Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šárýsek píše:
tak tohle nebudu ani komentovat
Nezda se mi ze bys nekomentovala…
Ahoj, jsem v očekávaní každým dnem a jméno pro chlapečka Adam, holčička Sára
Moc jsem chtěla holčičku, ale čekáme Adámka ![]()
Tak ja se dneska dozvedela ze to bude prdelinka malicka
takze nejspis Adelka ![]()
@Šárýsek Taky budeme mít Lauru - pokud se tedy doktor nespletl ![]()
@VerunkaLi píše:
@Šárýsek Taky budeme mít Lauru - pokud se tedy doktor nespletl
no manžel už Lauru zase nechce takže já vubec nevím, ale asi to vypadá u nás na kluka
moc bych ho chtěla ![]()
@Šárýsek Můj manžel chtěl Adrianu, já Lauru a kompromis byl Karolína - ano jeden jsme nechtěli ustoupit, tak jsem mezi známými udělali anketu a díkybohu to vyhrála Laurinka - manžel už si zvykl a snad se mu to už i líbí
za 6 týdnů uvidíme..raději si připravím i jméno pro kluka, kdyby náhodou. Jaké jméno pro kluka se ti líbí?
@DidierK píše:
Ahoj holky, mate nejake triky na partnery, jak jim jmeno ‚podstrcit‘? Nepotrebuji prednasku o kompromisech, bohuzel moje zenske ‚ja‘ je trochu zabrzdene a ja bych tak rada mela doma Amalku nebo Samuela. Dekuju!
No navrhuj jmena jako Koloman, Andelin, apod…proste co nejhorsi, na ktery vis ze nepristoupi… a pak se vytasis Samuelem tak
ti na nej kyvne ze je z tech hroznych nej:)
My mame Šstěpanku a chystame se na druhy, ale pokud to bude holka tak to bude boj ja bych chtěla Anežku, ale ta mi neprojde. Kluk - Tomáš, Michael, Jirka me se libi Štěpán nebo Ondra, ale ti neprojdou.
Já mám pocit, že v momentě, kdy nějaké jméno řeknu nahlas, tak za chvíli se narodí 300 dětí toho jména
Chtěla jsem jako malá desetiletá holka Valerii, že až budu mít první dítě, bude Valerie. Kolem osmnáctky, kdy jsem doopravdy plánovala dítě, to pořád byla Valerie a kluk Matyáš (tenkrát žádní snad nebyli), prd, za dva roky potom byly ve školkách samí Matyášové a ještě chvíli potom samá Valerie, Viktorie a Nela
Dceři jsme před dvěma lety dali jméno Adriana a v okolí naštěstí zatím žádnou další Adrianu neznám, ale vsadím se, že za pár let, až odezní ty Viktorie a Valerie, to přijde a budou jich plné školky
Jinak se mi hrozně líbí jméno Berenika, Alice, Elen, Liliana, Andrea, Annabela. Kluka radši nechci, klučičí jména se mi nelíbí žádná, kromě Viktora (kterýho nedám, protože tak se jmenoval můj nenarozený syn - no, jmenoval… měl se tak jmenovat).
Anonymně proto, že rodina neví, že jsem byla těhotná a čekala jsem syna…Nemusí to vědět.
Jméno 2013? Kdybych byla těhotná, tak moji favorité jsou, kluk: Radim, Filip, Marek. holka: Edita, Stella, Adina… ale u našeho tatínka mi nic z toho neprojde, stále má svá oblíbená jména: Adela, Martin (po něm, samozřejmě
)
My mame Sebastiana, Olivera a Kristiana:)Sebik je ve skolce jediny, Oliuverka tady ve meste jsem taky zadneho nevidela a krisitanka mi rikala nase mudra ze taky zadnyho jinyho nema:)
Jeste se mi libi Alex, Denis a na holcicku Isabela, Sofie.
@Crystal87 Taky máme Kristiánka a jiného ve městě neznám. U doktora dětského je zatim jediný. Je to parádní jméno.
@Anonymní píše:
Já mám pocit, že v momentě, kdy nějaké jméno řeknu nahlas, tak za chvíli se narodí 300 dětí toho jménaChtěla jsem jako malá desetiletá holka Valerii, že až budu mít první dítě, bude Valerie. Kolem osmnáctky, kdy jsem doopravdy plánovala dítě, to pořád byla Valerie a kluk Matyáš (tenkrát žádní snad nebyli), prd, za dva roky potom byly ve školkách samí Matyášové a ještě chvíli potom samá Valerie, Viktorie a Nela
Dceři jsme před dvěma lety dali jméno Adriana a v okolí naštěstí zatím žádnou další Adrianu neznám, ale vsadím se, že za pár let, až odezní ty Viktorie a Valerie, to přijde a budou jich plné školky
Jinak se mi hrozně líbí jméno Berenika, Alice, Elen, Liliana, Andrea, Annabela. Kluka radši nechci, klučičí jména se mi nelíbí žádná, kromě Viktora (kterýho nedám, protože tak se jmenoval můj nenarozený syn - no, jmenoval… měl se tak jmenovat).Anonymně proto, že rodina neví, že jsem byla těhotná a čekala jsem syna…Nemusí to vědět.
Taky jsem si naivně myslela, že když dám Adrianu bude v širokým okolí jediná a nesejde se jich 5 ve školce nebo škole. No a mudra mě spražila, když jsme šli na poradnu, tak říká, dneska už je to tady třetí Adrianka
. Ale zase je pravda, co chodíme ven, tak tohle jméno jsem ještě neslyšela, vlastně jednou a to jsem teprve čekala malou ![]()