Jsem zamilovaná do kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.5.17 17:24
@tronelka píše:
A proto ses do nej zamilovala? Hele priznej si to. Zkratka ho milujes a proto sis vnukla myslenku a nechavas se od nej ukolebavat recmi, ze je s tou druhou jen proto, ze ji nechce ublizit a proto, ze potrebuje nekoho, koho bude mit jisteho. Sbirar jakekoli projevy jeho milych gest vuci tobe a stavis na nich ideu o tom, ze je do tebe zamilovanych, akorat, te nechce, protoze jsi mrcha a on by zradu od tebe neunesl.

Ale ne tak miluju už ho delší dobu ale tohle mi ukázalo že mu na me zalezi, on mi přece neřekl že je s ní jen tak, psal že ji miluje, teď už tedy delší dobu ne no, ale to že ji má jistou je pravda, taky nerikam že je do mě zamilovaný jen z nějaké city tam jsou ještě z jeho strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 17:26
@přírodní píše:
@Lucinka055 Hele, zrovna na seznamu čtu článek přímo pro tebe a vypíchnu z něj to podstatné:
S novou známostí není šťastný
Opravdu? Jak to víte, žijete s nimi, nebo vám to ex řekl? Kdyby nakrásně ano, jak dlouho hodláte čekat, až se s ní rozejde? Měsíc, rok, dva nebo deset? A kde berete jistotu, že až s ní skončí, půjde za vámi? Vymaňte se z minulosti a jděte vstříc budoucnosti. Je to kruté, ale platí jediné: Pokud by vás skutečně miloval, byl by v tuhle chvíli s vámi!
https://www.prozeny.cz/…miluje-31881

Jako přece nerikam že s ní není stastnej, ale když člověk začne podvadet tak je to většinou proto že mu v tom vztahu třeba něco chybí a tak to hledá jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.5.17 17:35
@Lucinka055 píše:
Jako přece nerikam že s ní není stastnej, ale když člověk začne podvadet tak je to většinou proto že mu v tom vztahu třeba něco chybí a tak to hledá jinde

No a jak si teda myslis, ze to je? Pokud mozno po pravde. Urcite na to nejaky nazor mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 17:41
@tronelka píše:
No a jak si teda myslis, ze to je? Pokud mozno po pravde. Urcite na to nejaky nazor mas?

Zná ji skoro 20 let, me sotva 5 měsíců, určitě by pro neho bylo horší kdyby přišel o ní než o mě, taky si myslím že to jak se znají dlouho mělo docela vliv na to že s ní začal chodit, přeci jen ví co od ní může očekávat a ví jaká je ale sakra kdyby ji tak moc miloval tak by ji přeci nepodvadel, určitě ne hned takhle na začátku vztahu, později možná jo ale ne hned, navíc když vidím jak si ta holka přidává X fotek s ním a ty popisky k tomu, tak je mi jasný že se na neho bude vic a víc fixovat a kdyby ji případně nechal, tak kdo ví jak by na tom byla, já jsem ještě jakžtakž v pohodě, akorát ho miluju no a chci s ním být, třeba ne hned ale jednou ano, mám strach mu to všechno říct, nechci o něho prijit a vím že tím by se mezi námi úplně všechno pokazilo, proto se chytám každé i malinké naděje, nechci se vzdát, vždyť přece všechno je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 17:47
@Lucinka055 píše:
Jako přece nerikam že s ní není stastnej, ale když člověk začne podvadet tak je to většinou proto že mu v tom vztahu třeba něco chybí a tak to hledá jinde

Ještě jednou: Pokud by tě miloval, byl by s tebou. S ní ho „nedrží“ děti, hypotéka ani manželský slib, může se s ní rozejít okamžitě bez problémů a být s tebou, ale není, má k tomu svoje důvody, které se tady nemůžeš dozvědět… Upřímně bych ho nechtěla, ani kdyby tu svou opustil, myslíš, že tobě bude věrný a nebude si dělat matraci z nějaké další a balamutit ji řečičkama a slibama jako tebe? Někdo zahýbá, i když je ve vztahu spokojený a nic mu nechybí, má to v povaze, on může být přesně tenhle typ, nebo je ještě nevyzrálý a dojde k tomu časem. Ale věř, že to nebude po tvém boku, co by dělal v životě s ženskou, které nevadí dělat matraci zadanému :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 17:53
@přírodní píše:
Ještě jednou: Pokud by tě miloval, byl by s tebou. S ní ho „nedrží“ děti, hypotéka ani manželský slib, může se s ní rozejít okamžitě bez problémů a být s tebou, ale není, má k tomu svoje důvody, které se tady nemůžeš dozvědět… Upřímně bych ho nechtěla, ani kdyby tu svou opustil, myslíš, že tobě bude věrný a nebude si dělat matraci z nějaké další a balamutit ji řečičkama a slibama jako tebe? Někdo zahýbá, i když je ve vztahu spokojený a nic mu nechybí, má to v povaze, on může být přesně tenhle typ, nebo je ještě nevyzrálý a dojde k tomu časem. Ale věř, že to nebude po tvém boku, co by dělal v životě s ženskou, které nevadí dělat matraci zadanému :P

Ale já mu nedelam matraci boze, kolikrát jsem to já kdo vyjede po něm, když je u mě, protože se to prostě nedá ovládat a tohle je oboustranný, určitě bych nespala s někým jen proto že on chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 17:55
@přírodní píše:
Ještě jednou: Pokud by tě miloval, byl by s tebou. S ní ho „nedrží“ děti, hypotéka ani manželský slib, může se s ní rozejít okamžitě bez problémů a být s tebou, ale není, má k tomu svoje důvody, které se tady nemůžeš dozvědět… Upřímně bych ho nechtěla, ani kdyby tu svou opustil, myslíš, že tobě bude věrný a nebude si dělat matraci z nějaké další a balamutit ji řečičkama a slibama jako tebe? Někdo zahýbá, i když je ve vztahu spokojený a nic mu nechybí, má to v povaze, on může být přesně tenhle typ, nebo je ještě nevyzrálý a dojde k tomu časem. Ale věř, že to nebude po tvém boku, co by dělal v životě s ženskou, které nevadí dělat matraci zadanému :P

Jo a ničím mě nebalamuti ani mě nic neslibuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 17:56
@Lucinka055 píše:
Ale já mu nedelam matraci boze, kolikrát jsem to já kdo vyjede po něm, když je u mě, protože se to prostě nedá ovládat a tohle je oboustranný, určitě bych nespala s někým jen proto že on chce

Bože, ty už pochop, že tě nemiluje, kdyby to tak bylo, byl by s tebou… Opravdu to nemá cenu s tebou řešit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 17:58
@Lucinka055 píše:
Jo a ničím mě nebalamuti ani mě nic neslibuje

Tak si přečti, co tu píšeš, on tě balamutí, že o tebe nechce přijít a bla bla bla, přitom má přítelkyni, kdyby tě nebalamutil, už bys s ním nebyla… Je to marný, je to marný, je to marný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 17:59
@přírodní píše:
Bože, ty už pochop, že tě nemiluje, kdyby to tak bylo, byl by s tebou… Opravdu to nemá cenu s tebou řešit :zed:

Ja nerikam že mě miluje proboha :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 18:03
@Lucinka055 píše:
Ja nerikam že mě miluje proboha :lol: :lol: :lol:

Tak proč by měl být s tebou, když tě nemiluje a jí jo, PROBOHA :zed: Měj se tu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
@přírodní píše:
Tak si přečti, co tu píšeš, on tě balamutí, že o tebe nechce přijít a bla bla bla, přitom má přítelkyni, kdyby tě nebalamutil, už bys s ním nebyla… Je to marný, je to marný, je to marný :zed:

On totiž ví že kdybych si někoho našla tak bych to s ním okamžitě ukončila
Proč to hned musí být balamuteni? Co když mě má rád a opravdu o mě nechce přijít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
@přírodní píše:
Tak proč by měl být s tebou, když tě nemiluje a jí jo, PROBOHA :zed: Měj se tu…

Kdo ví jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 18:05
@Lucinka055 píše:
On totiž ví že kdybych si někoho našla tak bych to s ním okamžitě ukončila
Proč to hned musí být balamuteni? Co když mě má rád a opravdu o mě nechce přijít?

Je ti 13 let, ne? :zed: Pokud by o tebe nechtěl přijít, tak jsi jeho přítelkyní ty :zed: Balamutí tě právě proto, aby sis nikoho nenašla a s ním š. kala, stačí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 18:19
@přírodní píše:
Je ti 13 let, ne? :zed: Pokud by o tebe nechtěl přijít, tak jsi jeho přítelkyní ty :zed: Balamutí tě právě proto, aby sis nikoho nenašla a s ním š. kala, stačí? :zed:

Jenomže on nechce přijít ani o ní a ani o me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria