Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Absolutně netuším co se mi snažíš říct
Ještě se tou blbostí chlub.
Se divím panu Pírkovi, že s tebou ztrácí čas. A teď nemyslím to, že se s tebou baví. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Ještě se tou blbostí chlub.Se divím panu Pírkovi, že s tebou ztrácí čas. A teď nemyslím to, že se s tebou baví.
Přesně. Pirko má svatou trpělivost.
@AlexanderKahnweiler píše:
Ještě se tou blbostí chlub.Se divím panu Pírkovi, že s tebou ztrácí čas. A teď nemyslím to, že se s tebou baví.
A ty jsi z vedlejšího pokoje, nebo odkud? ![]()
@Klopotkova píše:
Chceš mít s Uzbekem anál? On si tedy na Uzbeka jen hrál, ve skutečnosti z Uzbekistánu není, je vysoký 190 cm, sportovní postavy a má ho fakt velkého a celý je takový mňam. Akorát teď žije s uživatelkou Polední bouře a ona je s ním těhotná. Uzbek Lorreho zastíní jak nic. On se úletům nebrání, mně ho Bouře přebrala, ale povím Ti takové veřejné tajemství, spali jsme spolu i za doby, kdy byla Bouře těhotná, já jsem toho času byla taky těhotná a dal mi ho do zadku.Příspěvek upraven 03.01.24 v 16:54
Hezky pěkně
No tak to se určitě neudržím
Ale Lorre mi ještě určitě Uzbeka povolí, to budeme mít první rande, tak spolu ještě nebudeme oficiálně ve vztahu
![]()
@Sonarka píše:
Hezky pěkněNo tak to se určitě neudržím
Ale Lorre mi ještě určitě Uzbeka povolí, to budeme mít první rande, tak spolu ještě nebudeme oficiálně ve vztahu
![]()
Misionáře za tmy ti jeste tedy povolím, ale naposled, rozumis
.
@Klopotkova píše:
Chceš mít s Uzbekem anál? On si tedy na Uzbeka jen hrál, ve skutečnosti z Uzbekistánu není, je vysoký 190 cm, sportovní postavy a má ho fakt velkého a celý je takový mňam. Akorát teď žije s uživatelkou Polední bouře a ona je s ním těhotná. Uzbek Lorreho zastíní jak nic. On se úletům nebrání, mně ho Bouře přebrala, ale povím Ti takové veřejné tajemství, spali jsme spolu i za doby, kdy byla Bouře těhotná, já jsem toho času byla taky těhotná a dal mi ho do zadku.Příspěvek upraven 03.01.24 v 16:54
Ona se zázračně uzdravila?
@Lorre píše:
Co to je, to je někde v Německu?![]()
Asi nakonec stejně skončíme v Praze
Krupka je u Teplic
V Praze nevím, tam je to teď nějaké divoké
Leda by jsi mě pozval k sobě domů, alespoň ochutnám tvé rizoto z konzervy
![]()
@Lorre píše:
Misionáře za tmy ti jeste tedy povolím, ale naposled, rozumis![]()
.
Jsi zlato
Všude tě budu chválit
![]()
@Klopotkova píše: ?
Pokud vím, tak psala, že nemůže otěhotnět, dítě má přes ivf. Takže buď kecá ona nebo ty. ![]()
@aiwwa píše:
Pokud vím, tak psala, že nemůže otěhotnět, dítě má přes ivf. Takže buď kecá ona nebo ty.
Tak to asi bylo chlapem, s Uzbekem byla těhotná hned po tom, co se se mnou rozešel a byl s ní.
@Sonarka píše:
Krupka je u Teplic![]()
![]()
![]()
![]()
rýže basmatti a určitě ti ho udělá i s masem
@Sonarka píše:
Krupka je u Teplic![]()
![]()
![]()
![]()
Tam by ses cítila víc v bezpečí, jo?
Sama, s neznámým posukem z emimca co chce vyhladit lidstvo
. No jak myslíš ![]()
@Sonarka píše:
Jsi zlato![]()
Všude tě budu chválit
![]()
No jsem zvědav jestli ti chválení vydrží i po strávené noci se mnou v posteli
![]()
Chceš mít s Uzbekem anál? On si tedy na Uzbeka jen hrál, ve skutečnosti z Uzbekistánu není, je vysoký 190 cm, sportovní postavy a má ho fakt velkého a celý je takový mňam. Akorát teď žije s uživatelkou Polední bouře a ona je s ním těhotná. Uzbek Lorreho zastíní jak nic. On se úletům nebrání, mně ho Bouře přebrala, ale povím Ti takové veřejné tajemství, spali jsme spolu i za doby, kdy byla Bouře těhotná, já jsem toho času byla taky těhotná a dal mi ho do zadku.
Příspěvek upraven 03.01.24 v 16:54