Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi137 byla jsi tam dneska? ja prave zvazuju.. pak jsem si vzpomela na ten sex, viz ten můj dalsi prispevek
@Krista0671 Já mám chytré miminko, sestřička mi ho prodalA
a ovoce a zeleninu taky jím, zlepšila sjem to
A čím to, že ty co jsou doma maj větší potratovost? že by zase jen a jen ta psychika?
@Sisi137 tak já asi ještě počkám, zdá se že to ustává.. kéž by to přešlo a já mohla být už v klidu. Přítel je ale úžasný, všechno dělá, uklizí.
I když mi už je úplně jedno, že nemáme uklizeno…
@Snazilka_M však joo, pokud jste včera měli styk tak to bude nejspíš z toho. Kór když to ustává ![]()
@Motka Jo myslím, že na vině je psychika. Jinak nevím, neptala jsem se ho, nějak mě to v tu chvíli nenapadlo. Doktor mi řekl, že si mám koupit listovku. Pak říkal ještě něco ale to jsem nějak nevnímala, byla jsem nějak mimo ![]()
Ale na příště si musím napsat, na co všechno se chci zeptat ![]()
@Snazilka_M Neboj,stává se to dost často, já při prvním těh. krvácela fakt fest a nic to nebylo
Dr. mi řekl, že pokud u toho krvácení nebolí břicho jako při MS, že to je většinou v pohodě, břicho mě teda opravdu nebolelo, ale vyděšená jsem teda byla pěkně… Pak jsem špinila ještě několikrát a nic to neznamenalo, tak snad tě uklidním… ![]()
@Krista0671 já jsem si dneska užila-byla jsem s kamarádem fotit vnku obrazy-dělali jsme si galerii v lese, tak jsem se až divila, jak jsem fit
chci pořá
něco dělat a ne jen ležet… podle mě to je ten průser… ta potratovost. Jooo a já mám to chatré miminko, v tom je obsaženo všecno ![]()
@Motka No jako já bych rozhodně doma taky jen neležela
na baráku je pořád co dělat a taky musím nějak zabavit našeho akčního psa
Já jsem řekla v lékárně že chci listovku a lékárnice jich na mě vybalila několik. Byly tam i nějaké za 315 Kč což se mi teda zdálo hodně. Dnes je mi po ránu nějak divně, takže už to na mě asi přichází ![]()
@Krista0671 Ahojky, já se snažím být co nejvíc akční dokud to jde
A alespoˇn mimi uvidí, že mamka není žádná lemra
Takže si na kadžý den plánuji něco extra
Já měla listovku asi za 60 kček, ale ta se prý dobře nevstřebává, tak mám chytré miminko, na tři měsíce za 200 ![]()
Ahoj
můžu se přidat? Dneska jsem 6+2 a za 8 dní jdu na utz a mělo by být vidět i
tak doufám že bude vše v pořádku doktorka říká že bude že to máme pojištěné ze všech stran
( piju nosifol a 2× denně beru utrogestan)
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem tak vpadám, ale chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zájem o Angel Sounds - detektor pro poslech srdíčka plodu?
ahojkyyy
Citim se dobre akorat jsem trosku nastydla tak jsem dneska doma a odpocivam, Taky jsem byla na gynde (chodim primo k primarovi na porodnicko-gynek oddeleni v nemocnici) a rikal ze udelame ultrazvuk az 7–8 tyden, jsem se tak tesila. Mam se zitra objednat ohledne anamnezy tehotenstvi a tam se rozhodne jestli budeme delat nejaky specialni testy (vloni jsem potratila ve 4 tt kvuli infekci v ledvine)…jinak za 10 dni jdu na krevni testy v 1 trimnestru a pak s vysledkama na prvni ultrazvuk. RIKAL, ze pokud se citim dobre a nespinim nic tak tehotenstvi probiha v poradku
![]()
@Linda RICCIONE jé tak jsem ráda, že když se cítíme do @Linda RICCIONE, tak těhotenství probíhá v pohodě =)