Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Nebo sladkým polibkem
@Klopotkova píše:
Detsíku, ty chceš tedy to lidstvo fakt vyhladit? Teď jsi to totiž napsal.
Nee, prý čeká až na mé svolení. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
A bavili jste se na večeři o prdech Černé Madonny, nebo gentleman Lorre přišel s nějakým jiným, zajímavějším tématem?
Jo, přišel. ![]()
Jak se co nejlépe a nejrychleji zbavit takových rádoby vtipných a trapných týpků, jakým jsi ty.
![]()
@Klopotkova píše:
Nebylo tam tolik chlapů, kteří mě zaujali.
Ještě než jsem sem začal chodit tenhle rok, tak jsem tu kdysi četl, že jsi gangbang měla.
Jestli ty nekecáš…
@Černá Madonna píše:
Jo, přišel.
Jak se co nejlépe a nejrychleji zbavit takových rádoby vtipných a trapných týpků, jakým jsi ty.![]()
Řešili, ale nevyřešili. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše: Řešili, ale nevyřešili.¨
@Sonarka píše:Hm…no nevim no, me kdyz nekdo vzbudi chrapanim, tak jsem vesmes pekne vztekla
![]()
![]()
To bude modřin kurna
. Budu si muset vzít nějaké hokejové chrániče a přilbu s plexisklem.
V tom gangbangu nevím. Neumím si představit, že by tolik chlapů najednou chtělo jednu ženskou. Taková shoda nemůže existovat přece.
@Černá Madonna píše:
Nee, prý čeká až na mé svolení.
Aje už je to tu zase
. Hodíš mi do klece aspoň někdy ochuceného birella? ![]()
@Mango_Lassi píše:
V tom gangbangu nevím. Neumím si představit, že by tolik chlapů najednou chtělo jednu ženskou. Taková shoda nemůže existovat přece.
A to já si myslím že celkem jo… Některý ženský jsou prostě magnet na chlapy. A ostatně některým chlapům stačí jen když má dobré vypadající otvory
, no a pak i některým ze vlastně má vůbec náležite otvory ![]()
@Lorre píše:
A to já si myslím že celkem jo… Některý ženský jsou prostě magnet na chlapy. A ostatně některým chlapům stačí jen když má dobré vypadající otvory, no a pak i některým ze vlastně má vůbec náležite otvory
To je asi pravda vlastně. To bych už po četbě epipi měla vědět ![]()
@Lorre píše:
Aje už je to tu zase. Hodíš mi do klece aspoň někdy ochuceného birella?
No proč né? ![]()
Ovšem za předpokladu, že budeš sekat latinu a nebudeš flirtovat s jinými… jinak jsi jen o vodě a suchém chlebu.
![]()
@Černá Madonna píše:
No proč né?
Ovšem za předpokladu, že budeš sekat latinu a nebudeš flirtovat s jinými… jinak jsi jen o vodě a suchém chlebu.![]()
![]()
Hm tak to asi nebudu mít birella ![]()
@Lorre píše:
Hm tak to asi nebudu mít birella
No, zatím to tak vypadá, jak to tady pozoruju.
![]()
Nebylo tam tolik chlapů, kteří mě zaujali.