Kdy dát příkrm?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A co ty mlíčka s kaši? hami i nestle mají rýžový od 4tého měsíce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
A co ty mlíčka s kaši? hami i nestle mají rýžový od 4tého měsíce…
Koukni na složení. Mě hned přešla chuť to dítěti dávat. Vyrostl i bez toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Mateřské mléko je neskutečně sladký, takže to by pak měly všechny kojené děti problém se zeleninou. Navíc i v některých zemích sse začíná ovocem.
My začali jablkem a dalším ovocem. Po mrkví měl strašnou zácpu a po kaši bolení břicha. A začínali jsme v 5,5 měsících. Ve 4 měsících mi to přijde ještě brzy.
Nevím o tom, že MM je sladké. Já mám na plechovce nutrilonu napsáno, že chuť je nahořklá. A nikdy jsem ho neochutnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
Nevím o tom, že MM je sladké. Já mám na plechovce nutrilonu napsáno, že chuť je nahořklá. A nikdy jsem ho neochutnala.
tak UM je něco jiného než MM
Ale kluk dostal jednou ochutnat nutrilon a šklebil se na něj hrozně a okamžitě ho vyplivl.
- Citovat
- Upravit
@kattynka19 Ahoj je jen a jen na tobe cim a kdy zacnes. Jestli zeleninou nebo kasi, jestli ve4m nebo v 6m.Ja kojim, jednou denne davam UM, presto jsem zacala s prikrmama v necelem 4m.Ja sice zacala zeleninou, ale po tydnu jsem zavedla i ovoce.
- Citovat
- Upravit
@Anro píše:
@kattynka19 Ahoj je jen a jen na tobe cim a kdy zacnes. Jestli zeleninou nebo kasi, jestli ve4m nebo v 6m.Ja kojim, jednou denne davam UM, presto jsem zacala s prikrmama v necelem 4m.Ja sice zacala zeleninou, ale po tydnu jsem zavedla i ovoce.
kam a proč tak spěcháte?? vždyť na to miminko není úplně zralé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi kdyby na to nebylo zrale tak by se nemohlo prikrmovat od 4m.
- Citovat
- Upravit
@kvitk1 no a? co je na tom tak strasneho? a proc chudak? vzdyt ma jen ovoce a zeleninu.je spokojeny, zadna reakce a aspon ma dobre kakani.
- Citovat
- Upravit
@Halibar proboha takze dite naUM zrale je a na MM ne? Co to je za blbost?
- Citovat
- Upravit
@Anro Když je dítě na UM, tak potřebuje více živin, které by jinak dostalo z MM! A hlavně nekojené dítě nedostává ani látky, které pomáhají lepší imunitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit