Věčné hádky po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
20.6.11 12:15

Poslední dobou se z kreténama fakt roztrhl pytel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
20.6.11 12:19

Ahojky holky řeším podobnou situaci :cry: máte pravdu, že v poslední době se s kreténama roztrhl pytel :nevim: a nejhorší je, že to že je kterén zjistíte po devíti letech společnýho soužití a zrovna v době, kdy s ním máte dítě, kdy jste si myslely, že to bude ten ideální partner pro život a skvělej táta pro vaše mimčo :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
20.6.11 12:23
Pájinka25 píše:
Ahojky holky řeším podobnou situaci :cry: máte pravdu, že v poslední době se s kreténama roztrhl pytel :nevim: a nejhorší je, že to že je kterén zjistíte po devíti letech společnýho soužití a zrovna v době, kdy s ním máte dítě, kdy jste si myslely, že to bude ten ideální partner pro život a skvělej táta pro vaše mimčo :nevim: :cry:

:hug: taky teď máme krizy jako blázen, no Itálie hadra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
20.6.11 12:25
Pájinka25 píše:
Ahojky holky řeším podobnou situaci :cry: máte pravdu, že v poslední době se s kreténama roztrhl pytel :nevim: a nejhorší je, že to že je kterén zjistíte po devíti letech společnýho soužití a zrovna v době, kdy s ním máte dítě, kdy jste si myslely, že to bude ten ideální partner pro život a skvělej táta pro vaše mimčo :nevim: :cry:

jj, je to hruza.posledni dobou taky narazim na samy idioty :roll:
jako bys popisovala moji situaci. po 8 letech s dvouletym deckem v naruci jsem rekla DOST!
ted jsem sama s triletou princeznou, sice je nam obcas smutno,ale jinak mame obe klid, za ty nervy uz mi to nestoji.
co se vlastne stalo?

• Citovat
  • Upravit
617
20.6.11 12:34

promiň,ale psát někomu,že ti něco chybí a že tě něco mrzí není v dobrým, protože tím vyjadřuješ svoji nespokojenost. takže to není dobrý,to je výtka…já to takhle vnímám u člověka, s kterým se snažím napravovat vztahy a on mi pořád píše,jak je z něčeho smutný,jak něco chybí..a že to nemyslí zle…ale když mi to píše,tak jak si to nemám brát osobně?
nejde to tak brát u lidí,kteří spolu mají normální vztah,ale pokud se jen a jen hádáte,tak tohle je zrovna taková dobrá sms o tom,jak jsi furt nespokojená.
neříkám,že je to všecho tvoje vina,to vůbec..on mi přijde jako pěknej trouba..jen mě zarazilo,jaký smsky mu píšeš v dobrým. nabroušený člověk je nevezme v dobrým,jestliže čeká,že začneš vyčítat. nebo je prostě vztahovačnej. třeba začínal mít pocit,že je to lepší,že by to šlo..a pic ho,ty mu napíšeš,že tě něco mrzí a něco ti chybí(čili dalas najevo,že on je neschopa neschopnej-což asi je,ale tohle k nápravě komunikace nevede).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
20.6.11 12:35

zakladatelkonecetla jsem vsechny prispevky, ale jako bys popisovala moji situaci…
take po porodu vycitky typu: jsem s tebou jen kvuli decku, hnusne nadavky, nakonec i nasili :cry:
no a pak pohar pretekl, ja se sebrala, rekla jsem dost, zkusim jit na chvili k rodicum a uvidime.
a on nevolal, nic a pak kdyz prijel, rekl, ze se mu styskalo akorat po male.mne se paradoxne take nestyskalo, spis se mi ulevilo. takze to bylo vyresene, rekli jsme si, ze je konec, uz jsme se nemilovali, byl na me cim dal hnusnejsi, i pred malou,odesla jsem od nej a mame klid.
nerika ze se mas hned rozvadet,ale to jak radi holky, jet nekam pryc na delsi dobu, k nekomu a uvidis…
jinak takove vety jako nechtel jsem si te brat,ale musel sem atd. to z duse nesnasim :pocitac:
kdyz nechtel, nemusel ne?
snad to dopadne dobre, drzim palce, i kdyz ja jsem horka hlava,ja uz bych ho davno poslala do pr… :evil:

• Citovat
  • Upravit
2891
20.6.11 12:37
beruska7908 píše:
Pájinka25 píše:
jako bys popisovala moji situaci. po 8 letech s dvouletym deckem v naruci jsem rekla DOST!
ted jsem sama s triletou princeznou, sice je nam obcas smutno,ale jinak mame obe klid, za ty nervy uz mi to nestoji.
co se vlastne stalo?

když jsem byla v sedmém měsíci, tak se začal tahat s jinou - a pořád je to mezi náma, trochu se to zlepšilo, když se malej narodil, byl z něj posranej, jenže mu to dlouho nevydrželo. Ta špína je pro něj evidentně důležitější..........já se snažila bojovat dlouho, ale nejde, když jsem na tu záchranu vztahu sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
20.6.11 12:42
Pájinka25 píše:
beruska7908 píše:
Pájinka25 píše:
co se vlastne stalo?
když jsem byla v sedmém měsíci, tak se začal tahat s jinou - a pořád je to mezi náma, trochu se to zlepšilo, když se malej narodil, byl z něj posranej, jenže mu to dlouho nevydrželo. Ta špína je pro něj evidentně důležitější..........já se snažila bojovat dlouho, ale nejde, když jsem na tu záchranu vztahu sama :nevim:

no, tak to znam taky…bohuzel…ja tamhle rodila, v sestinedeli na revizi kvuli placente a on si daval nahaty ftky na net a shanel zensky :poblion:
ale je fakt, ze u nas toho bylo vic, chlast, facky, atd… :cry:
je mi to lito,ale moje odpoved se ti asi libit nebude, pokud se kurvil kdyz tys ekala jeho decko a kurvi se i doted, odesla bych…takhle se trapis, prcek to vnima..ja nevim, neodpustila byh.jeden ulet MOZNA,ale toto??
drzim palce at to zvladnes. :andel:

• Citovat
  • Upravit
2891
20.6.11 12:54
beruska7908 píše:
Pájinka25 píše:
beruska7908 píše:
Pájinka25 píše:
co se vlastne stalo?
když jsem byla v sedmém měsíci, tak se začal tahat s jinou - a pořád je to mezi náma, trochu se to zlepšilo, když se malej narodil, byl z něj posranej, jenže mu to dlouho nevydrželo. Ta špína je pro něj evidentně důležitější..........já se snažila bojovat dlouho, ale nejde, když jsem na tu záchranu vztahu sama :nevim:
no, tak to znam taky…bohuzel…ja tamhle rodila, v sestinedeli na revizi kvuli placente a on si daval nahaty ftky na net a shanel zensky :poblion:
ale je fakt, ze u nas toho bylo vic, chlast, facky, atd… :cry:
je mi to lito,ale moje odpoved se ti asi libit nebude, pokud se kurvil kdyz tys ekala jeho decko a kurvi se i doted, odesla bych…takhle se trapis, prcek to vnima..ja nevim, neodpustila byh.jeden ulet MOZNA,ale toto??
drzim palce at to zvladnes. :andel:

no tohle už tak nějak vyřešený máme, chtěli jsme spolu kupovat barák, ještě zhruba před měsícem, tak jsem to vnímala tak, že když se mnou chce hypotéku na cca 20 let, tak to asi zas tak zlý nebude, jenže se rozhod, že ten barák koupí sám a pak se tam odstěhuje. No a nejspíš si tam nastěhuje tu špínu k sobě.
Jen já se bojím jak to zvládnu, hlavně co se týče finanční situace, ale mám rodiče, u kterých vím, že budu mít 100% podporu a to mě dost drží nad vodou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 12:54

Tady zakladatelka.
Dík za reakce. Teď mi volal, řekl mi, že konec, že už na to nemá. Že si za to můžu sama tím svým kňouráním, že on byl teď spokojenej a když já ne, tak se nedá nic dělat a ať se na něj vykašlu. Nevím zda tomuhle pomůže odjezd… evidentně to zase hodil na mě, že za vše můžu já a on nic. A takhle to je každou hádku, vždy mě nějakým způsobem zažene do kouta a udělá to tak, že já jsem ta divná, ta co za vše může, tak co vše ničí. A hlavně ta co chce rozchod. Jsem už vážně zoufalá. Když odjedu, myslím, že to bude jen horší, nevím…
Jinak mi je líto co se u Vás všech děje… svět je nějakej nakřivo… :-(

• Citovat
  • Upravit
2891
20.6.11 12:58

no jo holky myslíte, že někde na světě na nás ještě čekaj nějací hodní milí tatínkové, kteří by měli rádi nás i naše děti? Nebo už takoví chlapi vymřeli? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 13:27

Anonymni 2

Anonymní píše:
Ahoj,píšu jak to teď u nás vypadá…
Odjela jsem na 14dní k sestře. Ze začátku to vypadalo dobře. Psal, volal, říkal, že mu chybíme… Když se blížil den, kdy měl pro nás přijet najednou změna o 360´. Měl najednou hroznou depku, skoro brečel do telefonu a že neví jak dál. Že by snad byl nejraději sám, že si to ale nedovede bez malého představit. Ani slovo o mě, o nás… Nakonec pro nás nepřijel. Přijel druhý den, kdy byl zas docela v pohodě, omluvil se za své chování, že měl prostě depku. Když jsem se s ním pokoušela mluvit o nás dvou, řekl mi, ať to nechám být, že tím, když se v tom budeme pitvat nic nevyřešíme, spíš naopak se zas pohádáme. Od té doby je doma sice klid, ale celkově tak nějak chladno. Nehádáme se, ale o nějakých citecj taky nemůže být řeč. Dnes už jsem to neustála a napsala mu sms v dobrým, že mě to jen mrzí jaké to teď je, že mi to chybí a stýská se mi i po těch blbých smskách, který mi psával. Že jsem magor, kterej to potřebuje slyšet a ať se nezlobí. Ihned volal a ať už toho proboha nechám, že to je furt dokola, že se mi furt něco nelíbí, že se konečně nehádáme a já zas musím vymyslet něco čím to zkazím. Pohádali jsme se do telefonu, kdy on to uzavřel větou: „Víš co, tak když Tě podle Tebe nemám rád, tak se sbal a jdi do prdele…“ Tak tu sedím, slzy se mi koulejí po tváři jak hrachy a absolutně nevím co mám dělat. :?:

Anonymni posilam hodne sily. Vim, jake to je, snazit se veci zlepsit, urovnat, resit problemy… a narazit na naproste nepochopeni a obraceni veci do hadek.
Podle me je vase posledni zachrana manzelska poradna, kde by vas treba naucili spolu lip komunikovat a lip se chapat. (My jsme ji nakonec nezkusili, prestoze ja jsem chtela… protoze ja jsem pry byla „jedina, kdo ma problem, on je stastnej a spokojenej“ :zed:)
Myslim, ze jinak, dokud ty mas „problem“ (nelibi se ti aktualni zivot) a on ho „nema“ (teda ma, ale zameta ho pod koberec, nechce ho videt, nechce ho resit, chce si zit bezstarostne bez reseni cehokoli a cekat, az se to samo spravi), tak budete narazet furt, je to hrozne vycerpavajici a dlouhodobe neudrzitelny…

• Citovat
  • Upravit
8594
20.6.11 13:33
marieondatra píše:
ahoj asi bych taky radeěji odšla k rodičum na čas a pak se uvidí. ono mu bude smutno. uvidíš. drž se.

Souhlas, trocha čerstvýho vzduchu by Vám ublížit neměla, ale nesmíš odejít ve zlém, to by zase mohla být poslední kapka pro něj. Jdi k rodičům, ke kamarádce na chatu, třeba jen na týden. Řekni mu, že tě to moc celé bolí, že se mu za omlouváš a že mu dáváš otcovskou dovolenou, kam jedeš a kdy sevrátíš, abyste si užili klid a mainko se Vám po sobě začalo stejskat. Moc bych Ti přála, aby to zabralo, protože to není nic dobrýho ani pro malého. Nebo na 1,2 dny mamince malého a udělat si víkend pro sebe, vím že je malý malý, ale jít by to mohlo, ne? Na véču, do kina a striktní zákaz hádek a hlavně výčitek. večer víno a pokec, takové rande…Jinak nevim :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 13:36

Anonymni 2

Jo a taky jsem u nas ta zla ja. Ze jsem odesla. Ze jsem vzala decku rodinu. To, ze jsem ho nekolik mesicu prosila, aby se mnou vyresil nase vztahove problemy, a upozornovala ho, ze v tomhle nevydrzim zit, a on nebyl ani schopny me vyslechnout, natoz se mne snazit pochopit, to nevidi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.11 13:39
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Ahoj,píšu jak to teď u nás vypadá…
Odjela jsem na 14dní k sestře. Ze začátku to vypadalo dobře. Psal, volal, říkal, že mu chybíme… Když se blížil den, kdy měl pro nás přijet najednou změna o 360´. Měl najednou hroznou depku, skoro brečel do telefonu a že neví jak dál. Že by snad byl nejraději sám, že si to ale nedovede bez malého představit. Ani slovo o mě, o nás… Nakonec pro nás nepřijel. Přijel druhý den, kdy byl zas docela v pohodě, omluvil se za své chování, že měl prostě depku. Když jsem se s ním pokoušela mluvit o nás dvou, řekl mi, ať to nechám být, že tím, když se v tom budeme pitvat nic nevyřešíme, spíš naopak se zas pohádáme. Od té doby je doma sice klid, ale celkově tak nějak chladno. Nehádáme se, ale o nějakých citecj taky nemůže být řeč. Dnes už jsem to neustála a napsala mu sms v dobrým, že mě to jen mrzí jaké to teď je, že mi to chybí a stýská se mi i po těch blbých smskách, který mi psával. Že jsem magor, kterej to potřebuje slyšet a ať se nezlobí. Ihned volal a ať už toho proboha nechám, že to je furt dokola, že se mi furt něco nelíbí, že se konečně nehádáme a já zas musím vymyslet něco čím to zkazím. Pohádali jsme se do telefonu, kdy on to uzavřel větou: „Víš co, tak když Tě podle Tebe nemám rád, tak se sbal a jdi do prdele…“ Tak tu sedím, slzy se mi koulejí po tváři jak hrachy a absolutně nevím co mám dělat. :?:
Anonymni posilam hodne sily. Vim, jake to je, snazit se veci zlepsit, urovnat, resit problemy… a narazit na naproste nepochopeni a obraceni veci do hadek.
Podle me je vase posledni zachrana manzelska poradna, kde by vas treba naucili spolu lip komunikovat a lip se chapat. (My jsme ji nakonec nezkusili, prestoze ja jsem chtela… protoze ja jsem pry byla „jedina, kdo ma problem, on je stastnej a spokojenej“ :zed:)
Myslim, ze jinak, dokud ty mas „problem“ (nelibi se ti aktualni zivot) a on ho „nema“ (teda ma, ale zameta ho pod koberec, nechce ho videt, nechce ho resit, chce si zit bezstarostne bez reseni cehokoli a cekat, az se to samo spravi), tak budete narazet furt, je to hrozne vycerpavajici a dlouhodobe neudrzitelny…

Jako bys mi mluvila z duše. Manželskou poradnu jsem navrhovala několikrát, vždy odmítnul s naprosto stejným odůvodněním co jsi napsala Ty. Opravdu, řekl to v podstatě do písmenka. „já žádný problém nemám ani nevidím. Jedinej kdo má problém a dělá je, jsi Ty, nikdo jinej…“
Právě absolutně se odmítá o nás dvou bavit… Věřím, že on by byl schopnej v tomhle „soužití“ vede sebe nějakej čas, třeba i pár let žít. Ale co pak? Navíc já jsem s prominutím taková sračka co tu sílu v sobě k řešení nenajde a nenajde… :-( Stále budu doufat, věřit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky