KamarádkaP4

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
le_mami
30.1.12 14:24

kamarádkaP4 - Podolí

Ahoj maminky,
je mi 28 a mám téměř 5ti měsíčního chlapečka - bydlíme v Podolí u vodárny. Ráda bych se seznámila s maminkami bydlícími v okolí - na procházky, na kafíčko..

Občas šplhám i nahoru na Pankrác, Vyšehrad a Kafčí hory - Katko a Marti, pokud by jste mě občas vzaly s sebou, tak se ráda přidám :-)

Budu se těšit, Lenka :mavam: (lenkachmel@sez­nam.cz, 728 282 028)

• Citovat
  • Upravit
328
30.1.12 14:43

tak muzem dat Vysehrad? kdy muzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
le_mami
30.1.12 14:57

:-) proč ne, vyrážím ven za chvíli, ale to by bylo moc na rychlo.. Tak co zítra (než nám udeří ty velké mrazy i v Praze)? Např. kolem 13hod. nebo 15 hod.? Pokud ti vyhovuje jiný čas, tak se můžeme přizpůsobit.

• Citovat
  • Upravit
328
30.1.12 16:24

tak ve 13:30 u vstupu do vysehradu????? ja pujdu pesky od metra pražskeho povstani.......smer vysehrad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
le_mami
30.1.12 18:41

Katko, během procházky jsem se po sms dohodla s Marťou, že se potkáme u vstupu do Vyšehradu v 15:30 - o moc dřív nemůže, tak pokud Ti to nebude vadit, tak se dohodneme až na tento čas, O.K.? Já asi půjdu taky od Pražského povstání, tak kdyby jsi se chtěla o chvilku dřív domluvit tam, tak by to také šlo :-)

• Citovat
  • Upravit
328
31.1.12 06:21

to je pro me pozde, prcek ma uplne jiny rezim :-( a navic bude dost zima tak ja to necham na jindy......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
le_mami
31.1.12 09:30

Ok, tak to mě mrzí.. :( Jaký má režim? Můj začíná zavádět 2 hodiny spánku po poledni (ale ještě to není pravidelné) a jinak je to většinou půlhodinovka před nebo po kojení. Ale určitě se ozvi na mobil nebo na mail a domluvíme se na někdy jindy ;) (až poleví mrazy :-) )

• Citovat
  • Upravit
328
31.1.12 09:45
le_mami píše:
Ok, tak to mě mrzí.. :( Jaký má režim? Můj začíná zavádět 2 hodiny spánku po poledni (ale ještě to není pravidelné) a jinak je to většinou půlhodinovka před nebo po kojení. Ale určitě se ozvi na mobil nebo na mail a domluvíme se na někdy jindy ;) (až poleví mrazy :-) )

no vstava tak v pul 6 rano, pak si hrajem nekdy hodinku spi pred obedem a po obede vyrazime ven, tam mi vetsinou spi a domu prijedem kolem 3 - 4 pak si zase hrajem v pul 6 koupeme a pak nakrmime a jde spat…takze musime vsechno podnikat driv, vychazky atd......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
le_mami
31.1.12 10:03
gemmy píše:
le_mami píše:
Ok, tak to mě mrzí.. :( Jaký má režim? Můj začíná zavádět 2 hodiny spánku po poledni (ale ještě to není pravidelné) a jinak je to většinou půlhodinovka před nebo po kojení. Ale určitě se ozvi na mobil nebo na mail a domluvíme se na někdy jindy ;) (až poleví mrazy :-) )
no vstava tak v pul 6 rano, pak si hrajem nekdy hodinku spi pred obedem a po obede vyrazime ven, tam mi vetsinou spi a domu prijedem kolem 3 - 4 pak si zase hrajem v pul 6 koupeme a pak nakrmime a jde spat…takze musime vsechno podnikat driv, vychazky atd......

Tak to máte o 2 hodiny posunuté, my vstáváme kolem půl 8, během dne krmíme každé 2 hodiny a od toho se odvíjí i to půlhodinové spaní. Po obědě nebo pak v kočárku spíme alespoň hodinku v kuse a koupeme až po 8 hodině (to bych ale chtěla postupně změnit) Tak se domluvíme některý den po tom obědě ;-)

• Citovat
  • Upravit
328
31.1.12 10:18
le_mami píše:
gemmy píše:
le_mami píše:
Tak to máte o 2 hodiny posunuté, my vstáváme kolem půl 8, během dne krmíme každé 2 hodiny a od toho se odvíjí i to půlhodinové spaní. Po obědě nebo pak v kočárku spíme alespoň hodinku v kuse a koupeme až po 8 hodině (to bych ale chtěla postupně změnit) Tak se domluvíme některý den po tom obědě ;-)

dobre budu rada, snad se brzy otepli......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.2.12 08:44

tak jaka byla procházka????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
le_mami
3.2.12 19:09
gemmy píše:
tak jaka byla procházka????????

Bylo mrazivo, ale bylo to fajn.. určitě zopakujeme. Uvidíme jak se bude vyvíjet počasí příští týden. My jsme zabalili kvůli mrazům dovču na horách, tak snad se brzo o pár stupňů oteplí.

• Citovat
  • Upravit
7.2.12 10:41

Ahoj,

zdravím všechny maminky a miminka ze čtyřky. Bydlí někdo na Libuši nebo Lhotce?
Nechcete někdy třeba zajít na Novodvorskou Plaza? Nahoře je kavárna a dětičky si mohou hrát v bazénku s molitanovýma kostkama. Mám osmiměsíční holčičku a včera jsme tam byly spolu, skákala se mnou. Moc se jí to líbilo. Pokud budete mít zájem se sejít, tak dejte, prosím vědět.
Budu se na Vás těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 18:16

Praha 4

ahoj.Mela bych zajem.Take bydlim na Praze 4 Krc a casto jezdime do Novodvorske. Mam 9mesicniho syna. Ale jestli by ti nevadilo ze jsem cizinka ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1447
9.3.12 15:27

Ahojky:) Já jsem z Nuslí a Podolí nebo Jizerak je kousínek…
Začíná nám pomalu jaro :) Tak bysme mohly něco podniknout?
Mám 10m syna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny