Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 já bych byla taky pro tuhle variantu. No navrhnu to a uvidime. Dam Vám určitě vědět
děkuju moc.
@Dáda2121 Není za co, od toho tady jsme
Určitě dej vědět. Už máš nějaký termín návštěvy gyndy nebo lapara?
@Kajule21
Az ve stredu si mám dojit do nemovnice pro termín. Mám 14 dní do menstruace tak ani nevím jestli se to stihne ještě ted nebo az dalsi cyklus ![]()
@Dáda2121 Já čekala 3týdny a týden na to jsem to dostala. Všichni mě strašili, jaká ro bude hrůza a úplně v poho a na den přesně
Laparo je v pohodě, já bych si to klidně zopákla ![]()
@Kajule21 děkuju za uklidnění. Taky jsem slyšela, ze je to hruza a měla jsem strach co bude. Tak snad vše dopadne v poradku. Uz abych to mela zasebou ![]()
@Dáda2121 Nepříjemná je ta hadička, ale dá se to vydržet
Byla jsem prej nejčilejší pacient
V nemocnici jsem si krásně odpočinula ![]()
@Dáda2121 urcite, tak jsme si dali na cas po laparce, kdyztak po prazdninach zajdem, k dr na zadanku do caru.. kaja asi, mysli dren, ale to, neni nutnost, ja sem ho po laparce treba nemela. Ale poprve po mimodelozim jo a to vytahovani je neprijemne. Dobre je pri jejim vytahovani zakaslat ![]()
@AjulaMamula opravdu Vám děkuju za podporu ani nevíte jak moc mě povzbuzujete. Uz aby to bylo za náma. Já právě do Pronatalu chodím. Tak snad to potom bude už jen a jen lepší. Děkuju ještě jednou ![]()
@Dáda2121 Odoperovali mi endometriální cystu a měla jsem jeden den i dren (hadička).Fotku, jak to vypadalo, asi nechceš? ![]()
@AjulaMamula Jj, přesně ten
Ty ale já to měla kvůli té cystě - ostatní, co byli na laparo „jen“ na profuky to samozřejmě neměli. ![]()
@Dáda2121 Neděkuj - člověka vždycky potěší a podpoří, když na to není sám a ví, do čeho jde! Já jsem byla třeba ze sebe samé hrozně potěšená, že jsem se ani na vtěřinu té operace nebála - byla jsem naprosto v klidu a těšila se, protože jsem věděla, že to dělám pro mimčo. Druhá věc už je, že jsem nějak nepočítala s variantou, že by se nemělo „hned“ zadařit… ![]()
@Kajule21 fotku radsi asi ne
já se snažim myslet pozitivně, ale čekám i to, že to třeba nepůjde. Od března chodime do Pronatalu jsme oba v poradku dostala jsem leky napodporu abych otěhotněla a bohuzel nic. Brala jsem to ubrečeně
no a až po čtvrte mi právě doktor rekl, ze musim na laparku. No a jestě věta „nemyslete na to a pak to pujde“ na to jsem alergická. Kdo si tím neprošel tak nepochopí! Budu Ti držet palce aby jsi co nejdřív čekala prcka ![]()
@Dáda2121 Děkuji,já tobě taky
Přesně, furt samé „nemysli na to“ nebo „nehroť to“ a co úplně nenávidím „jsi ještě mladá, máš čas“
![]()
@Kajule21 přesně. No a to jsem potom nepříčetna
pochopí to jen člověk co tim prošel a nebo prochazí. Nikdo jiny.