Jsem zamilovaná do kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.5.17 13:06
@radkka píše:
Má, podívej se na sebe, spamuješ tady jako naprostá zoufalka, kdyby si tohle přečetl, tak by tu jistotu získal hodně rychle a hlavně by vzal nohy na ramena, protože to, jak na něm visíš už je za hranicí duševního zdraví.

Nemá, jenom jsem prostě doufala, že třeba někdo přijde s nějakou radou jak na neho. Jinak mám svůj život, jen se teď prostě trápím kvůli němu a nevím jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 13:07
@radkka píše: Že nemá charakter nemá s láskou moc společného.

No jo ale tak snad když někoho miluju a chci s ním být napořád, tak ho nebudu podvadet a ubližovat mu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
30.5.17 13:09

Ty máš zájem o kluka, který jakože miluje jinou a přesto ji s tebou podvádí? To by mi stačilo, nechtěla bych ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.17 13:10

@Lucinka055 Má tě jistou, jinak bys tady po sté neřešila, jak ho dostat. A kdyby tě miloval, tak bys to ani řešit nemusela, protože by byl s tebou, jenomže ty asi nevíš, co je láska.

@Lucinka055 píše:
No jo ale tak snad když někoho miluju a chci s ním být napořád, tak ho nebudu podvadet a ubližovat mu ne?

On jí ubližuje? Je nešťastná? A ano, podvádí se i lidé, kteří se milují, ne každý má sex spojený s city a láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 13:18
@radkka píše:
@Lucinka055 Má tě jistou, jinak bys tady po sté neřešila, jak ho dostat. A kdyby tě miloval, tak bys to ani řešit nemusela, protože by byl s tebou, jenomže ty asi nevíš, co je láska.On jí ubližuje? Je nešťastná? A ano, podvádí se i lidé, kteří se milují, ne každý má sex spojený s city a láskou.

Samozřejmě že ji ubližuje, co kdyby se to jednou dozvěděla nebo nás spolu někdo viděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.17 13:20
@Lucinka055 píše:
Samozřejmě že ji ubližuje, co kdyby se to jednou dozvěděla nebo nás spolu někdo viděl

Teď je šťastná a zamilovaná, třeba se to nikdy nedozví, takových je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 13:23
@radkka píše:
Teď je šťastná a zamilovaná, třeba se to nikdy nedozví, takových je.

Takze ty si myslíš že není žádná šance že by chtěl být ještě se mnou někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
30.5.17 13:24

@radkka Ale dozví. zakladatelka se o to jistě ráda postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.17 13:28
@karkarka píše:

Proto tam bylo to „třeba“, mám stejný pocit jako ty :D

@Lucinka055 píše:
Takze ty si myslíš že není žádná šance že by chtěl být ještě se mnou někdy?

Já opravdu nevím, co bude za 20 let. Myslím si, že s tebou být nechce a nikdy tě nemiloval. Ty ze sebe děláš lacinou matraci, což je smutné, měla by ses nad sebou trochu zamyslet a uvědomit si, že máš nějakou cenu a hrdost. Hlavně bys měla bezcharakterního chlapce, který neví, co je láska nechat na pokoji a najít si normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 13:32
@karkarka píše:

Tak to opravdu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
30.5.17 13:41
@přírodní píše:
Už zase :zed:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
30.5.17 13:48
@Lucinka055 píše:
No jo ale tak snad když někoho miluju a chci s ním být napořád, tak ho nebudu podvadet a ubližovat mu ne?
Šak on tu svoji podvádí…a ty „podvádíš-ublizujes“te jeho, pac sou zadaní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.5.17 13:59
@Danikoof píše: Šak on tu svoji podvádí…a ty „podvádíš-ublizujes“te jeho, pac sou zadaní.

Ale mě je ona ukradená, to je jeho věc že je zadanej, já nikoho nemám takže já mám svědomí cisty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
30.5.17 14:07
@Lucinka055 píše:
Ale mě je ona ukradená, to je jeho věc že je zadanej, já nikoho nemám takže já mám svědomí cisty

Tak ničit vědomě „rodinu“…to bych neměl svědomí čistý. A pokud píchá s oběma není vylouceno, že bude píchat časem se třema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
30.5.17 14:09

@Lucinka055 A ptala ses ho, proč spí s tebou, když miluje ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí