijde moc věrohodné.
@julie74 píše:
Hadi na banánových plantážích se strašně nudí a lezou od banánu k banánu a nakusují jim špičky. zajímavé je jak málo otrávených máme. Ti hadi musí být úplně sedření, chudáci.![]()
@julie74 píše:
A to je zase rozumný důvod, takhle já odkrajuji konce ze všech mas - obě kočičky na ně stojí frontu a strašně ječí
my to zas dáváme psovi.. on je takový tele, že sežere i šlupku ![]()
Nejím. Tak centimetr, možná spíše dva, z každé strany. Nějak jsem se jich štítím, hlavně toho černýho na jedné straně.
Příspěvek upraven 09.10.14 v 11:20
Neodkrajuju. o těhc hadech jsem to ani neslyšela, ale dobrá kravina ![]()
Tak my špičky i konce, ani nevím proč, asi to mám od mámy. Ale slyšela jsem nejrůznější, počurávání opic, plísně, jedy pavouků, a ted čtu i hadů…
Tak děkuju za názory, mě osobně to taky příjde jako nesmysl, to by přeci pak nemohli ani v obchodech prodávat
ale už i jedna moje kamarádka mi říkala, že nejsem normální, jak jím banán, že se můžu otrávit. Ale my ho takhle jíme celá rodina a žijeme, nikdy by mě tohle nenapadlo, kdyby mi to neřekla a pak o tom nepsali na internetu ![]()
@veeerry píše:
Tak my špičky i konce, ani nevím proč, asi to mám od mámy. Ale slyšela jsem nejrůznější, počurávání opic, plísně, jedy pavouků, a ted čtu i hadů…
Neodkrajuju, pokud je to pekne. Kdyz to zhnedne, tak mi to nechutna ![]()
Tady máte zase případ s pavoukem. Nechápu, jak tomu může někdo věřit. Ale lidé jsou různí, že? ![]()