KamarádkaP4

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

16.2.11 22:27

kamarádkaP4

Ahoj jsem tu nová, hledám nějakou kamarádku na pokec.
Jsem z Prahy4- Podolí, taže nejlépe odtuď. Čekám svoje první, jsem v 17.týdnu, vše ok, ale nesnáším vše co jezdí. Takže nikam nemohu, jenom pěšmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2100
17.2.11 10:25

Ahoj, já jsem sice z Podolí, ale už mám dvě větší děti (4 roky a 2 roky). Tak snad se ti ozve nějaká těhulka :-) Držím palečky, ať je ti dobře a vše probíhá v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.5.11 04:47

Ahojky, jsem taky z Podolí a mám 4 měsíční holčičku. Kdybys chtěla jít někdy s námi na procházku a pokecat- písni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.7.11 09:19

Ahojky mám skoro 4měsíční holčičku a jsme z Prahy 4 kousek od Vyšehradu. Tak když budeš chtít písni, určitě rády pujdeme pěšo někam na prochajdu nebo kávičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.11.11 07:07

ahoj já jsem z Nuslí, hledám kamarádku na procházky, prosím ozvěte se, díky a přeji hezký den Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.12.11 11:29

halooooo prazandy ze 4 kde jste???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stycina
15.1.12 21:13

kamarádkaP4

Ahojky maminkym
hledám kamarádky na pokec a procházky s dětmi. Je mi 27 a mám 2 a půl měsíců starého chlapečka Gabriela. Bydlím na 5. května, Nusle…Budu se těšit :mavam: stycina@centrum.cz nebo tel. 736 423 561( nebo sms)

• Citovat
  • Upravit
328
16.1.12 12:20
stycina píše:
Ahojky maminkym
hledám kamarádky na pokec a procházky s dětmi. Je mi 27 a mám 2 a půl měsíců starého chlapečka Gabriela. Bydlím na 5. května, Nusle…Budu se těšit :mavam: stycina@centrum.cz nebo tel. 736 423 561( nebo sms)

je tak to mame od sebe kousek? chodis do parku vedle Arkád?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stycina
16.1.12 15:47

kamarádkaP4

Ahojky, tak to bohužel nevím, kde to je… Znám tam jen park Jizerka. Bydlela jsem rok na Pankráci, ul. Družnosti a nyní jsem od září na 5.května.
Ráda se tam ale podívám, tak se můžeme domluvit a zajít třeba i někam na kávičku?! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
328
16.1.12 16:39
stycina píše:
Ahojky, tak to bohužel nevím, kde to je… Znám tam jen park Jizerka. Bydlela jsem rok na Pankráci, ul. Družnosti a nyní jsem od září na 5.května.
Ráda se tam ale podívám, tak se můžeme domluvit a zajít třeba i někam na kávičku?! :mavam:

je to smerem k ceske televizi a je tam i kavarna ;.) chodim tam praktick denne udelam par kolecek a jedu domu......pridas se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stycina
16.1.12 18:39

kamarádkaP4

Určitě, mohli bychom se sejít u Arkád a jít směrem tam… Ať vím, kde to tam přesně je. Stačí napsat hodinu a můžeme vyrazit?!

• Citovat
  • Upravit
328
17.1.12 07:52

tak dnes kolem 2???? sraz u bocniho vchodu arkad je tam zastávka 188 ju????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stycina
17.1.12 08:14

kamarádkaP4

O.K. Tak ve dvě. Mám modrý kočárek!

• Citovat
  • Upravit
328
17.1.12 08:18
stycina píše:
O.K. Tak ve dvě. Mám modrý kočárek!

ja vinovy jané 3 kolka tesime se a jsem Katka a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stycina
17.1.12 12:36

kamarádkaP4

Těší mě, já jsem Martina:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů