Kamaradčina návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
26.4.14 20:26

@jdukolem to nevim, jestli by pomohlo, ja si k ni na piskoviste nesedla a jeji maminka taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
26.4.14 20:27

No budu se ipakovat, ale deti proste zlobi.To by si teprve koukala kdxbych prisla ja s tema svyma.To je teprve rodeo. A taky na mne koukaj jak na blazna kdyz je okriknu :mrgreen:.A to si nemyslim, ze jsou nevychovani. Proste zlobi.Mmch.ja bych k tobe uz nesla, strasne by mi vadilo, ze by si ty okrikovala moje dite.Na to, jsem hooodne alergicka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.4.14 20:28
@Kikija píše:
@Bunny puella zcela souhlas. Také mám dítě a tohle mi nedělá, neexistuje. Nevidím důvod, proč by měla devastovat cizí či náš vlastní byt. A taky nevidím důvod, proč bych měla po návštěva šůrovat a malovat byt. Nepozvala bych je už. Když se neumí chovat… Dělám to tak, k nám domů zvu jen ty u kterých vím, že je to ok. Ostatní ne. Nechci po nich aby seděli a koukali, ať si hrají, ale normálně. Mít opatlanou zeď a jiné… to si nedovolí ani moje vlastní dítě doma natož na návštěvě

Tak s tímhle souhlasím taky, moje dítě nepomaluje pastelkou doma nic víc, než papír nebo omylem kousek stolku. Zdi? Neexistuje! Ruce myjeme po příchodu domů, po jídle.. Ale mě teda přijde, že zakladatelce vadilo tak nějak všechno, i to, že to dítě pořád všude běhalo. :nevim: Já můžu říct tomu mojemu tisíckrát za den, že doma se chodí a neběhá, a stejně tady pořád lítá.. Tak nevím, kde je chyba. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.4.14 20:29
@Gabulle píše:
ale to decka delaji, my mame momentalne umelecka dila od voskovek vsude a to mame vymalovano mesic. S tim si mela tak nejak pocitat, kdyz sis pouvala dite, nehlede na to, ze to same bude delat into tvoje ;-)

tak s tím teda nesouhlasím, doma ano neuhlídas to, ale na navsteve to bych teda nedovolila. To že dítě nebude sedet a bude lítat to je jiná věc, ale pokud muj syn opravdu moc řádí tak jdeme pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
26.4.14 20:30

@Marlynka no to je samozrejme spatne, jak jsem uz psala, kdyz uz syn fakt zlobi nebo se vzteka, odchazime, je to neprijemne pro me, decko i hostitele, ale na to si proste budes muset zvyknout… Muj syn v cizim prostredi sedi na me jak pena nez se otrka a pak chodi prohlizi, nahlizi ukazuje, ale jak reknu nesmis vetsinou ukoncuju do pulhodky navstevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.4.14 20:30
@Marlynka píše:
@Katchus tak to ja bych radsi dala diteti na zadek pred lidma nez abych vypadala, ze neumim svy dite usmernit :roll:
treba tak mluvim ted, kdyz jeste prcka nemam, ale opravdu doufam, ze budem mit ve vychove pevnou ruku.
Driv bylo uplne normalni, ze dite, kdyz zlobilo, tak dostalo. Myslim, ze nasi generaci to vubec neublizilo, spis naopak nas to (vetsinu) drzelo v lati. Dneska ty deti malem ze nam nelezou po hlave, jak mame trend benevolentni vychovy :roll:

je až tragikomické, co píšeš…asi přestaň řešit cizí dítě a jeho nevychovanost a počkej si na své dítě. S tou pevnou výchovou podporovanou mlácením a držením v lati. Škoda, že se nemůžeme v čase posunout…stačilo by o dva roky. Bezdětné chytrolínky podivující se nad nevychovaností jiných malých dětí a ohánějící se pevnou výchovou a držením dítěte v lati dle vzoru jak to bylo dřív, ty mě fakt baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.4.14 20:31

Jo takže je lepší nechat si devastovat byt. Tak když rodič nedokáže okřiknout, musí někdo jiný. Já nad touhle diskuzí fakt zírám. Děti sice zlobí, to je jasné, ale rodiče by se snad měli snažit je usměrnit, případně zabavit, vzít s sebou hračky, pokud u návštěvy nejsou atd. A ne vše omlouvat tím, že dítko v tomhle věku prostě zlobí. Myslím, že o tohle zakladatelce šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@Marlynka píše:
@jdukolem to nevim, jestli by pomohlo, ja si k ni na piskoviste nesedla a jeji maminka taky ne..

Tak mojeho syna ve dvou letech písek strašně bavil, a teď ve skoro třech ho nějak vůbec nebaví, nebo vždy jen pár minut. :nevim: Ale kdyby tam nebylo nic jiného, a byly aspoň nějaké bábovky nebo kelímky, tak by si pohrál.. Ale to je teda zase chyba kamarádky, že jde takhle na návštěvu, a nesnaží se jakkoli normálně svoje dítě zabavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
@CokeLady píše:
Kdo nezažije, nepochopí. Malý dítě prostě nechápe, že nesmí něco tak přiozeného jako je objevovat nebo běhat. I kdybych ho utřískala do polomrtva, bude mu to líto, nechápe, a stejně to udělá znovu. :nevim: Nejlepší je situacím předcházet nebo je řešit odchodem.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
@Marlynka píše:
@jdukolem to nevim, jestli by pomohlo, ja si k ni na piskoviste nesedla a jeji maminka taky ne..

no a to jste třeba měli. Tak malé dítě si moc úplně smo hrát neumí… nebo jsi jí měla šoupnout do houpačky a houpat a nikam by nezdrhla :D

Hele musíš to brát trochu s nadhledem… prostě 3 letý děcko není vhodný k návštěvě, kde musí sedět samo nebo si samo hrát. Já si svoje dítě usměrním. Ale nedělá mi problém pérovat i děti, které jsou u nás na návštěvě, bez ohledu na to jestli jejich rodiče zasahují nebo ne. :nevim:

Jinak věř tomu, že tvoje dítě toho rozbije a upatllá tolik… :mrgreen: ať se budeš snažit jak chceš… jsou to prostě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305

@Gabulle promin, ale nevim, proc bych mela byt v pohode z toho, ze mam upatlany zdi od ciziho ditete - jestli mi zdi jednou upatla to moje, tak potom ano, mela jsem ho hlidat a nedovolit to.. ale to, ze mam na navsteve dite prece neznamena, ze mu musim vsechno dovolit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
26.4.14 20:32

Ale ono mozna ani nejde o to, ze je toto pro male deti prirozene, ale o to, ze to delaji na navsteve. Takze chyba byla zakladatelko v tve kamaradce, ze navstevu naplanovala aniz by domyslela, co s ditetem, jak ho zabavit. Sama deti take nemam, ale mam 3 leteho synovce, ktereho casto hlidam a tedy i se kterym chodim na navstevy a v momente, kdy se chova tak, ze je to hostiteli neprijemne, tak pokud nepomuze ruzne zabaveni, ktere pro nej mam vzdy vymyslene, tak odchazime. Otevirani supliku bych v zadnem pripade nedovolila.

Pokud jdu sama ke kamaradkam s detmi, tak zasade v dobe, kdy jim deti spi. Protoze kdyz nespi, tak male dite se bude predvadet, ci jinak „zlobit“, s tim se musi pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.4.14 20:34

Hele, já teda svoje děti na návštěvě krotím - hlavně tu starší. To by mi z pohledu maminky vadilo. Kdybych měla až takhle živé dítě, tak se budu buď chtít sejít někde jinde nebo u sebe doma. Jako když čekám návštěvu s dětmi, tak počítám, že v obýváku vysypou všechny bedny s hračkama (nemáme ještě děcák), ale do skříní a tak by mi to vadilo…
Těžko říct, jestli je nevychovaná nebo je tak náročná, že to maminka nedává… ale spíš bych tipla to druhé, protože to, co popisuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
26.4.14 20:34
@Cosmos píše:
Tak s tímhle souhlasím taky, moje dítě nepomaluje pastelkou doma nic víc, než papír nebo omylem kousek stolku. Zdi? Neexistuje! Ruce myjeme po příchodu domů, po jídle.. Ale mě teda přijde, že zakladatelce vadilo tak nějak všechno, i to, že to dítě pořád všude běhalo. :nevim: Já můžu říct tomu mojemu tisíckrát za den, že doma se chodí a neběhá, a stejně tady pořád lítá.. Tak nevím, kde je chyba. :roll: :mrgreen:

tak otisky rukou mam pouze na zrcadlech na skrini a na balkonovych dverich. Ale obcas objevim na zdi cmrkanec a nevim jak dlouho tam je, treba v loznici za zavesem jsem to objevila az jsem ted umyvala okna. A nemuzu ho trestat kdyz je to tam buhvi jak dlouho, ovsem na navsteve bych samozrejme nic takoveho nedovolila, ja si ditko hlodam, povidat si dokazu i ve stoje diteti na dohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.4.14 20:35
@Marlynka píše:

to bude možná ono, některé tříleté děti se neumí zabavit samy..některé už to krásně zvládnou ale jiné ještě ne, zlobení je cesta jak získat pozornost - i negativní pozornost je pozornost..
no do domu bych ji být maminkou lítat nenechala - ale bez zábavy taky ne, to musí kamarádka vědět že má dítko ještě nezralé na to si samo pohrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí