Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Ano, uhodl jsi, byli jsme spolu na večeři, na výzvu Mango, která nám to platila![]()
A bavili jste se na večeři o prdech Černé Madonny, nebo gentleman Lorre přišel s nějakým jiným, zajímavějším tématem?
@AlexanderKahnweiler píše:
A bavili jste se na večeři o prdech Černé Madonny, nebo gentleman Lorre přišel s nějakým jiným, zajímavějším tématem?
Ovšem vydávat se za charakter ze špatného seriálu je zcela inteligentní humor, vid?
Zda se, že máš nějaký problém ![]()
Ještě tak aby mi vyprávěl o jiné ženě
Ani prd není povolen ![]()
@Lorre píše:
Ovšem vydávat se za charakter ze špatného seriálu je zcela inteligentní humor, vid?Zda se, že máš nějaký problém
To je nějaká reinkarnace že? Jeden tip bych měla. ![]()
@aiwwa píše:
To je nějaká reinkarnace že? Jeden tip bych měla.
Taky pírko? ![]()
@aiwwa píše:
To ne, to bude jiný fňukálek.
Nevím o jiném chlapovi co by měl takovou zášť
.
@Klopotkova píše:
Detsíku, ty chceš tedy to lidstvo fakt vyhladit? Teď jsi to totiž napsal.
To si psala akorát ty s Pirkem
, já už jen předávám dál info
@Lorre píše:
Ovšem vydávat se za charakter ze špatného seriálu je zcela inteligentní humor, vid?Zda se, že máš nějaký problém
Problémů mám habakuk, ale přesto chápu rozdíl mezi vydáváním se za někoho a používáním něčího jména místo nicku. Nebo ty se snad vydáváš za ženskou, když ji máš v avataru?
Stírání ti evidentně nejde, tak proč se o to pokoušíš? Zvlášť u někoho, kdo tě nechává na pokoji? Já za tvých devět centimetrů nemůžu přece.
@Lorre píše:
Nevím o jiném chlapovi co by měl takovou zášť.
Mně tě je líto.
Prý zášť.
@Lorre píše:
Já ti klidně taky budu dělat pravidelnou prohlídku![]()
v diskuzi o sex. obtěžování máš problém spíš ty.
Problémů mám habakuk, ale přesto chápu rozdíl mezi vydáváním se za někoho a používáním něčího jména místo nicku. Nebo ty se snad vydáváš za ženskou, když ji máš v avataru?Stírání ti evidentně nejde, tak proč se o to pokoušíš? Zvlášť u někoho, kdo tě nechává na pokoji? Já za tvých devět centimetrů nemůžu přece.
Takže když se představuješ jako doktor z hor, dáš si jeho jméno a fotku do profilovky, tak se za něj nevydávás?
![]()
Ty někoho nechávás na pokoji tak, že na něj veřejne plives? Ať si to čtu kolikrát chci, nějak si protiřečis ![]()
@Lorre píše:
Tam by ses cítila víc v bezpečí, jo?Sama, s neznámým posukem z emimca co chce vyhladit lidstvo
. No jak myslíš
@Lorre Tady o sobě píšeš jako o neznámém pošukovi, který chce vyhladit lidstvo. nemám z toho dobrý pocit a bojím se. Myslím to vážně. Teď, co mám dítě, tak jsem na tyto věci citlivější.
v diskuzi o sex. obtěžování máš problém spíš ty.
Ještě bych to vytisknul a rozlepil po celém sousedství
@Sonarka píše:
Ano celkem 3![]()
A je fajn, je vyuzivat vsechny
![]()
![]()
Já jich napočítal 7. Ale s tím, že je fajn je využívat všechny nesouhlasím.
Detsíku, ty chceš tedy to lidstvo fakt vyhladit? Teď jsi to totiž napsal.