Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
3.1.24 21:50
@Lorre píše:
A to já si myslím že celkem jo… Některý ženský jsou prostě magnet na chlapy. A ostatně některým chlapům stačí jen když má dobré vypadající otvory :mrgreen:, no a pak i některým ze vlastně má vůbec náležite otvory :think:

Taky myslim, ze bych tu fotbalovou jedenactku poskladala :P :D Jen teda by to asi vesmes byli chlapi, ktere nechci ja :lol: Takze problem bych videla spis naopak, najit tolik muzu, aby se vsichni libili jedne zene…nemozne 8) :P

• Citovat
  • Upravit
30727
3.1.24 22:06
@Sonarka píše:
Taky myslim, ze bych tu fotbalovou jedenactku poskladala :P :D Jen teda by to asi vesmes byli chlapi, ktere nechci ja :lol: Takze problem bych videla spis naopak, najit tolik muzu, aby se vsichni libili jedne zene…nemozne 8) :P

Já jsem za 3 tak stačí už jen 8 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.24 22:11

527 stran… Nemám energii to číst… Už je nějaké rozuzlení kde hledat? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
3.1.24 22:13
@Niki.J.B. píše:
527 stran… Nemám energii to číst… Už je nějaké rozuzlení kde hledat? :lol: :lol: :lol: :lol:

Já mám místo v Harému. Napiš mi něco o sobě a já se rozhodnu co s tebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.24 22:18
@Lorre píše:
Já mám místo v Harému. Napiš mi něco o sobě a já se rozhodnu co s tebou :think:

Rozdáváš tam aspoň šaty, šperky a drahé kameny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
3.1.24 22:21
@Niki.J.B. píše:
Rozdáváš tam aspoň šaty, šperky a drahé kameny? :lol:

Ses blázen, bych zkrachoval :mrgreen:. Můžeš být vůbec ráda když se ti dostane me pozornosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.24 22:23
@Lorre píše:
Ses blázen, bych zkrachoval :mrgreen:. Můžeš být vůbec ráda když se ti dostane me pozornosti 8)

No právě, v takovém harému, abych se vůbec něčeho dočkala a nemusela ti jen masírovat nohy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15993
3.1.24 22:30
@Lorre píše:
Ses blázen, bych zkrachoval :mrgreen:. Můžeš být vůbec ráda když se ti dostane me pozornosti 8)

No a já už ji dávno ztrácím. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.24 22:31
@Černá Madonna píše:
No a já už ji dávno ztrácím. :cert: :jazyk:

Chceš do harému a jsi žárlivá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15993
3.1.24 22:36
@Niki.J.B. píše:
Chceš do harému a jsi žárlivá? :lol:

V jeho Harému jsem už dávno byla, ale i tam bývá jen jedna žena, která se upřednostňuje nad ty ostatní. ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.24 22:39
@Černá Madonna píše:
V jeho Harému jsem už dávno byla, ale i tam bývá jen jedna žena, která se upřednostňuje nad ty ostatní. ;) :P

No jo, ale ta jedna se obvykle taky časem omrzí a musí ji nahradit nějaká neokoukaná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15993
3.1.24 22:58
@Niki.J.B. píše:
No jo, ale ta jedna se obvykle taky časem omrzí a musí ji nahradit nějaká neokoukaná :*

Možná…ale věřím, že já jí nejsem a doufám, nikdy ani nebudu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
3.1.24 23:17
@Niki.J.B. píše:
No jo, ale ta jedna se obvykle taky časem omrzí a musí ji nahradit nějaká neokoukaná :*

No vida to je přístup, tebe chci do harému :dance:. Takovou ještě nemám :andel:. Takže potřebují zjistit nejdřív pár důležitých informací. Kolik ti je, jak by ses ohodnotila vzhledově a máš ráda lízání zadku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.24 00:12
@Mango_Lassi píše:
V tom gangbangu nevím. Neumím si představit, že by tolik chlapů najednou chtělo jednu ženskou. Taková shoda nemůže existovat přece.

V těch videích ti chlapi strkají péra do vagín, ve kterých je někdy i cizí sperma, takže jim asi až tak nejde o to, aby se jim dotyčná líbila, ale aby se oni vystříkali a nalevo napravo při tom rozhodně nekoukají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30727
4.1.24 00:25
@AlexanderKahnweiler píše:
V těch videích ti chlapi strkají péra do vagín, ve kterých je někdy i cizí sperma, takže jim asi až tak nejde o to, aby se jim dotyčná líbila, ale aby se oni vystříkali a nalevo napravo při tom rozhodně nekoukají.

Ty jsi tak chytrý. Chtěl bych být jako ty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová