Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
6.11.13 11:19

@Gabrielaaa

:palec: Jupíííí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.11.13 12:39

@Nika 88 :hug:

nnebojte holky, už brzy i vy všechny budete lovit svý dušíky, moc tomu věřím a vy musíte taky, jednou, jednou to totiž přijít musí!!!

ai nevím jestli to opraavdu nebyla zásluha toho gelu na podporu početí, měla jsem tam jen tři tuby, stálo to kolem 250 kč, a třeba mi tohle zrovna pomohlo, temńhle měsíc jsem se totiž na všechno ostatní vyprdla, na čaje, na všechno a jen 3krát použily ten gel, styk jsme měly obden aso od 5dne po ukončení menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajdulka
6.11.13 16:00

Prosba o radu

Ahoj holky, omlouvám se, že se vtírnu, ale mám dotaz.
Přes rok se s manželem snažíme o mimčo, v pátek mi vyšel slabý duch na mamatestu, v pondělí a dnes už tam byla čárka skoro stejně silná jako kontrolní. Byla jsem u doktora, ten mi ale řekl, že těhotenství to není, viděl prý i neprasklý folikul a ten že může dělat falešně pozitivní test. Dostala jsem injekci agolutinu a mazala domu. Výšku sliznice mám 13 mm. Nějak nevím jak si to přebrat. Těhotná být tedy nemůžu, když viděl neprasklý folikul?

• Citovat
  • Upravit
13046
6.11.13 16:01
Ahoj, to je mi divný… asi bych si zašla na krev, protože tohle ti neprasklý folikul neudělá.. nech si vzít krev a chtěj výsledek hodnoty hcg.. třeba jen nic neviděl protože je brzo…
@Ajdulka píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že se vtírnu, ale mám dotaz.
Přes rok se s manželem snažíme o mimčo, v pátek mi vyšel slabý duch na mamatestu, v pondělí a dnes už tam byla čárka skoro stejně silná jako kontrolní. Byla jsem u doktora, ten mi ale řekl, že těhotenství to není, viděl prý i neprasklý folikul a ten že může dělat falešně pozitivní test. Dostala jsem injekci agolutinu a mazala domu. Výšku sliznice mám 13 mm. Nějak nevím jak si to přebrat. Těhotná být tedy nemůžu, když viděl neprasklý folikul?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.11.13 16:02

Jinak ženský, koupila jsem rakouský test, který dle intenzity čárka ukáže jaký je to týden a vyšla mi krásná čárka 1-2 týdny.. juchůůůůů :dance:

a tak vás tady všechny pěkně nakazímmmm!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajdulka
6.11.13 16:04

Děkuju moc za odpověď..Asi to zkusím. A nemůže tu krev teď ovlivnit ta injekce? A ještě jeden dotaz - když je tam neprasklý folikul můžu být vůbec těhotná?

• Citovat
  • Upravit
13046
6.11.13 16:05
No když je neprasklý tak asi ne ale nikdy jsem neslyšela o tom že by pozitivní test tohle ovlivňovalo, logicky když by byl neprasklý, tudíž neoplodnění, nemůže ti vyjít poz. TTest… :think:
@Ajdulka píše:
Děkuju moc za odpověď..Asi to zkusím. A nemůže tu krev teď ovlivnit ta injekce? A ještě jeden dotaz - když je tam neprasklý folikul můžu být vůbec těhotná?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajdulka
6.11.13 16:12

Ach jo, tak já to nějak nechápu. Když čárka zesílila tak jsem měla radost a už jsem viděla jak se raduje i manžel..Kdyby tam byl aspoň jen duch, že bych si řekla, že jsem si ho jen vymodlila..
Asi jsem exot, nebo já už nevím.
Gratuluju Ti moc k těhu a hezky si ho užívej. :)

• Citovat
  • Upravit
13046
6.11.13 16:22
Děkuju, a ještě neházej flintu do žita, přemýšlej o tom tak nějak jako že buď a nebo, ale mě tohle přijde divný prostě…pokud ti ji ten agolutin nebo jak si to psala menstruaci nevyvolá, je to jasný, jsi těhotá
@Ajdulka píše:
Ach jo, tak já to nějak nechápu. Když čárka zesílila tak jsem měla radost a už jsem viděla jak se raduje i manžel..Kdyby tam byl aspoň jen duch, že bych si řekla, že jsem si ho jen vymodlila..
Asi jsem exot, nebo já už nevím.
Gratuluju Ti moc k těhu a hezky si ho užívej. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajdulka
6.11.13 16:27

A jak se cítíš? Nějaké příznaky? :) Já vím, ale když rok se snažíme a už nějak nejde myslet úplně optimisticky.. ale zkusím.. mě to taky přijde divný. Uvidíme, akorát že ten agolutin ji má vyvolat do 14ti dnů - to mě dřív trefí.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13046
6.11.13 16:35
Nějak žádný příznaky až na prsa nemám, ale u prvního jsem taky nic neměla.. do 14ti dnů jo? ty jo tak snad to přijde dřív, a nebo nepřijde, ale třeba jestli jsi z většího města a ne z prdelky jako já tak bych si někam do laborky zašla na tu krev… :think:
@Ajdulka píše:
A jak se cítíš? Nějaké příznaky? :) Já vím, ale když rok se snažíme a už nějak nejde myslet úplně optimisticky.. ale zkusím.. mě to taky přijde divný. Uvidíme, akorát že ten agolutin ji má vyvolat do 14ti dnů - to mě dřív trefí.. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajdulka
6.11.13 16:39

JJ. No snad jo.. je mi jasný, že se teď stejně budu pozorovat a s každým píchnutím lítat na wc jestli už to není ms. Do laborky můžu, máme jich tu pár..jen když o tom přemýšlím, tak mi to přijde zbytečné, když řekl, že vidí neprasklý folikul.. nevím.. jenže mi to stejně asi nakonec nedá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13046
6.11.13 16:42
Mě by to taky nebylo, navíc těch folikulů může být víc ne? třeba je jeden oplodňený ale ještě nic neviděl, kolikátý den cyklu jsi tam byla a kolik dní míváš normálně? rok snažení je dlouiho, to už by taky mohl dr nějak začít řešit…
@Ajdulka píše:
JJ. No snad jo.. je mi jasný, že se teď stejně budu pozorovat a s každým píchnutím lítat na wc jestli už to není ms. Do laborky můžu, máme jich tu pár..jen když o tom přemýšlím, tak mi to přijde zbytečné, když řekl, že vidí neprasklý folikul.. nevím.. jenže mi to stejně asi nakonec nedá. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajdulka
6.11.13 16:48

Já si právě myslím, že může. Ale nevím, jestli je možné aby z jednoho bylo mimi a další zůstaly neprasknuté.. Byla jsem tam 44 DC, ale kolik mívám normálně se neptej, páč to mám pokaždé jinak - ale vždy mezi 30 - 38. Nemůžu mít nic normálně. :-O
Právě..když jsem tam byla minule, tak mi řekl, že nějak řešit to začneme až tak v únoru - tj. po roce a půl snažení, což už jsem byla docela nešťastná. Teď ale říkal, že příští cyklus už uděláme folikulometrii. Tak aspoň tak..

• Citovat
  • Upravit
13046
6.11.13 16:51
Hmmm. tak snad má dr pravdu, já dr ejsem no… tak uvidíš, každopádně e to na dobré cest, když teď nic, tak si tě dr. posychruje a to by bylo aby nebylo!!! :hug:
@Ajdulka píše:
Já si právě myslím, že může. Ale nevím, jestli je možné aby z jednoho bylo mimi a další zůstaly neprasknuté.. Byla jsem tam 44 DC, ale kolik mívám normálně se neptej, páč to mám pokaždé jinak - ale vždy mezi 30 - 38. Nemůžu mít nic normálně. :-O
Právě..když jsem tam byla minule, tak mi řekl, že nějak řešit to začneme až tak v únoru - tj. po roce a půl snažení, což už jsem byla docela nešťastná. Teď ale říkal, že příští cyklus už uděláme folikulometrii. Tak aspoň tak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí