Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
18.7.13 19:47

@Acinore doufám, že projde Taminka :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
19.7.13 07:23

Kika1991 No přesně. Mě to taky dělají přítele příbuzní a ještě ty ksichty k tomu přidávají. No děs :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.7.13 07:29

@Lufka19 Máš zajímavě vybraná jména pro kluka. Jedno cizí a druhé české :lol: Charlotte je krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.7.13 13:19

Moc děkuju za názory a je rozhodnuto bude to Laura Trajerová :palec: teda jestli to nebude na konec Matěj :think: ale klučíka už doma máme tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
20.7.13 13:22

@Tamtama my máme Tamarku…a je to užasné jmeno..vzbuzuje obdiv a je málo dávané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.7.13 19:50

Tak z matriky doma Ellie a Dominic jsou schváleni… jupíííí :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
24.7.13 07:33

Holky, včera jsem četla někde na netu, že potvrzení z matriky (když nejsme vzatí) o jménu dítěte si nechat vystavit v místě, kde budeme rodit. Budu rodit v jiném městě, než bydlím. Tak mě to trochu zmátlo, protože nikde jinde jsem tohle nečetla. Chtěla jsem si to zařídit tady u nás. Tak teď fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvojčatkova
24.7.13 08:53
@Missa2 píše:
Holky, včera jsem četla někde na netu, že potvrzení z matriky (když nejsme vzatí) o jménu dítěte si nechat vystavit v místě, kde budeme rodit. Budu rodit v jiném městě, než bydlím. Tak mě to trochu zmátlo, protože nikde jinde jsem tohle nečetla. Chtěla jsem si to zařídit tady u nás. Tak teď fakt nevím…

My sice sezdaní byly, ale rodné listy se také zařizovaly ve městě narození dětí, což bylo od bydliště nějakých 65 km.

• Citovat
  • Upravit
345
24.7.13 09:03

@dvojčatkova Rodné listy chápu, ale spíš ta matrika o jménu dítěte. Jestli můžu tady nebo musím do města, kde budu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.7.13 12:45

My máme termín „až“ 13.8… pro holčičku ( která to pravděpodobně není ) jsme se shodli na Zorce ( po dlouhých bojích - první dcerku mám Vendulku, ale vysněné jméno pro holku je Isabella :) ). No ale pro kluka to byl a stále asi je boj… Hned na začátku těhu mi přítel řekl, že nechce, aby se kluk jmenoval po něm - Václav, Vašek.
Já jsem si vysnila Damiánka, ale nikomu se nelíbí :(
Momentálně v posledním výběrovém kole byl Matyáš, Matouš a Tadeáš… Přítel mu „prozatím“ říká Tadeášku… a já zachvilku rodim a nevim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
24.7.13 13:02

My máme doma Sarinku a Honzika. Ted čekám třetí a ve vyberu je Adam a Martin, Katka, Sofie a Adéla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
24.7.13 17:43

@kometa32 Přítel chce, aby se mimčo, když to bude kluk, jmenovalo po něm. Ale já prostě tuhle tradici nemám ráda, dalšího Karla v rodině bych už asi nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
24.7.13 18:28

@Lintith taky se mi moc moc libi isabella ale bohuzel se nam to vubec nehodi k prijmeni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.7.13 20:26

@Lufka19 ahoj… a mluvili jste o tom?? Víte jistě (teda dle UTZ), že to bude kluk? Co, kdyby bylo,,nejhůř,, tak zkusit jméno Karel v jiném jazyce? Například Carlos? Vypadá to líp a nezní to tak tvrdě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
24.7.13 21:20

Ahoj, přišla jsem si pro radu :lol: v porodnici prý chtějí obě jména i když jsme si nechali říct co to bude :nevim: no a já nevím jaké jméno vybrat - na začátku těhot. jsme si mysleli, že to tedy bude kluk a chtěli jsme Daniela, pak nám dr oznámil, že to bude holka :) jenže mě se Daniel už nějak nelíbí - dává ho teď skoro každý 8) jako jooo možná si řeknete, že když víme, že to bude holka, tak je to jedno, prostě to tam jen plácnout a je to, jenže pořád je tu i to : Co kdyby se nááááhodou dr spletl?!… tak jsem se chtěla zeptat, která klučičí jména se vám líbí, potřebuji nějakou inspiraci :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí