Jsem zamilovaná do kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.5.17 15:27
@tessa2323 píše:
Tak to Ti gratuluju, ze ses druha moznost kdyz mu nevyjde tenhle vztah :mrgreen: Dal odmitam cist, tohle je i na moc ;)

To mě jen tak napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
30.5.17 15:38

@Lucinka055 Luci a co chceš vlastně tady slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.5.17 15:45
@Lucinka055 píše:
Aha a proto se chová tak jak se chová:) když tě má někdo jen na sex, tak se o tebe nezajímá, nechodí s tebou ven atd

Tak musi si te nejak namotat, kdyz o ten sex s tebou nechce prijit. Nic ho to nestoji udelat par zamilovanych gest, zkratka vi, jak na tebe. To bys koukala, jaky vystoupeni dokaze takovej seladon sehrat, az je ti ho pomalu lito, jak je do tebe nestastne zamilovany a jak jsi pro nej ty (nebo jina, na kterou ma prave chut), ta jedina a neodolatelna fame fatale, jak jste si pomalu osudem souzeni atd…Jenze kdyby te miloval, tak je s tebou ofiko a ne na tajnaka a nejake cinty o tom, ze te druhe nechce ublizit ho ani nenapadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 15:47

:mrgreen: Fakt se bavím, že jste už na deváté stránce a co se toho vyřešilo :mrgreen:
@Lucinka055 Asi chceš slyšet tohle, on s ní je jenom ze soucitu, aby se nezhroutila, kdyby ji opustil… Tebe miluje a jsi pro něho vším, ale je to citlivý gentleman, který by nedokázal ublížit své současné partnerce, takže vyčká, až se dá jeho partnerka dohromady, opustí ji a vezme si tě… Zvonec a pohádky je konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.5.17 15:59
@Lucinka055 píše:
Prostě to vim:)

Prani je otcem myslenky, ze? Pokud s nima nejses 24 hodin dene, tak vis prd. To, ze ti to on rekl, aby tim zvysoval ve tvych ocich sance u nej, nema zadnou vypovedni hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 15:59
@tronelka píše:
Tak musi si te nejak namotat, kdyz o ten sex s tebou nechce prijit. Nic ho to nestoji udelat par zamilovanych gest, zkratka vi, jak na tebe. To bys koukala, jaky vystoupeni dokaze takovej seladon sehrat, az je ti ho pomalu lito, jak je do tebe nestastne zamilovany a jak jsi pro nej ty (nebo jina, na kterou ma prave chut), ta jedina a neodolatelna fame fatale, jak jste si pomalu osudem souzeni atd…Jenze kdyby te miloval, tak je s tebou ofiko a ne na tajnaka a nejake cinty o tom, ze te druhe nechce ublizit ho ani nenapadnou.

To to musí hned být všechno hrany? Ona za ním přišla ve chvíli, kdy se trápil kvůli mě a řekla mu ze ho miluje, tak se dali dohromady, něco určitě hrát může ale nemyslím si, že v noci když si mysli ze spím tak by musel něco hrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 16:01
@tronelka píše:
Prani je otcem myslenky, ze? Pokud s nima nejses 24 hodin dene, tak vis prd. To, ze ti to on rekl, aby tim zvysoval ve tvych ocich sance u nej, nema zadnou vypovedni hodnotu.

Tak hlavně vim, že když je s ní tak mě neodepisuje protože ona neví že jsme nějak v kontaktu, proto taky vím, že u sebe skoro nespí, když si píšeme každý den včetně večera a to dlouho do noci :) a navíc mi nemá proč lhát, neví co k němu citim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.5.17 16:02
@Lucinka055 píše:
Třeba před chvilkou jsem mu napsala něco o kamarádovi a on se urazil a napsal mi ze už ho štvou ty kluci co se kolem mě motaji, tak sakra přeci by mu to jinak bylo ukradený ne?

To, ze chce byt pro tebe jedinej, neznamena, ze te miluje. To jen znamena, ze mu to nedela dobre na jeho ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 16:06
@tronelka píše:
To, ze chce byt pro tebe jedinej, neznamena, ze te miluje. To jen znamena, ze mu to nedela dobre na jeho ego.

Jako přece nerikam že mě miluje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.5.17 16:07
@Lucinka055 píše:
To to musí hned být všechno hrany? Ona za ním přišla ve chvíli, kdy se trápil kvůli mě a řekla mu ze ho miluje, tak se dali dohromady, něco určitě hrát může ale nemyslím si, že v noci když si mysli ze spím tak by musel něco hrát

Nemusi, ale jak to popisujes, tak to vypada na pristup typickyho protrelyho suknickare. Treba se pletu, ale schvalne, rekni mi, co se stalo, ze ho najednou tak chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 16:08
@tronelka píše:
Nemusi, ale jak to popisujes, tak to vypada na pristup typickyho protrelyho suknickare. Treba se pletu, ale schvalne, rekni mi, co se stalo, ze ho najednou tak chces?

Protože ho má jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 16:10
@tronelka píše:
Nemusi, ale jak to popisujes, tak to vypada na pristup typickyho protrelyho suknickare. Treba se pletu, ale schvalne, rekni mi, co se stalo, ze ho najednou tak chces?

Tak třeba byla jsem nemocná a on se hned začal starat, abych byla doma, ležela a já měla horečky a znicehonic večer přijel a přivezl mi prášky a něco k jidlu, tak to mě docela dostalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 16:11
@přírodní píše:
Protože ho má jiná :mrgreen:
Člověk už nemůže napsat nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
30.5.17 16:14

@Lucinka055 Hele, zrovna na seznamu čtu článek přímo pro tebe a vypíchnu z něj to podstatné:
S novou známostí není šťastný
Opravdu? Jak to víte, žijete s nimi, nebo vám to ex řekl? Kdyby nakrásně ano, jak dlouho hodláte čekat, až se s ní rozejde? Měsíc, rok, dva nebo deset? A kde berete jistotu, že až s ní skončí, půjde za vámi? Vymaňte se z minulosti a jděte vstříc budoucnosti. Je to kruté, ale platí jediné: Pokud by vás skutečně miloval, byl by v tuhle chvíli s vámi!
 https://www.prozeny.cz/…miluje-31881

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.5.17 16:27
@Lucinka055 píše:
Tak třeba byla jsem nemocná a on se hned začal starat, abych byla doma, ležela a já měla horečky a znicehonic večer přijel a přivezl mi prášky a něco k jidlu, tak to mě docela dostalo

A proto ses do nej zamilovala? Hele priznej si to. Zkratka ho milujes a proto sis vnukla myslenku a nechavas se od nej ukolebavat recmi, ze je s tou druhou jen proto, ze ji nechce ublizit a proto, ze potrebuje nekoho, koho bude mit jisteho. Sbirar jakekoli projevy jeho milych gest vuci tobe a stavis na nich ideu o tom, ze je do tebe zamilovanych, akorat, te nechce, protoze jsi mrcha a on by zradu od tebe neunesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí