Jsem neustále na OČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1690
16.2.22 06:37

@Avokado nejsi v tom sama… Přesně vím o čem píšeš a co prožíváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.2.22 12:30
@Králičice píše:
Jinak ještě k tématu - tchyně je bývalá učitelka pro první stupeň - už v důchodu,. Vitální zdravá ženská. Kdysi pár let vypomáhala- teď už odmítá. Prý už nemá nervy na rodiče. Nabídky na výpomoc dostává pravidelně a odolává.

jo, taky duvod. Nekdy proste existuji objektivni duvody, proc nefunguje kvalitni nahrada za ucitele, ktery dele chybi v praci, treba jako zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.2.22 20:44
@Králičice píše:
Jsem taky máma věčně nemocných dětí, ale asi na rozdíl od vás to nevidím jako zákeřnost učitelek - to mé děti nejsou zdravé, to já jsem zodpovědná za jejich zdraví a učitelky na to mají v dnešní době právo..Mám na vás otázku. Jste ochotné nechat své rýmečkové dítě každý týden testovat? I teď? Protože on ani ten omicron není žádná sranda..

Starsi syn nosil ve vyucovani respirator od cca listopadu do ted, je druhak. Oba syny jsme nechavali testovat PCR testem kazdy tyden - tampon, ne nosohltan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
17.2.22 21:06
@dupejj00 píše:
Starsi syn nosil ve vyucovani respirator od cca listopadu do ted, je druhak. Oba syny jsme nechavali testovat PCR testem kazdy tyden - tampon, ne nosohltan.

ono spousta dětí respirátory stále nosí. A jak to vypadá, budou je nosit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.2.22 21:09

Ve skole maji decka rousku jen ve spolecnych prostorach, nekde na brade. Zbytecna saskarna. Cim drive to zrusi, tim lepe, treba pro zdravotni prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.2.22 23:48
@roba18 píše:
ono spousta dětí respirátory stále nosí. A jak to vypadá, budou je nosit dál.

Muj by ho nosil taky, kdyby nam jeho bratr po jednom dni ve skolce neprinesl domu omikron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
18.2.22 04:55

Moje dítě bylo po 14 dnech celé 4 dny ve školce.. Aby bylo zas v karanténě - pozitivní spolužák ze školky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.2.22 07:22

@Králičice měsíc doma, a dnes čtvrtý den už ucpaný nos a trochu nudle :mrgreen: uvidíme, jak se vyvine víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová