KamarádkaP4

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
12.4.12 12:30

@gemmy a co nějaká masáž nebo bazén? To by mohlo pomoci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.9.12 20:41

Ahoj, je možno se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.10.12 11:31
@Meritamon píše:
Ahoj, je možno se k vám přidat?

Ahoj, odkud jsi? Jak mas stare mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.10.12 19:03

Ahoj! Mám Terezku 21m. a jsme ze Lhotky, ale není pro nás problém se pohybovat na P.4. A vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.10.12 07:16
@Meritamon píše:
Ahoj! Mám Terezku 21m. a jsme ze Lhotky, ale není pro nás problém se pohybovat na P.4. A vy? :D

My jsme z Nuslí, nejčastěji chodíme do parku za Arkády, ted je ale Martinek nachlazeny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.10.12 13:07

Tak jasně, až se Martínem uzdraví:-)tak můžem třeba zatím za Arkády. jak je starý? A chodíte ještě s někým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.10.12 16:03

@Meritamon mám to v metříku 1 rok a 14dní ;-), jj mam jednu kamosku, ale ted jsou taky nemocni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.10.12 21:06

Tak to joooo:-).já vám pošlu telefon a až se uzdravíte tak se ozvěte:-)a ráda s váma něco podniknu Lenka 605 555 465.
Jinak když máte ročňáčky tak přijďte zkusit někdy hodinu strolleringu :) -tak trochu jiná procházka se cvičením a sportovní chůzí! vedu hodiny v Braníku:-)
kdyžtak nezávazně jukněte na http://www.strollering.cz/…tkova/rozvrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.10.12 07:52
@Meritamon píše:
Tak to joooo:-).já vám pošlu telefon a až se uzdravíte tak se ozvěte:-)a ráda s váma něco podniknu Lenka 605 555 465.
Jinak když máte ročňáčky tak přijďte zkusit někdy hodinu strolleringu :) -tak trochu jiná procházka se cvičením a sportovní chůzí! vedu hodiny v Braníku:-)
kdyžtak nezávazně jukněte na http://www.strollering.cz/…tkova/rozvrh

Martinek je sice rocnak, ale uz od 11m chodi, takze spis lita kolem kocarku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.12 08:10

To Terka taky, ale na cvíčo chvíli vydrží, kouká a my je pak vyndaváme když cvičíme na místě :-) takže to jde. a nebo jezdí s náma na odstrkovadle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.10.12 17:12
@Meritamon píše:
To Terka taky, ale na cvíčo chvíli vydrží, kouká a my je pak vyndaváme když cvičíme na místě :-) takže to jde. a nebo jezdí s náma na odstrkovadle :-)

ahoj, jeste jsem koukala ze cvicite i v telocvicne, ale je to az od 2 let??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.10.12 22:03

Cvičíme:-) pokud je Martínek schopnej, přijďte se podívat, zkusit a uvidíte. Terka ješťe 2 r. nemá a zvládá to poměrně dobře. Netrváme na 2 letech, je to dost individuální. Jen je třeba aby trochu opakoval, zapojoval se atd. No klidně přijďte, vyzkoušejte a uvidíte :-)Rádi vás uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana a Lucka
31.10.12 13:06

Ahoj holky, najde se tu nejaka mamina, co by se chtela pridat na prochazky po Kunrataku? Bydlim u krcske nemocnice, pohybuju se nejvic smerem na Chodov a do Kunratic, male jsou 4 mesice.

• Citovat
  • Upravit
22
31.10.12 14:21

Ahoj, zrovna v pátek dopol jdeme na strollering - cvičení s kočárkem sraz u labutě u rybníka jestli se chceš přidat a nebo ve čtvrtek dopoledne jezdíme do braníka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana a Lucka
1.11.12 19:47

Tak jo, pokud nebude prset tak dorazim :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny