Jsem sobecká na manželova syna z předchozího vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
29.7.13 12:00
@FAlMNLwY píše:
Dítě je schopné změnit ty vazby velice rychle.

To vyprávěj u soudu hysterické matce - herečce - které tzv. chtějí vzít dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
29.7.13 12:05
@esterka03 píše:
To vyprávěj u soudu hysterické matce - herečce - které tzv. chtějí vzít dítě :mrgreen:

Tak já být dítětem, tak se taky bráním změně školy, zažila jsem, že nám rušili základku a raději jsem chodila do té, kterou jsem měla fakt daleko, ale tam nás mohli přesunout jako celou třídu, než chodit do bližší sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 12:19

Skolu jsme resili…maly si vybral u mamky… probehl soud a tam se to potvrdilo. Pak maly chodil u nas a plakal že chce chodit k nam…tak tatka lital po socialkach, skolach a snazil se to zarizovat… ze dne na den malicky rekl, ze chce opet u maminky…tak se manžel rozhodl to neresit a nechat ho chodit tam (uz vypadal jak blazen pred lidma) a ted maly prisel s tim ze chce zase u nas, ale to uz jsem dupla ja a rekla ze neexistuje aby si to menil co tyden. Protoze on se rozhoduje tak jak mu to zrovna pasuje… tatinkovi rekne ze chce chodit k nemu do skoly a tatinek je rad a pak to rekne naopak mamince a ta je taky rada.. a tim padem jsou na neho vsichni hodni, snazi se atd…

• Citovat
  • Upravit
36556
29.7.13 12:26
@Anonymní píše:
Skolu jsme resili…maly si vybral u mamky… probehl soud a tam se to potvrdilo. Pak maly chodil u nas a plakal že chce chodit k nam…tak tatka lital po socialkach, skolach a snazil se to zarizovat… ze dne na den malicky rekl, ze chce opet u maminky…tak se manžel rozhodl to neresit a nechat ho chodit tam (uz vypadal jak blazen pred lidma) a ted maly prisel s tim ze chce zase u nas, ale to uz jsem dupla ja a rekla ze neexistuje aby si to menil co tyden. Protoze on se rozhoduje tak jak mu to zrovna pasuje… tatinkovi rekne ze chce chodit k nemu do skoly a tatinek je rad a pak to rekne naopak mamince a ta je taky rada.. a tim padem jsou na neho vsichni hodni, snazi se atd…

to je ale u dětí normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
29.7.13 12:28

Ale není nutné, aby všichni pořád skákali podle toho, jak se chlapec vyspí :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.13 12:31

@Bábrdl Vím že u dětí to tak je… ale podle toho bychom se meli chovat a ne ho v tom podporovat, ale nechat to tak…nejsem blahova vím že deti to mají kam vítr tam plášť…

• Citovat
  • Upravit
2133
29.7.13 12:37

Váš kluk to může dělat i proto, protože je rozpolcený a má rád oba rodiče. A žádnému nechce ublížit. Což je pochopitelné. Nicméně, tady musí nastoupit dospělí a rozhodnout za něj a sdělit mu, že takhle to prostě bude a žádné změny. No ale pokud se rodiče neumí dohodnout ani na „hloupém“ kroužku, tak tohle je kategorie sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
29.7.13 12:39

20 minut cesta je nic, to mi nepřijde jako nějaké zásadní omezení. Blbé je, že v týdnu, kdy ho má matka, se nedokáže postarat ona. To je snad jedno, že JÍ to nepřipadá důležité, kluk jednou na koníček chodí, tak chodí. Pokud jí připadá zbytečný, ať s otce A SE SYNEM řeší, jestli na něj bude chodit. Ale když chodí, tak by ho tam ve „svém“ týdnu měla dopravit. To mi opravdu připadá jako z její strany naschvál a moc nechápu, v čem spočívá střídavost péče, když se o větší věci pořád stará otec. V tom, že kluk u mámy týden spí a jí? To je trochu málo, ne?
A partmera bych se pokusila přesvědčit, že není dobré přikvačit na každé písknutí. Kluk už by měl být schopný respektovat, že jsou nějaká pravidla a že jiní lidé mají taky svoje plány a nebudou tancovat jak on píská. Nebo bude tvůj přítel takhle skákat i kolem vaší dcerky? To z něj bude otrok. A pokud ne, obě děti časem poznají, že kluk má navrch a budete ještě navíc řešit žárlivost a nevraživost mezi nimi.
Celkově mi přijde, že by pro vás fakt bylo nejlepší, kdybyste kluka měli ve své péči a matka jen návštěvy, argumenty pro to máte, když se i teď táta stará vlastně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.7.13 12:44

JA zaky myslim, ze 15 km neni moc. a nebude mu porad 6, casem bude jezdit sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
29.7.13 14:19
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym…snad to pochopíte

JA to chapu :think: Asi tu zas dostanu cocku, ale parnera s ditetem proste pokud mozno nebrat, kdyz uz dite tak jedine vlastni a ne investovat cas, prachy, nervy do cizich. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36556
29.7.13 14:28
@JedenTypan píše:
JA to chapu :think: Asi tu zas dostanu cocku, ale parnera s ditetem proste pokud mozno nebrat, kdyz uz dite tak jedine vlastni a ne investovat cas, prachy, nervy do cizich. :mrgreen:

Takže teď už jen zakladatelka nasedne na stroj času a všechno napraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
29.7.13 14:31
@Bábrdl píše:
Takže teď už jen zakladatelka nasedne na stroj času a všechno napraví :lol:

Ne, ale pokud je mlada, at to zabali a hleda stesti jinde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
29.7.13 14:33

Jo ale ona s nim ma uz dite :think: No tak nic no, tak pouceni pro ostatni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
29.7.13 14:47

Zakladatelko, když máte kluka ve střídavce a pláčeš, že je to finančně náročné, tak si teprv představ, že ho matka dostane do péče a budete platit aliky. To okolo samozřejmě taky, otec se mu bude snažit vše vynahradit.
Tyy jo, no nevím co poradit, snad jen že jsi opravdu odstrašující případ pro ostatní. Partnera se závazky nebrat, pokud na to nemám koule a já teda přiznám, že bych fakt neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lomikára
29.7.13 15:18

Podle toho, jak to čtu, mi přijde, že si to zbytečně kompliklujete sami. Za ty roky už byste mohli mít vztahy s matkou ustálené a nemám z tebe pocit, že bys ty a tvůj partner pro to příliš dělali. Opravdu za všechno může jen matka???
Když už máte střídavku, tak ji dodržujte. Proč tam jezdit pro dítě i v týdnu, kdy je u mámy? Proč vymýšlet 6letému dítěti kroužek, kde musí být 3× týdně, když dobře víte, že je každý druhý týden jinde? Jaký pak má smysl na to nadávat?
Jestli to tvůj muž chce mít takto komplikované, pak je to jeho vůle a ty můžeš působit leda na něj, aby respektoval dobu, kdy je syn u matky.
Pokud jde o školu, tak vození 15 km je celkem standard, já jezdila od 10 let sama busem 20 km, tak až bude větší, taky může jezdit sám.
BTW. - Manžel odešel od bývalky kvůli tobě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky