Kandaulista - cuckold

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
8.11.19 09:56

Jako láká mě to, ale bál bych se co to semnou udělá pak.. Zda se nevryje pomyslný červík nedůvěry..
Je zvláštní že bych přistoupil na roly diváka, ale na roly že by žena koukala na mě s jinou tak nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.19 14:14
@david85lbc píše:
Jako láká mě to, ale bál bych se co to semnou udělá pak.. Zda se nevryje pomyslný červík nedůvěry..
Je zvláštní že bych přistoupil na roly diváka, ale na roly že by žena koukala na mě s jinou tak nikdy..

A co kdyby to s ním prožívala mnohem intenzivněji než s tebou? Co kdyby jemu dovolila to, co ty jí nesmíš dělat (anál, tahání za vlasy, výstřik hluboko do krku a tak)? Co bys jí řekl pak? A chtěl bys po ní, a by to samé teď dělala i s tebou?

• Citovat
  • Upravit
2785
8.11.19 14:23
@Anonymní píše:
A co kdyby to s ním prožívala mnohem intenzivněji než s tebou? Co kdyby jemu dovolila to, co ty jí nesmíš dělat (anál, tahání za vlasy, výstřik hluboko do krku a tak)? Co bys jí řekl pak? A chtěl bys po ní, a by to samé teď dělala i s tebou?

No toto všechno je mě dovoleno a nijak zvlášť mě to neláká. To by mě bylo fuk..
Spíš to druhé to by byla právě ta věc zda by se do mě nezavrtal červík nedůvěry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.11.19 14:40
@Anonymní píše:
A co kdyby to s ním prožívala mnohem intenzivněji než s tebou?
To je těžko říct, musíš si sám odpovědět, jestli bys to ustál nebo by to ovlivnilo vztah k tvé ženě…

Příspěvek upraven 10.12.19 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.19 18:29

Kde hledat

Tak jestli vás tohle bere, tak zkuste nějaký klinik studio, tam je spousta příležitostí jak okukovat… seznámit se… a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.12.19 22:51

hledání muže

Holky, kde hledáte sexuálního partnera, když váš muž je kandaulista?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.20 07:49

@Lievenn my našli na amaterech, ale není to jednoduché, většina tam jsou jen honiči. Dalo mi to dost práce dotyčného ukecat a pak zaháčkovat :oops:

• Citovat
  • Upravit
Pavca82
14.4.20 14:44
@Anonymní píše:
Anonymně: Ano, my to provozujeme, líbí se nám to oběma - manžel se kouká jak si to jedu s tím dalším, honí u toho…je to vzrůšo. Rozhodně mě k tomu nijak nemusí přemlouvat.

Trvalo to dost dlouho, než jme se k tomu propracovali. Teď si to užíváme oba nebo snad i tři.

• Citovat
  • Upravit
4
14.4.20 16:01

@Pavca82 a řekneš víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 08:11

To je zajímavé téma… Ona představa je vzrušující a přiznám se…že bych do toho taky šel, ale obava, že přítelkyně to nezvládne a třeba se zamiluje mě děsí.

• Citovat
  • Upravit
53
15.4.20 10:57

My to take provozujeme, puvodne jsem mela obavy, ale zaclo me to bavit mozna vic nez manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 12:36
@VeruLB píše:
My to take provozujeme, puvodne jsem mela obavy, ale zaclo me to bavit mozna vic nez manzela.

Jak dlouho to už provozujete?

• Citovat
  • Upravit
53
15.4.20 12:53
@Anonymní píše:
Jak dlouho to už provozujete?

Bude to uz dele, cca 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 13:58
@VeruLB píše:
Bude to uz dele, cca 6 let.

A stalo seti, že jsi se do milence zamilovala? Máte stálého partnera a nebo podle toho koho najdete?

• Citovat
  • Upravit
53
15.4.20 14:03
@Anonymní píše:
A stalo seti, že jsi se do milence zamilovala? Máte stálého partnera a nebo podle toho koho najdete?

Mame ted stalejsiho a je i o neco starsi, beru to jinak, uzivam si to naplno a city do toho netaham. Obcas byvam i jen s nim o samote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí