Jsou psychopati pro ženy sexy, a proč ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
28.7.20 18:41
@lilith1 píše:
Nemusi, mam kamarada, ktery je alfa, vudci, prirozena autorita, sebevedomy, ale psychopat to opravdu neni..miluje svoji rodinu tak jak se ma..

no…jako bys nečetla desítky diskuzí…můj partner je pro ostatní, rodiče, kamarády, kolegy…dokonalý partner a milující otec, nikdo by mi neuvěřil, jak se chová, když jsme sami…úplně stejně to psala zakladatelka v té dnešní diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 18:50
@Jahor píše:
Než to zjednodušíš na partnerství - považuješ touhu být rodičem, učit dítě, vychovávat ho, chránit… za psychopatickou? Přitom je to touha po dominantní roli, pokud to máš aspoň trochu zdravě nastavené.

Proč je pozitivní, aby někdo dominoval v partnerském vztahu? No… není to pozitivní, ale ani negativní, podle mě. Mohou mít demokracii, rovnoprávnost ve všem. Ale fakt je, že když spolu lidi něco dělají, tak rozdělit se na toho, kdo vede a kdo poslouchá, je celkem osvědčený model.

A stejně jako jsou lidi, kteří se těší, že budou mít vedle sebe někoho, kdo je bude podporovat a koho budou vést a chránit, tak jsou lidé, kteří mají touhu pečovat, podporovat a nechat se ochraňovat a třeba i učit. Mají potřebu k druhému vzhlížet, nechat ho, aby jim imponoval. V průběhu života se to může měnit. Třeba mladý kluk může pokukovat po starších ženách, které ho zaučí, povedou (tedy budou vůči němu v dominantní roli), zatímco starší, úspěšný muž může toužit po mladší ženě, vůči které bude dominantní (tedy bude ji i trochu rozmazlovat, chránit, vést a nechá se obdivovat…). Spíš bych řekl přirozené, než pozitivní.

A hlouběji to pitvat, už by vyznívalo divně. Takové to, že mužům se líbí prsa, protože když byli kojenci a sací reflex a tak. :mrgreen:

v mém rodičovství se projevuje pouze čisté sobectví po rozhození mé krásy a inteligence po světě prostřednictví mých genů v mých dětech, určitě tam není ani náznak touhy po dominanci, ale musím být aspoň někdy dominantní volbou, aby toto mé sobectví bylo kvalitně naplněno ( a děti nějak vypiplány, aby mohly vrhnout další vrh jejich dětí) :mrgreen:

a ještě k té vztahové dominanci, někdy se zaměňuje dominance za pouhé rozdělení „kompetencí“

takže úplně nejhlubší debata o psychopatii/dominanci je vztáhnout k jí sexu, ale tam jsme již v zajetí archetypů, a nevím jak ty, ale já rozhodně stále nevím, jak moc jsem jimi ovládán :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39943
28.7.20 19:20

Nedávno jsem četla tento článek. I ty politiky zmiňují. Název článku je:
Psychopati lžou a manipulují. O jejich nápravu se nesnažte

Mmch - do Naomi bych to i řekla, o Cruisovi jsem slyšela, že je až moc pedant, jde-li o práci, vždy perfektně připraven, ale do Gibsona, že bije ženy…no teda.

https://www.idnes.cz/…a-vztahy_abr?

Příspěvek upraven 28.07.20 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.7.20 19:22
@matkabagristy píše:
Navic, kazdy ma tu hranici, co je a neni normalni, jinde. Z nasich rodinnych historek, ktere mi prijdou vtipne, jinym vstavaji vlasy hruzou na hlave, ze @_.Emilyyy ;)

No jako kdyby mi chlap kritizoval vaření, tak se nesmeju :).
Jsem proste nudna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.7.20 19:44
@pohledzdruhestrany píše:
zjednodušeně řečeno, jako nikdo/nebo málokdo je 100 % hetero/nebo homo, většinou člověk má nějakou polohu na ose, např. 98%hetero/2%homo, nebo jinak posunutou
tak to je vlastně podobně s psychopatií
kladné vlastnosti, jak píšeš, absolutní dravost, odvahu, rychlé a chladné uvažování je 100%psychopat, ale současně má 0% citlivosti, empatie, atd., ale v reálu takový skoro nikdo není, tu ručičku má na ose, každý trochu jinak, a pro někoho je přitažlivý typ lidí, kteří mají tu ručičku na ose blíž k psychopatii a někdo naopak k citlivosti a empatii…a když to píšu, tak přemýšlím. co tím chci vlastně říct :think: :lol: možná jen to, že ta psychopatie (respektive vlastnosti, které generuje) má nespravedlivě špatnej mediální obraz a může to být užitečná vlastnost a není nic divnýho, že je přitažlivá, jen se nesmí narazit na člověka, kterej je na tý ose moc hraniční a když už, tak bejt poučenej a snažit se s tím pracovat

Tak psychopatie má špatný obraz rozhodně právem, pokud myslíš skutečnou diagnózu. Okamžitě se mi vybaví třeba sériový vrah Ted Bundy. Kde je i nádherně vidět, jak se mu dařilo manipulovat okolí a unikat podezření, a jak navenek působil jako vzdělaný příjemný soused. Já už se trochu ztrácím v tom, co se vlastně snažíš zjistit. Nebo nemyslíš psychopatii jako diagnózu?

