Kdy dát příkrm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
15.2.15 21:48

@Anro
Vím, kdo je tady vypatl. ný, ale nina filipi to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.2.15 21:49

@Anro Já teda nevím všechno nejlíp, ale trošku krok vedle z tvé strany. Takový drobeček malý…

Já taky mizím :D bo by mě jinak je*lo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.2.15 22:07

No sorry, i když teda taky mi příjde jídelníček Anro trochu divoký(ale to už jsme probíraly v jí založeném tématu) tak spousta tady vesele míchá mm a um a nepříjde jim to divný ani trochu… a přitom je to prej takovej rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.2.15 23:23

Obcas fakt ziram co lidi myslej vazne a nestydi se za to :D ja u dcery zacla mrkvi asi tyden pred 6mesicem a to jsem mela jeste blby pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
16.2.15 09:40

Ja nerikam, ze je muj jidelnicek dokonaly, ale proc se do me navazeji, jakobych maleho krmila buhvicim. Nereknu kdyby napsaly svuj nazor, ale hned se do me navazet?

• Citovat
  • Upravit
1127
16.2.15 10:19
@Ondrášovka.N píše:
Obcas fakt ziram co lidi myslej vazne a nestydi se za to :D ja u dcery zacla mrkvi asi tyden pred 6mesicem a to jsem mela jeste blby pocit :D

Asi tak. Mně když doktorka řekla, že mám dávat něco nového, tak mi to trvalo týden, než jsem se do toho dala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
16.2.15 10:21
@Anro píše:
Ja nerikam, ze je muj jidelnicek dokonaly, ale proc se do me navazeji, jakobych maleho krmila buhvicim. Nereknu kdyby napsaly svuj nazor, ale hned se do me navazet?

Delej jak myslis, je to tve dite, ale az pak budes nedejboze fnukat nad pripadnyma alergiema, tak budes vedet co za to treba muze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
16.2.15 10:22
@kvitk1 píše:
Asi tak. Mně když doktorka řekla, že mám dávat něco nového, tak mi to trvalo týden, než jsem se do toho dala. :mrgreen:

Me to doktor myslim rikal kolem pateho mesice. Ale fakt netusim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.2.15 10:23

@Anro
Víš koho mi připomínáš?? Mou tchyni, něco řeknu desetkrát, ona nepochopí, ale špatná jsem já, nemůžu za to, že je natvrdlá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.2.15 10:27

@Anro jdeš prostě cestou extrému, to je celé. Odnáší to dítě, který ti to nemůže říct, to je celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.2.15 14:49

Je to pravda, že kojene dítě má víc než na umělem. potvrdila mi to i mudr na ktere jsem se ptala a myslím si když se začne kolem toho koncem 4 měs nic na tom není špatneho. hlavně bych nechtěla davat uměle mlíčko až do 3 let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.2.15 15:04

Kojené dítě začít přikrmovat ve 4. měsíci, proč ne??? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 15:13

Zazněly tady názory, že na to miminko není prostě připravené a jen mu tím ubližuješ..v podobě případných alergií a pod., takže asi tak, ale pak teda nechápu, že před 10 až 20 lety se mimina přikrmovala už od třech měsíců a bylo to v pohodě, teda alespoň já jsem to přežila! Navíc maminky, které to tady šíleně kritizují mají asi ukázková mimina a neřeší jejich váhu, protože jinak by udělali vše proto, aby jim mimča prospívala (když už MM ani UM z nějakého důvodu nestačí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.2.15 15:18

@kvitk1 Pokud je tvůj názor ironie.. měla bys to dát alespoň do závorky, těžko to pak rozluštit, když jde o psanou konverzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.2.15 15:25

@Sojka2014
Do závorky a proč???
Co je v závorce je ironie??? Aha.
( když už MM ani UM z nějakého důvodu nestačí) - taky ironie??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit