Když jsem nemocná, nic se nemění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
17.11.15 10:58

Já se nedivím, že se spoustou chlapů se nedá žít, když od malička doma vidí toto.
Jakou máš vlastně diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 11:00
@Sany80s píše:
Já se nedivím, že se spoustou chlapů se nedá žít, když od malička doma vidí toto.
Jakou máš vlastně diagnózu?

cervikální syndrom

• Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:03

@Sany80s Nemyslím si, že je důležitá diagnoza, důležité je, jak chlap svou ženu vnímá. Je to partnerka, nebo služka, chůva a sexuální otrokyně? O tom to je.

• Citovat
  • Upravit
Republic
17.11.15 11:07
@Anonymní píše:
Jo, lezu po čtyřech bolestí, ale dělám jim snídaně. Jsem blbá, já vím.

Kocko, ja tomu nerozumim. Pochybuju, ze zustavas s chlapem jenom kvuli sexu. Zadny prinos pro domacnost tvuj chlap nema? Souhlas s tim, ze jake si to udelas, takove to mas, i kdyz to je drsne. Me to muze byt sice lito, ze jsi v takove situaci, ale pokud v ni nechces byt, tak musis s muzem trosku zabojovat a nebo ho poslat k sipku. Souhlas s tim, ze chlapy jsou natvrdly a taky si myslim, ze vetsina je imuni k obsahu slov, ale velmi dobre reaguje na ciny…Takze byt tebou tak zmenim strategii, rozhodne nic nevycitat, ale lehnout si a nic nedelat. Pokud bude frflat, tak bych mu predala cislo na doktorku, at si ji zavola a popta se, zda-li nahodou nesimulujes. Samo, ja nevim, co to vsechno ma za podklad a co mezi sebou mate, ale pokud tvuj muz te a vase deti ma alespon trosku rad, tak fungovat zacne a pokud ne, tak to musis vyresit holt jinak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 11:11

Mam taky natvrdlyho chlapa, jakmile me vidi lezet, je to prece vyzva k sexu. To druhy- nemoc, ho nenapadne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 11:13
@KayaRepublic píše:
Kocko, ja tomu nerozumim. Pochybuju, ze zustavas s chlapem jenom kvuli sexu. Zadny prinos pro domacnost tvuj chlap nema? Souhlas s tim, ze jake si to udelas, takove to mas, i kdyz to je drsne. Me to muze byt sice lito, ze jsi v takove situaci, ale pokud v ni nechces byt, tak musis s muzem trosku zabojovat a nebo ho poslat k sipku. Souhlas s tim, ze chlapy jsou natvrdly a taky si myslim, ze vetsina je imuni k obsahu slov, ale velmi dobre reaguje na ciny…Takze byt tebou tak zmenim strategii, rozhodne nic nevycitat, ale lehnout si a nic nedelat. Pokud bude frflat, tak bych mu predala cislo na doktorku, at si ji zavola a popta se, zda-li nahodou nesimulujes. Samo, ja nevim, co to vsechno ma za podklad a co mezi sebou mate, ale pokud tvuj muz te a vase deti ma alespon trosku rad, tak fungovat zacne a pokud ne, tak to musis vyresit holt jinak…

Máme hospodářství. Když si to pořizoval, řekla jsem, že se ale o to bude starat sám, že to nechci a že tam dělat nebudu. Takže se stará o tohle. Není to tak, že by přišel v pět z práce do bytu a seděl před televizí a čekal na večeři.

• Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:14
@KayaRepublic píše:
Kocko, ja tomu nerozumim. Pochybuju, ze zustavas s chlapem jenom kvuli sexu. Zadny prinos pro domacnost tvuj chlap nema? Souhlas s tim, ze jake si to udelas, takove to mas, i kdyz to je drsne. Me to muze byt sice lito, ze jsi v takove situaci, ale pokud v ni nechces byt, tak musis s muzem trosku zabojovat a nebo ho poslat k sipku. Souhlas s tim, ze chlapy jsou natvrdly a taky si myslim, ze vetsina je imuni k obsahu slov, ale velmi dobre reaguje na ciny…Takze byt tebou tak zmenim strategii, rozhodne nic nevycitat, ale lehnout si a nic nedelat. Pokud bude frflat, tak bych mu predala cislo na doktorku, at si ji zavola a popta se, zda-li nahodou nesimulujes. Samo, ja nevim, co to vsechno ma za podklad a co mezi sebou mate, ale pokud tvuj muz te a vase deti ma alespon trosku rad, tak fungovat zacne a pokud ne, tak to musis vyresit holt jinak…
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:16
@Anonymní píše:
Máme hospodářství. Když si to pořizoval, řekla jsem, že se ale o to bude starat sám, že to nechci a že tam dělat nebudu. Takže se stará o tohle. Není to tak, že by přišel v pět z práce do bytu a seděl před televizí a čekal na večeři.

To máte krávu, prasata hejno hus a slepic? I tak se toho dá zvládnout víc, než jen toto. I my máme hospodářství a manželovi zbyde víc času, než jen sex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 11:23
@bamba píše:
To máte krávu, prasata hejno hus a slepic? I tak se toho dá zvládnout víc, než jen toto. I my máme hospodářství a manželovi zbyde víc času, než jen sex.

Co k tomu říct? Já vím. :,(

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
17.11.15 11:29

Promin, ale jsi. Musis si dupnout a hotovo. Oni neumrou hlady atd.

• Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:30
@Anonymní píše:
Co k tomu říct? Já vím. :,(
Říkat nemusíš nic, ale konej. Jednoduše zalehni a péči o děti i tebe přenech manželovi. Nechystej snídaně, svačiny, nevař, lež a starej se o své zdraví. Je potřeba pochopit myšlení chlapů, bo co si má myslet, když se plně postaráš o rodinu, pak mu dáš…vždyď ti vlastně nic není. A až si tímto zaděláš na mnohem větší problém a už nebudeš schopna to zvádat, označí tě za lenivou a půjde o dům dál, bo co s babou, která je nemocná.
  • Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:38
@Inaris píše:
Byl prostě jinak vychován. Děkuj jeho matce. :)

Možná, ale už není dítě a zakladatelka taky ne. Výchova matkou je jedna věc a fungování v současné rodině druhá. Neházela bych vše na hlavu matky.

• Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:46
@Inaris píše:
Bohužel (někdy tedy bohudík - jako v Tvém případě) to, co člověk prožije v mládí v původní rodině ho neskutečně silně ovlivňuje. To se píše v každých pedagogických skriptech a je to v životě setsakramentsky poznat.
A jinak jsem to poděkování samozřejmě myslela s mírnou nadsázkou :).

Ne, že bych s tebou nesouhlasila, ale u mě to funguje úplně jinak, než to fungovalo u mých rodičů. Můj otec skákal, jak matka pískala a s jejich přibývajícím věkem to otec čím dál míň snášel. Na takovém principu jsem opravdu nepracovala.Jde spíš o vzájemnou úctu o pochopení a vnímání partnera jako osobnost.Je to velmi jednoduché ho navést na svou vlnu bez toho, že já budu poroučet a on skákat. Chlap musí mít pocit, že to co dělá je z jeho vlastní vůle a pak je spokojenost na obou stranách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 11:49

Pravdou je, že marodit v tchýnině domácnosti je za trest. S jednou jedinou výjimkou. Hádejte. To se právě zastaví svět.

Faktem ale je, že táta byl to samé, rozlišoval pouze stav k umření a všechno ostatní byla simulace. Když jsem byla doma, nebyl důvod, abych neuklidla barák, o učení ani nemluvě. On sám, ikdyž byl hodně nemocný, třeba měl ledvinovou koliku, tak jak spráskaný pes nikoho nebudil a tiše sám trpěl někde v koutku ve sklepě. Mladšího bráchu jednou odvezli do špitálu lítačkou, protože dva dny si ho nikdo nevšiml, zkolabolval na dehytraci ve vysokých horečkách. (Už jsem bydlela jinde.)

• Citovat
  • Upravit
bamba
17.11.15 11:50

Tybydlíš s tchýní?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení