Kazdodenni volani tchyne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
21.9.15 13:24
@mojmira píše:
nedovedu si představit, že bych rodičům nebo tchyni típla telefon. Promiň, to je pro mě vrchol hulvátsví.

pro mě je vrchol hulvátství když mi někdo volá 5 x denně ( myslím ten samý člověk ). Já to nedělám ( že nevezmu nebo típnu mobil ), protože prostě mi ani mamka ani tchýně, ani tatka ani tchán ani sestra ani bratr nevolá denně..Ale pokud by to překročilo tuto hranici že by mi volali i pětkrát denně tak to prostě brát nebudu..i když to je rodina :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20767
21.9.15 13:26
@smurfka píše:
pro mě je vrchol hulvátství když mi někdo volá 5 x denně ( myslím ten samý člověk ). Já to nedělám ( že nevezmu nebo típnu mobil ), protože prostě mi ani mamka ani tchýně, ani tatka ani tchán ani sestra ani bratr nevolá denně..Ale pokud by to překročilo tuto hranici že by mi volali i pětkrát denně tak to prostě brát nebudu..i když to je rodina :nevim:

A co se raději jako slušný dospělý člověk domluvit, než se chovat jako nevychovanec k vlastní rodině? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.9.15 13:54
@radkka píše:
A co se raději jako slušný dospělý člověk domluvit, než se chovat jako nevychovanec k vlastní rodině? :think:

znovu říkám že já s tím problém nemám..

• Citovat
  • Upravit
1010
21.9.15 21:50
@Ignácie píše:
Tebe musí mít každý moc rád, že? :roll:
:roll:

Příspěvek upraven 21.09.15 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
21.9.15 21:57

@azora mně by i 1× týdně přišlo dost :think:

Tchýně si pořídila neomezené volání zdarma a přešla k jinému operátorovi, aby nám mohla takto volat. Ale my na to prostě nemáme čas :nevim: Tchýně se chce vypovídávat (ale děti nepohlídá, ani jinak nepomůže). Já jsme celý den v jednom kole, často řídím auto, mám kolem sebe x dětí, kterým se potřebuji věnovat, večer uklízím. Je na nás kvůli tomu naštvaná, ale my na to nemáme kapacitu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.15 22:00
@lolla.jones píše:
ty sklapni na tvuj nazor se nikdo neptal az poznas mou „skvelou“ matku tak sem davej svoje stupidni komenty

Hm, slušný materiál…

• Citovat
  • Upravit
1010
21.9.15 22:03
@Meha píše:
Hm, slušný materiál…

moje skvela maminka se o nas v zivote nestarala a zjistila az pred maturou kam vlastne chodim do skoly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.15 22:07
@lolla.jones píše:
moje skvela maminka se o nas v zivote nestarala a zjistila az pred maturou kam vlastne chodim do skoly :lol:

Chápu, že vztahy nejsou vždy jednoduché, u vás je to až patologické, ale přece nemůžeš srovnávat váš kontakt a kontakt v jiných rodinách, kde jsou vztahy dobré.
A manželovi bys spíš ten vztah s mamkou měla přát, aspoň jedna fungující babička ;).

• Citovat
  • Upravit
6499
21.9.15 22:11

Vidíš, mně volá v průměru 0,5 x za rok. Si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.15 22:12
@Karleon píše:
Vidíš, mně volá v průměru 0,5 x za rok. Si nevybereš.

Takže jednou za dva roky :)?

• Citovat
  • Upravit
6499
21.9.15 22:13
@Meha píše:
Takže jednou za dva roky :)?

Jsme s manželem 10 let a těch telefonátů bylo opravdu málo, odhaduju to fakt na těch 5 a to počítám i hovory, kdy se nemohla dovolat manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.15 22:15
@Karleon píše:
Jsme s manželem 10 let a těch telefonátů bylo opravdu málo, odhaduju to fakt na těch 5 a to počítám i hovory, kdy se nemohla dovolat manželovi.

Já si také s tchýní nevolám a vůbec mi to nevadí, komunikuje s ní muž, já zase se svojí mamkou.
Všem nám to tak vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
6499
21.9.15 22:19
@Meha píše:
Já si také s tchýní nevolám a vůbec mi to nevadí, komunikuje s ní muž, já zase se svojí mamkou.
Všem nám to tak vyhovuje.

Manželovi volá tak 1× za čtvrt roku, možná za půl. Nezastaví se u nás ani když jede 100 km za švagrovou, která bydlí v protějším baráku. Je mi to jedno, ale nepřestává mě to udivovat. Zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.15 22:21
@Karleon píše:
Manželovi volá tak 1× za čtvrt roku, možná za půl. Nezastaví se u nás ani když jede 100 km za švagrovou, která bydlí v protějším baráku. Je mi to jedno, ale nepřestává mě to udivovat. Zatím.

Aha, tak to je u nás jinak, muž je s ní v kontaktu alespoň jednou týdně.

• Citovat
  • Upravit
1267
21.9.15 22:36

S mamkou si volame kazdy den, vetsinou vecer, domluvime se vzdy po sms, aby to obema vyhovovalo. Plus si pres den neco napiseme. Co doma, co v praci, proste jsme obe rady, ze jsme v kontaktu. S moji babickou si volam take kazdy den, nekdy i vickrat, ma skoro 90, tak ji chci zkontrolovat a popovidat si s ni, aby ji nebylo smutno (coz ale nehrozi, ma tolik aktivit, ze porad nema cas :mrgreen: ). S manzelovymi rodici volame taky kazdy den, bud ja nebo manzel. Vsechny je rada slysim, mame dobre vztahy, bydlime daleko a jsme radi aspon za telefon. Bavime se ale normalne, zadne vydirani, kdyz se jedne strane hovor nehodi, nic se nedeje. Proste si zavolame jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová