Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
protože tahle dotycna zaklada na to samy téma uz asi desátou diskusi, každý ji předtím v dobře víře radil, aby se na nej vybodla a ona ne a sup - další diskuse o tom samem…![]()
Tak to potom jo, ještě jsem to neviděla tak proto
jinak co si čtu ty straší diskuse tak holčina si asi nedá říct no ![]()
Řekl Ti, že s ní chce být napořád, protože Ti nedokáže říct, že Tě má jen na sex.
@AnetVV píše: Ženský, i kdyby ji bylo 16… Přece jsme každá řešily lásky, nevidím důvod hned holku obracet na léčení, je podle mě dobře že se chce zeptat… Proč takové komentáře… A jinak co bych ti poradila já je to, že v prvotní řadě nejste fer k jeho přítelkyni, tohle se prostě nedělá, má vztah a očividně si ho neváží a ty mu v tom ještě napomahas. Prostě mu to řekni upřímně, jak to citis, jeho reakce ti ukáže jakej je. A i kdyby si s ním byla, nevadilo by ti vědomí že tak, jak chodil za tebou v době vztahu, může stejně tak chodit za jinou az bude s tebou? Už takhle bych si řekla, že mi za to nestojí
Dekuju, aspoň někdo normální:) celou dobu co jste se stykali předtím těch X měsíců tak vím, že s nikým jiným nic neměl a vím, že mě by nepodvedl:) a vím že to k ní není fer, ale já si nemůžu pomoct a on očividně taky ne
@Havran007 píše: Řekl Ti, že s ní chce být napořád, protože Ti nedokáže říct, že Tě má jen na sex.
Aha a proto se chová tak jak se chová:) když tě má někdo jen na sex, tak se o tebe nezajímá, nechodí s tebou ven atd
@AnetVV Protože je to psychopat, který už x týdnů spamuje to samé dokola, těch diskuzí bylo mnohem více, než kolik sem daly holky odkazů.
@radkka píše:
@AnetVV Protože je to psychopat, který už x týdnů spamuje to samé dokola, těch diskuzí bylo mnohem více, než kolik sem daly holky odkazů.
Boze
@Lucinka055 píše:
Aha a proto se chová tak jak se chová:) když tě má někdo jen na sex, tak se o tebe nezajímá, nechodí s tebou ven atd
To neni pravda. A vlastně, na co se ptáš, když víš všechno nejlíp? ![]()
@radkka píše:
To neni pravda. A vlastně, na co se ptáš, když víš všechno nejlíp?
Tak když tě má někdo na sex jen tak ho snad zajímá jen ten sex, nic jineho
@Lucinka055 píše:
Může být, já jsem měl kdysi taky podobnou kamarádku. Oba jsme byli svobodní, ona velmi pohledná a dost jsme si rozuměli, až tak, že jsem se do ní nedokázal zamilovat, prostě byla dobrá kamarádka. Na druhou stranu mi vadilo, když se zajímala o jiné muže, tak jsem ukončil i to „kamarádství“. Jo nikde jsem to neuvedl, ale spali jsme spolu..
@Lucinka055 píše:
Tak když tě má někdo na sex jen tak ho snad zajímá jen ten sex, nic jineho
Proč by s tebou jako kamarádkou nešel na procházku, nezajímal se o to, jak se máš? To je mezi přáteli normální, s láskou to nemá nic společného.
@Lucinka055 píše:
Ahojky děvčata potřebuji poradit, už několik týdnů jsem hrozně zamilovaná do mého kamaráda, ale on má přítelkyni něco přes měsíc a tvrdí mi, že ji miluje a chce s ní být napořád (což nevím jak někdo může říct po tak krátké době spolu). Pár měsíců zpátky se mnou chtěl chodit a tvrdil mi, že nikdy nikoho nemiloval tak jako mě:D ale v tu dobu jsem k němu ještě nic necítila:) teď teda chodí s ní, ale při tom všem spolu trávíme čas, spí u mě a spíme spolu a já vim, že nějaké city tam z jeho strany pořád jsou, cítím to z něho, když v noci leží vedle mě, celou dobu se ke mě tuli a znicehonic mi dává pusy nebo mě hladí, taky si pořád píšeme když nejsme spolu, když mu napíšu že jdu někam s kamaradem nebo nějakým klukem tak se hned nastve a to všechno by přeci nedělal někdo komu by šlo jen čistě o sex…potřebovala bych aby se to v něm nějak zlomilo, protože mi přijde, že sám neví co chce, já jsem nikdy k nikomu necítila to co cítím k němu a nechci se ho vzdát jen nevím jak se k němu mám chovat, mám na neho být hrozně milá aby viděl jak moc mi na něm záleží? Nezažil jste někdo něco podobného? Dala bych cokoliv za to, aby se mnou byl
Takže on spí s ní, tobě řekne, že s ní chce být do konce života a ty mu to stejně žereš a spíš s ním taky. Ten se chlapec má
![]()
@Havran007 píše:
Může být, já jsem měl kdysi taky podobnou kamarádku. Oba jsme byli svobodní, ona velmi pohledná a dost jsme si rozuměli, až tak, že jsem se do ní nedokázal zamilovat, prostě byla dobrá kamarádka. Na druhou stranu mi vadilo, když se zajímala o jiné muže, tak jsem ukončil i to „kamarádství“. Jo nikde jsem to neuvedl, ale spali jsme spolu..
Ale on už do mě zamilovaný byl a vím, že se dost dlouho trápil, proč by se nemohl zamilovat znovu? Vím, že ještě nějaké city tam jsou z jeho strany
@jenny.fields píše:
Takže on spí s ní, tobě řekne, že s ní chce být do konce života a ty mu to stejně žereš a spíš s ním taky. Ten se chlapec má![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Právě že oni spolu snad ani moc nespí, jezdí na výlety, chodí do kina, jsou to kamarádi od školky tak dělají to co dělali jako kamarádi
Uf, zakladatelka zije
!
Uz jsem o ni mela vazne obavy, kdyz vcera (tj. cely jeden den!) nezalozila ani jednu diskuzi o suk.acim kamaradovi.