Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Takže když se představuješ jako doktor z hor, dáš si jeho jméno a fotku do profilovky, tak se za něj nevydávás?![]()
Ty někoho nechávás na pokoji tak, že na něj veřejne plives? Ať si to čtu kolikrát chci, nějak si protiřečis
Doktor z hor je Martin Gruber, ne Alexander Kahnweiler.
Nevydávám se za Alexandra Kahnweilera, to chápe snad každý. Kromě tebe teda.
Kde na tebe plivu?
Jestli pár neškodných poznámek, které padnou v rámci diskuze, kde se lidi normálně baví, jsou pro tebe plivance, tak si nech zvýšit dávky těch léků, které bereš, jsi moc přecitlivělý.
Na přeměřování penisů mě moc neužije, končí to vždy stejně, mou výhrou. Ty jsi v této disciplíně ani neprošel kvalifikací…
Dál se s tebou budu bavit už jen jako s Pírkem. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Doktor z hor je Martin Gruber, ne Alexander Kahnweiler.Nevydávám se za Alexandra Kahnweilera, to chápe snad každý. Kromě tebe teda.
Kde na tebe plivu?
Jestli pár neškodných poznámek, které padnou v rámci diskuze, kde se lidi normálně baví, jsou pro tebe plivance, tak si nech zvýšit dávky těch léků, které bereš, jsi moc přecitlivělý.
Na přeměřování penisů mě moc neužije, končí to vždy stejně, mou výhrou. Ty jsi v této disciplíně ani neprošel kvalifikací…
Dál se s tebou budu bavit už jen jako s Pírkem.
@pouzitychlap píše:Žena dokáže uspokojit 6 chlapů současně. Jednou si ten gangbang zkusím. Zatím se koukám na ńěj na péčku. Zatím jsem měla 3 chlapy současně při sexu. A to jen jednou.
Já jich napočítal 7. Ale s tím, že je fajn je využívat všechny nesouhlasím.
@Klopotkova píše: Žena dokáže uspokojit 6 chlapů současně. Jednou si ten gangbang zkusím. Zatím se koukám na ńěj na péčku. Zatím jsem měla 3 chlapy současně při sexu. A to jen jednou.
Některé i víc najednou. Třeba mě si včera uspokojila dokonale
. Věřím, že nás bude daleko víc
@Klopotkova píše: Žena dokáže uspokojit 6 chlapů současně. Jednou si ten gangbang zkusím. Zatím se koukám na ńěj na péčku. Zatím jsem měla 3 chlapy současně při sexu. A to jen jednou.
@Lorre píše:
Některé i víc najednou. Třeba mě si včera uspokojila dokonale. Věřím, že nás bude daleko víc
Přesně. A když se šikovná žena dostane k prostředkům masové komunikace, tak dovede uspokojit i miliony mužů najednou.
Samozřejmě nemluvím o kvalitních stejcích ![]()
@Lorre píše:
No jsem zvědav jestli ti chválení vydrží i po strávené noci se mnou v posteli![]()
No kdyz nebudes chrapat
![]()
@Sonarka píše:
No kdyz nebudes chrapat![]()
![]()
@aiwwa píše:
To ne, to bude jiný fňukálek.
Ja taky myslim, ze to Pirko neni…styl psani neodpovida. Pirko byl obcas vtipny, tady to moc nevidim.
@Lorre píše:
Tam by ses cítila víc v bezpečí, jo?Sama, s neznámým posukem z emimca co chce vyhladit lidstvo
. No jak myslíš
Ano, mam rada vzruso
A urcite tam zaziju, co jsem jeste nezazila
![]()
Dvě ruce, ústa, anál, vagína. U gangbangu mezi kozy moc nejde, některé na to ty kozy ani nemají. Takže zbývá ještě jeden. Dva ptáky do úst, nebo na střídačku?
Jsi psala, že jsi chodila na swingers, to sis tam gangbang nedopřála? ![]()
@Sonarka píše:
Ja taky myslim, ze to Pirko neni…styl psani neodpovida. Pirko byl obcas vtipny, tady to moc nevidim.
Vytočit mě se ti nepodaří.
@Lorre píše:v nejhorší musíš zamlaskat, nebo mi dát čelo.
Nebo loket do zeber
![]()
Zbývá dát ptáka mezi chodidla a honit ho těmi chodidly.
@Klopotkova píše:
Zbývá dát ptáka mezi chodidla a honit ho těmi chodidly.
To při gangbangu s pérem v zadku a ve vagíně ale moc nejde, ne? ![]()
Proč sis nedopřála gangbang na swingers? ![]()
To jsem ani nemela v planu, jen pisu, ze nejsi Pirko ![]()