Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79891
15.11.17 15:28
@Emimin7 píše:
To byla kočka. A co vím, tak akorát jeden „umělec“ dává do mikrovlnky elektroniku a po roztavení ji prodá za několikanásobek ceny. :D

A viděls, jaká je to krása, když dáš do mikrovlnky drátěnku? Bohužel jenom chvilku, ale je to nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 15:39
@Mango_Lassi píše:
Počkej, za chvíli ti opozice vysvětlí, že věrní chlapi absolutně neexistují, akorát ty o tom nevíš. Dělá to ve všech diskuzích

pěkné odpoledne děvčata. :mavam: Rád to vysvětlím. Věrní chlapi existují, jenže pokud se podíváme na vzorek těch, co existují, tak to jsou ti, kteří, ač by nechtěli existovat, stejně jim nic nezbude, protože mít bokovku by bylo jen jejich marné přání. Snad mě rozumíte. A pokud nerozumíte, tak jednoduše na to mít bokovku nemají. Jen buďte rády, že si myslíte, že právě ten váš je věrný, protože co by to bylo za chlapa, který by se k nevěře přiznal. Nebudeme chodit daleko když vidíme, že největší nepřítelkyně svých mužů jsou právě ty ženy, co zjistily jejich nevěru. Dokud to nezjistily, tak bylo věše OK. My máme jednu chybu a to takovou, že vás dost v tomto podceňujeme, ale to se mýlíme, vy jste lišky podšité, všemi mastmi mazané. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 15:57
@opozice píše:
pěkné odpoledne děvčata. :mavam: Rád to vysvětlím. Věrní chlapi existují, jenže pokud se podíváme na vzorek těch, co existují, tak to jsou ti, kteří, ač by nechtěli existovat, stejně jim nic nezbude, protože mít bokovku by bylo jen jejich marné přání. Snad mě rozumíte. A pokud nerozumíte, tak jednoduše na to mít bokovku nemají. Jen buďte rády, že si myslíte, že právě ten váš je věrný, protože co by to bylo za chlapa, který by se k nevěře přiznal. Nebudeme chodit daleko když vidíme, že největší nepřítelkyně svých mužů jsou právě ty ženy, co zjistily jejich nevěru. Dokud to nezjistily, tak bylo věše OK. My máme jednu chybu a to takovou, že vás dost v tomto podceňujeme, ale to se mýlíme, vy jste lišky podšité, všemi mastmi mazané. :mrgreen:

Jsem strašně rada ze jsi mi to objasnil… a ty patříš, do které té skupiny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 16:05
@Pam12 píše:
Jsem strašně rada ze jsi mi to objasnil… a ty patříš, do které té skupiny? :think:

pokud napíši, že jsem byl vždy věrný, stejně mě to nebudeš věřit. Ale pššštt, i zdi tu mají uši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 16:11
@inkakřivák píše:
A viděls, jaká je to krása, když dáš do mikrovlnky drátěnku? Bohužel jenom chvilku, ale je to nádhera.

Bohužel ne. Teď ani nemám mikrovlnku, tak to ani nemohu zkusit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 16:11
@opozice píše:
pokud napíši, že jsem byl vždy věrný, stejně mě to nebudeš věřit. Ale pššštt, i zdi tu mají uši. :mrgreen:

ti nevěrní chlapi jsou nevěrní s kým? S nevěrnýma manzelkama? :think: takže čistě teoreticky ti nějaký nevěrný chlap může spát s tvojí ženou? :think: ale tak ono je to vlastně úplně v pohode, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 16:15
@Pam12 píše:
ti nevěrní chlapi jsou nevěrní s kým? S nevěrnýma manzelkama? :think: takže čistě teoreticky ti nějaký nevěrný chlap může spát s tvojí ženou? :think: ale tak ono je to vlastně úplně v pohode, ne? :mrgreen:

teď jsi klepla hřebíček na hlavičku. tak to může být. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 16:35
@opozice píše:
teď jsi klepla hřebíček na hlavičku. tak to může být. :palec:

Testy otcovství pro jistotu mas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 16:36
@Pam12 píše:
Testy otcovství pro jistotu mas? :think:

mě stačí věrohodná podoba. podobáme se jako vejce vejci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 16:37
@opozice píše:
mě stačí věrohodná podoba. podobáme se jako vejce vejci. :mrgreen:

Tss, takových už bylo :mrgreen: každý v tom vidí jen to co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 16:43
@Pam12 píše:
Tss, takových už bylo :mrgreen: každý v tom vidí jen to co chce :mrgreen:

to ne, to rozhodli ti druzí už od narození. :mrgreen: Ty děti jsou ti tak podobní, že větší podoba už nemůže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 16:55
@opozice píše:
to ne, to rozhodli ti druzí už od narození. :mrgreen: Ty děti jsou ti tak podobní, že větší podoba už nemůže být.

Možná to ti druzí říkají jen ze soucitu k tobě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 16:58
@Emimin7 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
15.11.17 17:02
@Emimin7 píše:

já bych se jich zeptal, jenže některé klekánice už nejsou mezi námi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 18:03
@opozice píše:
já bych se jich zeptal, jenže některé klekánice už nejsou mezi námi. :mrgreen:

A nenapadlo te, ze ženu můžou krýt? Na to jak přesně víš jak funguji všichni chlapi, tak v chování žen máš teda dost mezery 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová