Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
6.6.13 12:18

My máme Lucinku :andel:… a ta Julie je taky pěkná. K příjmení to sedí.
Ono se bohužel na každé jméno nějaká ta nadávka najde.To nesmíš tak brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Derja
6.6.13 19:32

Ahoj holky, chtěl bych dát jméno Annabel, poradíte mi jaké druhé jméno k tomu? líbí se mi zdvojená jména. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
14110
6.6.13 20:20
@Derja píše:
Ahoj holky, chtěl bych dát jméno Annabel, poradíte mi jaké druhé jméno k tomu? líbí se mi zdvojená jména. Děkuji :)

baby annabel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
6.6.13 20:50
@madrianova píše:
Mě se ta Lucie k tomu přijmení moc hodí a Luci, Lucinko je pěkné a není jich moc!!

Prý není jich moc :lol:. Hned po Lence je to nejfrekventovanější jméno v mém okolí :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
nepř. lemanka
6.6.13 20:51
@aničkakytička píše:
baby annabel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
27247
6.6.13 21:31
@Derja píše:
Ahoj holky, chtěl bych dát jméno Annabel, poradíte mi jaké druhé jméno k tomu? líbí se mi zdvojená jména. Děkuji :)

Vidíš a já jsem si vždycky myslela, že Annabel je spojení dvou jmen Anna a Bella(Isabella)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Derja
6.6.13 21:33

Vtipnéé… ;)

• Citovat
  • Upravit
Derja
6.6.13 21:35

Ano to je…ale proto nedávám Anabella, ale Annabel. A nenapadá mě žádné k tomu..ale stejně už by to bylo asi dlouhé, takže zůstanu nejspíš jen u Annabel:)

• Citovat
  • Upravit
27247
6.6.13 21:38

http://cs.wikipedia.org/wiki/Anabela
nevím podle mě není zas až tak markantní rozdíl mezi Annabel a Annabella…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Derja
6.6.13 21:59

No prostě se mi Annabel líbí víc ;)

• Citovat
  • Upravit
14110
7.6.13 17:55

Za se další holčička, co bude muset pořád vysvětlovat, jak se to píše a nepíše, jen proto, že rodičům se zdálo něco moc obyčejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.6.13 20:29
@aničkakytička píše:
Za se další holčička, co bude muset pořád vysvětlovat, jak se to píše a nepíše, jen proto, že rodičům se zdálo něco moc obyčejný…

Já mám křestní jméno normální a častý, někdy až moc, ale odmalička vysvětluju a hláskuju svoje příjmení. Teď už jsem si zvyklá, ale co by dítko školou povinný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
8.6.13 09:34
@aničkakytička píše:

uplně souhlasím, taky nechápu proč se rodiče předhánějí v tom, kdo dá dítěti víc neobvyklé jméno. Přece jenom je to na celý život…my jsme v tomhle docela konzervativní a když tchýně přišla s tím, že by se malá mohla jmenovat Sofie, Isabella atd tak jsem ji poslala k šípku… máme Emičku a vubec mi nevadí že je to takové normální a obyčejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
8.6.13 15:51

@pavoucica a nejlepší je, když příjmení je vopičková nebo šourková :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.6.13 17:07

Jsem si říkala, kdy to přijde zas a už je to tady. No tak se holt někomu nelíbí ta klasika…nemusí to o hnaní se za modernou nebo za tím být in. Prostě někomu se líbí takové a někomu makové, to je tak nepochopitelné? Ach ta česká konzerva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze