Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
3.1.24 20:28
@AlexanderKahnweiler píše:
To při gangbangu s pérem v zadku a ve vagíně ale moc nejde, ne? 8oProč sis nedopřála gangbang na swingers? :nevim:

Nebylo tam tolik chlapů, kteří mě zaujali.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.1.24 20:29
@Lorre píše:
Nebo sladkým polibkem :P
:think: Hm…no nevim no, me kdyz nekdo vzbudi chrapanim, tak jsem vesmes pekne vztekla :nevim: :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15984
3.1.24 20:30
@Sonarka píše:
Nebo loket do zeber :P :mrgreen:
:mrgreen:
To jsem taky dělávala a funguje to spolehlivě. :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15984
3.1.24 20:37
@Klopotkova píše:
Detsíku, ty chceš tedy to lidstvo fakt vyhladit? Teď jsi to totiž napsal.

Nee, prý čeká až na mé svolení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15984
3.1.24 20:43
@AlexanderKahnweiler píše:
A bavili jste se na večeři o prdech Černé Madonny, nebo gentleman Lorre přišel s nějakým jiným, zajímavějším tématem?

Jo, přišel. :think:
Jak se co nejlépe a nejrychleji zbavit takových rádoby vtipných a trapných týpků, jakým jsi ty. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 20:49
@Klopotkova píše:
Nebylo tam tolik chlapů, kteří mě zaujali.

Ještě než jsem sem začal chodit tenhle rok, tak jsem tu kdysi četl, že jsi gangbang měla. :mrgreen: Jestli ty nekecáš…

@Černá Madonna píše:
Jo, přišel. :think:
Jak se co nejlépe a nejrychleji zbavit takových rádoby vtipných a trapných týpků, jakým jsi ty. ;) :jazyk:

Řešili, ale nevyřešili. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.1.24 20:52
@AlexanderKahnweiler píše: Řešili, ale nevyřešili. :jazyk:
¨
Nejvíc jsem měla 3 chlapy současně. Mini gangbang. Klasický o šesti chlapech si snad někdy dopřeju, musí mě ale aspoň trochu zaujmout, když to není za prachy.
  • Citovat
  • Upravit
30705
3.1.24 20:57
@Sonarka píše: :think: Hm…no nevim no, me kdyz nekdo vzbudi chrapanim, tak jsem vesmes pekne vztekla :nevim: :P :mrgreen:

To bude modřin kurna :mrgreen:. Budu si muset vzít nějaké hokejové chrániče a přilbu s plexisklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.1.24 21:12

V tom gangbangu nevím. Neumím si představit, že by tolik chlapů najednou chtělo jednu ženskou. Taková shoda nemůže existovat přece.

• Citovat
  • Upravit
30705
3.1.24 21:20
@Černá Madonna píše:
Nee, prý čeká až na mé svolení. ;)

Aje už je to tu zase :mrgreen:. Hodíš mi do klece aspoň někdy ochuceného birella? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30705
3.1.24 21:22
@Mango_Lassi píše:
V tom gangbangu nevím. Neumím si představit, že by tolik chlapů najednou chtělo jednu ženskou. Taková shoda nemůže existovat přece.

A to já si myslím že celkem jo… Některý ženský jsou prostě magnet na chlapy. A ostatně některým chlapům stačí jen když má dobré vypadající otvory :mrgreen:, no a pak i některým ze vlastně má vůbec náležite otvory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.1.24 21:29
@Lorre píše:
A to já si myslím že celkem jo… Některý ženský jsou prostě magnet na chlapy. A ostatně některým chlapům stačí jen když má dobré vypadající otvory :mrgreen:, no a pak i některým ze vlastně má vůbec náležite otvory :think:

To je asi pravda vlastně. To bych už po četbě epipi měla vědět :lol:

• Citovat
  • Upravit
15984
3.1.24 21:34
@Lorre píše:
Aje už je to tu zase :mrgreen:. Hodíš mi do klece aspoň někdy ochuceného birella? :mrgreen:

No proč né? :think:
Ovšem za předpokladu, že budeš sekat latinu a nebudeš flirtovat s jinými… jinak jsi jen o vodě a suchém chlebu. :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30705
3.1.24 21:39
@Černá Madonna píše:
No proč né? :think:
Ovšem za předpokladu, že budeš sekat latinu a nebudeš flirtovat s jinými… jinak jsi jen o vodě a suchém chlebu. :cert: :jazyk: :mrgreen:

Hm tak to asi nebudu mít birella :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15984
3.1.24 21:43
@Lorre píše:
Hm tak to asi nebudu mít birella :mrgreen:

No, zatím to tak vypadá, jak to tady pozoruju. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit