Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
3.1.24 16:15
@Sonarka píše: :lol: tak a je rozhodnuto, jede se do Krupky :P

Chceš mít s Uzbekem anál? On si tedy na Uzbeka jen hrál, ve skutečnosti z Uzbekistánu není, je vysoký 190 cm, sportovní postavy a má ho fakt velkého a celý je takový mňam. Akorát teď žije s uživatelkou Polední bouře a ona je s ním těhotná. Uzbek Lorreho zastíní jak nic. On se úletům nebrání, mně ho Bouře přebrala, ale povím Ti takové veřejné tajemství, spali jsme spolu i za doby, kdy byla Bouře těhotná, já jsem toho času byla taky těhotná a dal mi ho do zadku.

Příspěvek upraven 03.01.24 v 16:54

• Citovat
  • Upravit
3.1.24 16:52
@Lorre píše:
Absolutně netuším co se mi snažíš říct :lol:

Ještě se tou blbostí chlub. :mrgreen: Se divím panu Pírkovi, že s tebou ztrácí čas. A teď nemyslím to, že se s tebou baví. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.1.24 16:54
@AlexanderKahnweiler píše:
Ještě se tou blbostí chlub. :mrgreen: Se divím panu Pírkovi, že s tebou ztrácí čas. A teď nemyslím to, že se s tebou baví. 8)

Přesně. Pirko má svatou trpělivost.

• Citovat
  • Upravit
30697
3.1.24 17:05
@AlexanderKahnweiler píše:
Ještě se tou blbostí chlub. :mrgreen: Se divím panu Pírkovi, že s tebou ztrácí čas. A teď nemyslím to, že se s tebou baví. 8)

A ty jsi z vedlejšího pokoje, nebo odkud? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.1.24 17:06
@Klopotkova píše:
Chceš mít s Uzbekem anál? On si tedy na Uzbeka jen hrál, ve skutečnosti z Uzbekistánu není, je vysoký 190 cm, sportovní postavy a má ho fakt velkého a celý je takový mňam. Akorát teď žije s uživatelkou Polední bouře a ona je s ním těhotná. Uzbek Lorreho zastíní jak nic. On se úletům nebrání, mně ho Bouře přebrala, ale povím Ti takové veřejné tajemství, spali jsme spolu i za doby, kdy byla Bouře těhotná, já jsem toho času byla taky těhotná a dal mi ho do zadku.Příspěvek upraven 03.01.24 v 16:54

Hezky pěkně :D No tak to se určitě neudržím :P Ale Lorre mi ještě určitě Uzbeka povolí, to budeme mít první rande, tak spolu ještě nebudeme oficiálně ve vztahu :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30697
3.1.24 17:09
@Sonarka píše:
Hezky pěkně :D No tak to se určitě neudržím :P Ale Lorre mi ještě určitě Uzbeka povolí, to budeme mít první rande, tak spolu ještě nebudeme oficiálně ve vztahu :P :mrgreen:

Misionáře za tmy ti jeste tedy povolím, ale naposled, rozumis :cert: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116040
3.1.24 17:11
@Klopotkova píše:
Chceš mít s Uzbekem anál? On si tedy na Uzbeka jen hrál, ve skutečnosti z Uzbekistánu není, je vysoký 190 cm, sportovní postavy a má ho fakt velkého a celý je takový mňam. Akorát teď žije s uživatelkou Polední bouře a ona je s ním těhotná. Uzbek Lorreho zastíní jak nic. On se úletům nebrání, mně ho Bouře přebrala, ale povím Ti takové veřejné tajemství, spali jsme spolu i za doby, kdy byla Bouře těhotná, já jsem toho času byla taky těhotná a dal mi ho do zadku.Příspěvek upraven 03.01.24 v 16:54

Ona se zázračně uzdravila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.1.24 17:15
@aiwwa píše:
Ona se zázračně uzdravila?
?
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.1.24 17:15
@Lorre píše:
Co to je, to je někde v Německu? :nevim: :think: Asi nakonec stejně skončíme v Praze :mrgreen:

Krupka je u Teplic :P ;) V Praze nevím, tam je to teď nějaké divoké :nevim: :think: Leda by jsi mě pozval k sobě domů, alespoň ochutnám tvé rizoto z konzervy :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.1.24 17:17
@Lorre píše:
Misionáře za tmy ti jeste tedy povolím, ale naposled, rozumis :cert: :mrgreen:.

Jsi zlato :* :srdce: Všude tě budu chválit :kytka: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116040
3.1.24 17:19
@Klopotkova píše: ?

Pokud vím, tak psala, že nemůže otěhotnět, dítě má přes ivf. Takže buď kecá ona nebo ty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.1.24 17:23
@aiwwa píše:
Pokud vím, tak psala, že nemůže otěhotnět, dítě má přes ivf. Takže buď kecá ona nebo ty. :lol:

Tak to asi bylo chlapem, s Uzbekem byla těhotná hned po tom, co se se mnou rozešel a byl s ní.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
3.1.24 17:24
@Sonarka píše:
Krupka je u Teplic :P ;) V Praze nevím, tam je to teď nějaké divoké :nevim: :think: Leda by jsi mě pozval k sobě domů, alespoň ochutnám tvé rizoto z konzervy :P :P :mrgreen:

rýže basmatti a určitě ti ho udělá i s masem

• Citovat
  • Upravit
30697
3.1.24 17:26
@Sonarka píše:
Krupka je u Teplic :P ;) V Praze nevím, tam je to teď nějaké divoké :nevim: :think: Leda by jsi mě pozval k sobě domů, alespoň ochutnám tvé rizoto z konzervy :P :P :mrgreen:

Tam by ses cítila víc v bezpečí, jo? :think: Sama, s neznámým posukem z emimca co chce vyhladit lidstvo :lol:. No jak myslíš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30697
3.1.24 17:27
@Sonarka píše:
Jsi zlato :* :srdce: Všude tě budu chválit :kytka: :mrgreen:

No jsem zvědav jestli ti chválení vydrží i po strávené noci se mnou v posteli :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová