Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Avokado nejsi v tom sama… Přesně vím o čem píšeš a co prožíváš…
@Králičice píše:
Jinak ještě k tématu - tchyně je bývalá učitelka pro první stupeň - už v důchodu,. Vitální zdravá ženská. Kdysi pár let vypomáhala- teď už odmítá. Prý už nemá nervy na rodiče. Nabídky na výpomoc dostává pravidelně a odolává.
jo, taky duvod. Nekdy proste existuji objektivni duvody, proc nefunguje kvalitni nahrada za ucitele, ktery dele chybi v praci, treba jako zakladatelka.
@Králičice píše:
Jsem taky máma věčně nemocných dětí, ale asi na rozdíl od vás to nevidím jako zákeřnost učitelek - to mé děti nejsou zdravé, to já jsem zodpovědná za jejich zdraví a učitelky na to mají v dnešní době právo..Mám na vás otázku. Jste ochotné nechat své rýmečkové dítě každý týden testovat? I teď? Protože on ani ten omicron není žádná sranda..
Starsi syn nosil ve vyucovani respirator od cca listopadu do ted, je druhak. Oba syny jsme nechavali testovat PCR testem kazdy tyden - tampon, ne nosohltan.
@dupejj00 píše:
Starsi syn nosil ve vyucovani respirator od cca listopadu do ted, je druhak. Oba syny jsme nechavali testovat PCR testem kazdy tyden - tampon, ne nosohltan.
ono spousta dětí respirátory stále nosí. A jak to vypadá, budou je nosit dál.
Ve skole maji decka rousku jen ve spolecnych prostorach, nekde na brade. Zbytecna saskarna. Cim drive to zrusi, tim lepe, treba pro zdravotni prostredi.
@roba18 píše:
ono spousta dětí respirátory stále nosí. A jak to vypadá, budou je nosit dál.
Muj by ho nosil taky, kdyby nam jeho bratr po jednom dni ve skolce neprinesl domu omikron…
Moje dítě bylo po 14 dnech celé 4 dny ve školce.. Aby bylo zas v karanténě - pozitivní spolužák ze školky ![]()
@Králičice měsíc doma, a dnes čtvrtý den už ucpaný nos a trochu nudle
uvidíme, jak se vyvine víkend.