Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Taky myslim, ze bych tu fotbalovou jedenactku poskladala![]()
Jen teda by to asi vesmes byli chlapi, ktere nechci ja
Takze problem bych videla spis naopak, najit tolik muzu, aby se vsichni libili jedne zene…nemozne
![]()
Já jsem za 3 tak stačí už jen 8 ![]()
527 stran… Nemám energii to číst… Už je nějaké rozuzlení kde hledat?
![]()
@Niki.J.B. píše:
527 stran… Nemám energii to číst… Už je nějaké rozuzlení kde hledat?![]()
![]()
![]()
Já mám místo v Harému. Napiš mi něco o sobě a já se rozhodnu co s tebou ![]()
@Lorre píše:
Já mám místo v Harému. Napiš mi něco o sobě a já se rozhodnu co s tebou
Rozdáváš tam aspoň šaty, šperky a drahé kameny? ![]()
@Niki.J.B. píše:
Rozdáváš tam aspoň šaty, šperky a drahé kameny?
Ses blázen, bych zkrachoval
. Můžeš být vůbec ráda když se ti dostane me pozornosti ![]()
@Lorre píše:
Ses blázen, bych zkrachoval. Můžeš být vůbec ráda když se ti dostane me pozornosti
No právě, v takovém harému, abych se vůbec něčeho dočkala a nemusela ti jen masírovat nohy ![]()
@Lorre píše:
Ses blázen, bych zkrachoval. Můžeš být vůbec ráda když se ti dostane me pozornosti
No a já už ji dávno ztrácím.
![]()
@Černá Madonna píše:
No a já už ji dávno ztrácím.![]()
Chceš do harému a jsi žárlivá? ![]()
@Niki.J.B. píše:
Chceš do harému a jsi žárlivá?
V jeho Harému jsem už dávno byla, ale i tam bývá jen jedna žena, která se upřednostňuje nad ty ostatní.
![]()
@Černá Madonna píše:
V jeho Harému jsem už dávno byla, ale i tam bývá jen jedna žena, která se upřednostňuje nad ty ostatní.![]()
No jo, ale ta jedna se obvykle taky časem omrzí a musí ji nahradit nějaká neokoukaná ![]()
@Niki.J.B. píše:
No jo, ale ta jedna se obvykle taky časem omrzí a musí ji nahradit nějaká neokoukaná
Možná…ale věřím, že já jí nejsem a doufám, nikdy ani nebudu. ![]()
@Niki.J.B. píše:
No jo, ale ta jedna se obvykle taky časem omrzí a musí ji nahradit nějaká neokoukaná
No vida to je přístup, tebe chci do harému
. Takovou ještě nemám
. Takže potřebují zjistit nejdřív pár důležitých informací. Kolik ti je, jak by ses ohodnotila vzhledově a máš ráda lízání zadku? ![]()
@Mango_Lassi píše:
V tom gangbangu nevím. Neumím si představit, že by tolik chlapů najednou chtělo jednu ženskou. Taková shoda nemůže existovat přece.
V těch videích ti chlapi strkají péra do vagín, ve kterých je někdy i cizí sperma, takže jim asi až tak nejde o to, aby se jim dotyčná líbila, ale aby se oni vystříkali a nalevo napravo při tom rozhodně nekoukají.
@AlexanderKahnweiler píše:
V těch videích ti chlapi strkají péra do vagín, ve kterých je někdy i cizí sperma, takže jim asi až tak nejde o to, aby se jim dotyčná líbila, ale aby se oni vystříkali a nalevo napravo při tom rozhodně nekoukají.
Ty jsi tak chytrý. Chtěl bych být jako ty ![]()
Taky myslim, ze bych tu fotbalovou jedenactku poskladala
Jen teda by to asi vesmes byli chlapi, ktere nechci ja
Takze problem bych videla spis naopak, najit tolik muzu, aby se vsichni libili jedne zene…nemozne