Příspěvek upraven 28.07.20 v 19:49

• Citovat
  • Upravit
66852
28.7.20 19:49
@_.Emilyyy píše:
No jako kdyby mi chlap kritizoval vaření, tak se nesmeju :).
Jsem proste nudna :D

vtipne bylo, jak se mi podarilo ho presvedcit o opaku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.7.20 19:51
@matkabagristy píše:
vtipne bylo, jak se mi podarilo ho presvedcit o opaku 8)

No jo no, jsem každá jina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.7.20 19:58

@pohledzdruhestrany osobně si myslím, že řada psychopatů disponuje určitým šarmem a umí ho velmi dobře uplatnit, když chtějí. Jsou typy žen, které okouzlí a zblbnou tak, že je ty ženy včas neprokouknou…Až prokouknou, bývá už pozdě, dítě na cestě a podobně…Bud se žena přizpůsobí a je dokonale zmanipulovaná, může se u ní vyvinout i stockholmský syndrom. Anebo začne vzdorovat a to je pro ni hodně těžká situace. Všem takovým ženám držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.7.20 21:22

Tak každému připadá sexy něco jiného, takže ano, určitě se najde skupina žen, které psychopati imponují, stejně jako se najde skupina žen, která by o ně neopřela kolo :nevim: A taky záleží na tom, co si kdo pod pojmem psychopat představí…ono je i několik stupňu psychopatie…a ne mně tací třeba vubec nic neříkají. Co mě na mužích fascinuje nejvíc, je normálnost :mrgreen: Což je vlastnost velmi vzácná.

• Citovat
  • Upravit
1336
28.7.20 21:33
Viz poslední 4 strany této diskuze
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/?…

Nikdy jsi necetl inzeraty? „hledam muze co vi co chce a jde si zatim!“ nuff said :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.7.20 22:03
no…jako bys nečetla desítky diskuzí…můj partner je pro ostatní, rodiče, kamarády, kolegy…dokonalý partner a milující otec, nikdo by mi neuvěřil, jak se chová, když jsme sami…úplně stejně to psala zakladatelka v té dnešní diskuzi

Ale vždyť to může být pravda. Znám jednoho dementa, který mlátí své partnerky. Jedna dokázala odejít brzy, druhá skončila na alkoholu a nežije dobře. Ale on není pořádný alfa samec, spíš se prostě do sebe zamilovali a agrese v něm byla. Druhý dement, vynikající lékař, talentovaný zpěvák, začal ji mlátit až po druhém dítěti, do té doby skvělý člověk. Na okolí působil a působí inteligentně a rozumně. Na tohle je „ženská intuice“ slabá, dopředu nelze zjistit, jak se bude druhý chovat za 5 let po dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
28.7.20 22:06
@Anonymní píše:
Myslím že ano a proto, že umí dobře manipulovat. Ukázat jen to, co ostatni chtěji vidět. Vmanipulují člověka záměrně do stavu, kdy jim třeba životni situace nedovolí odejít ( např. nedostatek financí). Ačkoliv nejsou schopni emocí, umí je výborně předstírat a ovládat tím okolí. Myslím, ze moje sestra psychopatka je, není bůhví jaká krasavice, ale umí člověka přesvědcit očemkoliv chce a tak si vždycky užene koho si usmyslí. Dva měsíce je pak „vzorná“ chlapa si namotá a pak predstírá zdravotní problémy. Hypochondr je tady perfektní, „omdlí“ na počkání když se ji to hodí. Tím si chlapa dostane do pozice, kdy si myslí, že je pro ní nezbytný a neprežije bez něj a ona si s ním pak dělá co chce. Takhle se to v pořád opakuje, dokud ji chlap neomrzí a nepřijde další. Někteří s ní šli do vztahu i opakovaně a čím je starší, tim je rafinovanější. Přitahije hlavně „slabší“ povahy.

Sikulka. Ackoli je to nechutne, tak musim ocenit, jak ten hnus dovedla k dokonalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
28.7.20 22:10
@belladonna píše:
Ale vždyť to může být pravda. Znám jednoho dementa, který mlátí své partnerky. Jedna dokázala odejít brzy, druhá skončila na alkoholu a nežije dobře. Ale on není pořádný alfa samec, spíš se prostě do sebe zamilovali a agrese v něm byla. Druhý dement, vynikající lékař, talentovaný zpěvák, začal ji mlátit až po druhém dítěti, do té doby skvělý člověk. Na okolí působil a působí inteligentně a rozumně. Na tohle je „ženská intuice“ slabá, dopředu nelze zjistit, jak se bude druhý chovat za 5 let po dětech.

Uprimne, „vynikajici“ lekar bude minimalne sociopat. A do toho stavu muze normalne dozrat z pudu sebezachovy. Zensky zadnou intuici nemaji jen pudy. :lol: intuice a sesty smysl, je jen zpracovavani utrzku informaci v podvedomi, kdyz je nejsme schopni absorbovat plne. Pravda je, ze to co je pro zenskou sesty smysl pro zenu je pro emocionalne vyrovnaneho cloveka(chlapa po vyprazdneni pytle) nehnaneho pudy(zalozeni a udrzeni rodiny) normalni informace. :mrgreen: sezerte meee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
28.7.20 22:13
zjednodušeně řečeno, jako nikdo/nebo málokdo je 100 % hetero/nebo homo, většinou člověk má nějakou polohu na ose, např. 98%hetero/2%homo, nebo jinak posunutou
tak to je vlastně podobně s psychopatií
kladné vlastnosti, jak píšeš, absolutní dravost, odvahu, rychlé a chladné uvažování je 100%psychopat, ale současně má 0% citlivosti, empatie, atd., ale v reálu takový skoro nikdo není, tu ručičku má na ose, každý trochu jinak, a pro někoho je přitažlivý typ lidí, kteří mají tu ručičku na ose blíž k psychopatii a někdo naopak k citlivosti a empatii…a když to píšu, tak přemýšlím. co tím chci vlastně říct :think: :lol: možná jen to, že ta psychopatie (respektive vlastnosti, které generuje) má nespravedlivě špatnej mediální obraz a může to být užitečná vlastnost a není nic divnýho, že je přitažlivá, jen se nesmí narazit na člověka, kterej je na tý ose moc hraniční a když už, tak bejt poučenej a snažit se s tím pracovat

Tady se pletes. Psychopati a sociopati maji citovost, ohled na druhe, zabrany rovnu nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 22:19

No, já poznala jednoho manipulátora a je pro mě bohužel velmi přitažlivý :roll: Už dva roky se snažím odpoutat a marně, dá se říct, že mě nenechá na pokoji. Přitom jsem vdaná a s tímto chlapem nic nemám, přesto si mě dost nárokuje. Ví, jakou mám pro něj slabost a využívá toho. Komunikuje se mnou velmi často jako s partnerkou, žárlí i na můj reálný život (zakázal mi o tom mluvit). Když se snažím odpoutat, přitlačí na pilu, volá a píše víc, na zablokování nemám sílu, přijde mi, že bych selhala. Navíc je to kolega z práce, bylo by lepší s ním být zadobře. Bohužel, opravdu se mi fyzicky hodně líbí a přitahuje mě, o to je to všechno těžší. Už zvažuju, že změním práci, pokujuju po pracovních nabídkách, ale práce, ve které jsem, je dost dobře placená, ať koukám kde koukám, s nástupním platem bych se nikde tak vysoko nedostala. Teď jsem zrovna v rozpoložení, kdy ho vidím bez růžových brýlí, navíc proběhla situace, kdy se mi dost odhalil a ukázal, že je to prostě fakt cvok :oops:, ale stejně, když zas zavolá, tak mě to potěší, i přes to všechno, co vím a co si uvědomuji.
Dokonce si myslím, že on ani neplánuje se mnou něco mít (upřímně, kdyby chtěl, tak by to možná nebylo zas tak těžké, slabost mám pro něj velkou, nevím), ale on mě jen udržuje v pozornosti.
Jinak jsem normální, dlouho vdaná za normálního chlapa, pohodového kliďase. A tamten cvok na mě každou chvíli ječí kvůli něčemu co ho zrovna naštve, to z domu neznám :zed:, vždycky se zařeknu, že už mu příště telefon nezvednu, tak ho chvíli nezvedám, on volá a volá a píše a píše, tak si řeknu, že nebudu za krávu, zvednu telefon a je to zas kde to je. Dvě kamarádky s kterými toto řeším jen opakují: „Hlavně si s ním nic nezačínej, to by byl průser.“ :nevim:
Ani to tedy nemám v plánu, jen prostě sama sebe v tomto nechápu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky