Kdy dát příkrm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
16.2.15 15:39

Teď si se přesvědčila o tom, že když něco někdo napíše a neupřesní to, jak to vlastně myslí, tak může dojít k omylu, takže ještě jednou, pokud byl tvůj názor ironie.. měla bys za ten názor alespoň napsat do závorky, že to byla ironie. Stačí ti to takhle nebo se chceš dál babrat v nesmyslech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.2.15 15:43

@Sojka2014
Umíš číst? Přečti si předešlé diskuze..Sbohem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
16.2.15 15:59
@Sojka2014 píše:
Teď si se přesvědčila o tom, že když něco někdo napíše a neupřesní to, jak to vlastně myslí, tak může dojít k omylu, takže ještě jednou, pokud byl tvůj názor ironie.. měla bys za ten názor alespoň napsat do závorky, že to byla ironie. Stačí ti to takhle nebo se chceš dál babrat v nesmyslech :)

Nesmysly prosim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
16.2.15 20:59

Evidentne se nektere maminy opravdu nudi na materske kdyz tu jen kdekoho provokuji a nesmyslne kritizuji

• Citovat
  • Upravit
1127
16.2.15 21:07

Jako třeba ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
16.2.15 21:43

@kvitk1 ja provokuju a kritizuju? no ze o tom nevim. jenom se branim pred vasi buzeraci.

• Citovat
  • Upravit
4984
16.2.15 22:21
@Anro píše:
@kvitk1 ja provokuju a kritizuju? no ze o tom nevim. jenom se branim pred vasi buzeraci.

Pletes si buzeraci s kritikou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
17.2.15 00:04

Holky, kdy jste daly dítěti napít kravského mléka?? V jiné diskuzi je, že třeba už v 8 měsících. Tak to jsem zase pozadu.
Mimochodem je tam i naše kritička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.2.15 01:02

@kvitk1 syn vylozene pil ve 23mesicich (kdyz jsem ho odstavila) ale varila sem z nej uz driv (treba bramborova kase apod). Dcera dneska mela obyc krupicovou kasi. (Ve stredu ji bude 8mes) vim ze by asi jeste nemela, mela ji na zkousku. Uvidim co ji to udela. Stejne by mi ani mliko nepila. Ma materske a na tom je zavisla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
17.2.15 03:07

@kattynka19 Od narození je malá na UM, příkrm jsem začala dávat od dokončeného 4. měsíce. Malá byla asi na příkrmy připravená protože během měsíce zvládla i ovoce a maso. A nastal těžký bojkot UM. Nakonec to bylo a je tak, že mléko pila a pije jenom v noci /když spí/, přes den je na příkrmech… Kaši nepozřela nikdy, ze začátku ji nadavovala, později z ní cítila UM… nedávám ji dodnes ;) A rozhodně bych nezačínala dříve než v dokončeném čtvrtém měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
17.2.15 07:16

Tak já nevím :think:
Já dodržuji jídelníček, co mám od doktorky. A určitě mě nenapadne dělat něco jinak, že si řeknu těch pár měsíců. Asi tak. Nevím, proč bych měla dávat holce KM. Pije nutrilon ha, aby předešla alergiím. Co dodat? Jedna kamarádka říká, že dává KM po roce, buď se to dítě po.ere nebo ne. V její rodině nejsou žádné alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.2.15 09:33

@kvitk1 ono je to hlavne velky tah vyrobcu UM. Me to dcera ani syn nechce. :/ takze to ted u dcery vidim taky. Z MM rovnou na KM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
17.2.15 10:49

Jak to tu čtu, nemám slov.. XD Možná tak některým maminkám se vysmát…Nehrajte si tu na chytré!!!Když víte prt! Moje dcera byla plně kojená a s příkrmama kaše atd:. jsme začali v 5m, každý dítě si řekne samo, kdy chce víc! A pokud jste to některá z Vás nepoznala jste :potlesk: :potlesk:…Ta holka jen chce poradit a hned tu některé buzerujete!!!Když nemáte doma co dělat běžte s dětma ven a neseďte tu na PC a nevylévejte si vztek na ní… Každý dítě je jiný, každý chce začít s příkrmy dřív, nebo pozdějš…Přeci umíte číst NÉ? Příkrmy máte od 4m!!! A když si tu stěžujete na složení! Tak snad nebudete kupovat dítěti první kaše za pár korun! Si připlatím ne? :-) Holky Vy se mi snad zdáte… 8o 8o :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.2.15 11:43

@kroulikova.k ty jsi legracni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
17.2.15 11:45

To je fakt, @kroulikova.k, na to přišla, vůbec nevím, co tady řešíme, když jsou příkrmy od 4. měsíce. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí