Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi to tam Andrejovi budu muset hodit. Tohle už není normální, chtějí ho odstavit prostě za každou cenu. Takže zlodějům lithia asi pěkně leží v žaludku ![]()
@Gnaar píše:
Asi to tam Andrejovi budu muset hodit. Tohle už není normální, chtějí ho odstavit prostě za každou cenu. Takže zlodějům lithia asi pěkně leží v žaludku
Než to uděláš, doporučuji přečíst Boss Babiš od Jaroslava Kmenty, zajímavé ![]()
@Dája999 píše:
Než to uděláš, doporučuji přečíst Boss Babiš od Jaroslava Kmenty, zajímavé
https://echo24.cz/…autor-kmenta
Už v pondělí 9. října 2017 si ji jako e-knihu můžete stáhnout u vybraných prodejců Wooky, Palmknihy a Kosmas.
Na pultech knihkupectví by se pak kniha měla objevit ve čtvrtek 12. října 2017.
Tak tomu říkám taky načasování
Byl tady už Bartončík, Kubiceho zpráva, zatčení Sládka těsně před prezidentskou volbou a x jiných věcí. Je to pořád dokola to samé…
Kdybych o té knize nevěděl, tak ho asi volit nebudu, ale takhle prostě už nemůžu jinak ![]()
(strašně se už těším na ty protáhlé ksichty po volbách, to zase spousta lidí bude psát, jaká je to hrůza, že emigrují atp., stejně jako když posledně vybouchnul kníže Šišla
)
@Gnaar hele, tak načasování je jediné, co bych Jaroslavovi vytkla ![]()
dokonalé bych viděla tak cca před měsícem.
@Dája999 píše:
@Gnaar hele, tak načasování je jediné, co bych Jaroslavovi vytkla
dokonalé bych viděla tak cca před měsícem.
Před měsícem by to zapadlo v zapomnění. No jsem zvědav, co se ještě objeví do voleb. Čekám nějaké napojení na Rusko nebo obvinění z pedofilie?
@Gnaar píše:.
Před měsícem by to zapadlo v zapomnění. No jsem zvědav, co se ještě objeví do voleb. Čekám nějaké napojení na Rusko nebo obvinění z pedofilie?
Obojí a ještě nějaký bonus
ono je to jedno, kdo přemýšlí „koblížkově“, ten mu hlas dá.
No a pak už čas ukáže. Tím zároveň odpovídám na tvé „protažené obličeje“ - myslím, že nebudou, tak nějak všichni tušíme..
edituji - teď mi došlo, že jediné, co by mi doopravdy vyrazilo dech, by byl BabišAno pod 10, to bych zírala
![]()
@Dája999 píše: .Obojí a ještě nějaký bonusono je to jedno, kdo přemýšlí „koblížkově“, ten mu hlas dá.
No a pak už čas ukáže. Tím zároveň odpovídám na tvé „protažené obličeje“ - myslím, že nebudou, tak nějak všichni tušíme..
edituji - teď mi došlo, že jediné, co by mi doopravdy vyrazilo dech, by byl BabišAno pod 10, to bych zírala![]()
Příspěvek upraven 28.03.19 v 00:06
@nostress píše:
Já bych si přála, aby měl celkově pod deset hlasů.
ANO
to by byl ideální počet hlasů ![]()
@Dája999 @nostress Nějak Vám to tady dneska upadá, asi už nejste ve formě? Že by už únava, už jste ze sebe vyždímaly to nejlepší?
Tzv. „pět fází smutku“ Kübler-Rossové definuje 5 fází vyrovnání s realitou:
1. Popírání (denial)
2. Hněv/agrese (anger)
3. Smlouvání (bargaining)
4. Deprese (depression)
5. Smíření (acceptance)
Tipoval bych Vás podle toho, co píšete, na trojku, pětka je ještě daleko?
![]()
@Gnaar píše:
@Dája999 @nostress Nějak Vám to tady dneska upadá, asi už nejste ve formě? Že by už únava, už jste ze sebe vyždímaly to nejlepší?Tzv. „pět fází smutku“ Kübler-Rossové definuje 5 fází vyrovnání s realitou:
1. Popírání (denial)
2. Hněv/agrese (anger)
4. Deprese (depression)
5. Smíření (acceptance)![]()
![]()
Moc čteš. ![]()
@Gnaar píše:
@Dája999 @nostress Nějak Vám to tady dneska upadá, asi už nejste ve formě? Že by už únava, už jste ze sebe vyždímaly to nejlepší?Tzv. „pět fází smutku“ Kübler-Rossové definuje 5 fází vyrovnání s realitou:
1. Popírání (denial)
2. Hněv/agrese (anger)
4. Deprese (depression)
5. Smíření (acceptance)![]()
![]()
Já jsem tady v tématu dnes poprvé, o vyždímanosti to nebude ![]()
Pokud se týká voličů Andreje, tak to vidím jednoznačně na 5 pro nejbližší týdny.
A hned následuje Naděje, že odkopání bude rychlé a úderné.
První čtyři body se mi nějak vyhnuly, přece si nebudu kazit náladu - raději se rovnou smířím s realitou a budu doufat, že zmizí co nejrychleji v propadlišti politických dějin, kluk jeden neposedný.
Třeba by mohl doskotačit na hrad - na který by to mělo být, ať si každý zvolí sám dle vlastního vkusu ![]()
@Dája999 píše:
Já jsem tady v tématu dnes poprvé, o vyždímanosti to nebude
Pokud se týká voličů Andreje, tak to vidím jednoznačně na 5 pro nejbližší týdny.
A hned následuje Naděje, že odkopání bude rychlé a úderné.První čtyři body se mi nějak vyhnuly, přece si nebudu kazit náladu - raději se rovnou smířím s realitou a budu doufat, že zmizí co nejrychleji v propadlišti politických dějin, kluk jeden neposedný.
Třeba by mohl doskotačit na hrad - na který by to mělo být, ať si každý zvolí sám dle vlastního vkusu
Příspěvek upraven 28.03.19 v 00:04
@nostress píše:
Mě bude úplně stačit, když dostane těch deset hlasů celkově.
nebuď rozdávačná - říkaly jsme POD deset!!
![]()
@Dája999 píše:-
nebuď rozdávačná - říkaly jsme POD deset!!![]()
Příspěvek upraven 28.03.19 v 00:04