Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dinul, neovlivníš, ale pokud bude vysoké budeš moci být o trochu více v klidu.
Taky jsem začala pít zázvorový čaj - je na nevolnosti. Mně moc nechutnal, jsem zvyklá nesladit. Musí si do něho dávat med, ale pak mi chutná.
Sluni nemám digital foták normální, právě ty testy scanuji rovnou do PC, proto mě to nejde přiblížit. Ale na test krve půjdu, protože teď jsem znejistila. Může se jít hned ale mě v Caru říkali lepší 3 měsíce si oddychnout když se jde na další IVF kvůli narkoze a celkově je to záhul pro tělo.
No já jsem na IVF byla koncem října 2010, pak nic a až tento měsíc KET, mrazáčky už nemáme, takže už se tomu nevyhneme a já bych chtěla aby to aspoň pokračovalo, my se snažíme od srpna 2008, bude to už tři roky a to je fakt záhul na psychiku a nejhorší je to čekání, měsíc dlouhé objednací doby na vyšetření a pak zase čekání na ovulaci a pak zase čekání na menstruaci, už mi z toho hrábne
Jsem ráda, když se něco děje a hlavně mi to pomůže rychle překonat ten předchozí neúspěch.
holky - ty vaše testy mě potěšily. vypadá to, fakt nádherně, všechny
jak ráda, bych je taky viděla ![]()
Maru - já vím, je to bolavé. ale naděje je ještě pořád. všechny jsme si už prošly tím a psychice to moc nepřidává, to je jasné. ale musíme doufat, jsme silné holky a vidina štěstí je silná. moc ti přeji, aby se to ještě v dobré obrátilo, vím, že to moc nepomůže, ale věř , že jsme s tebou.
Jani, to jó, ale když byla teď Marun na KETu a né na ET, tak bude mít mezitím odstup velký.
Marun, jsem na tom stejně jako ty v tomto - po neúspěchu mě držela nad vodou vidina možnosti dalšího snažení.
sluni jo jo už rozumím
. My už se taky pokoušíme 3 roky až teď // , ale až budu mít od doktora potvrzeno tak tomu uvěřím dříve ne. Přesně Maru jak to píše je to hrozné čekání hrozná psychika. Ale my po Vánocích odjeli na 14 do lázní i s procedůrama a musím říci opravdu psychicky jsem tam nečerpala síly. a možná že jsem si vybrala gynekologické ve Františkových lázních tak třeba mě to pomohlo. Fakt psychika hraje hodně. Maru dřž se
zítra jedu na gynekologii na krev.
Teď jsem našla tuhle tabulku,tak bych Marun ještě nezoufala,rozmezí je opravdu veliké!
http://www.rodice.cz/…ony-hcg.html
Dinul Ty jsi velká šikulka
takže Maru může mít nizké HGG a zbytečně dokorka ji nervuje to je skvělí.
ahoj holky
tak jsem byla na gyndě, protože jsem měla strach a jak mě psala Maru, že mám světlí jako to má ona. Tak mě gynekolog zprašil, že je nesmyl brát krev akorát by jsme se stresovali a když jsou // ať jsou světlejší či tmavší že miminko je tam, ale zaláží jak to tělo bude chtít a teď brzy něco řešit až tak za 14 dní. na ultrazvuku stejně nic není vidět hlavně být vklidu a nestresovat. Takže Maru určitě bude vše ok moc Ti to přeji
![]()
Ahojky
Jak se máte při dalším krásném sluníčkovém dni?
Ráno jsem si zašla na krev, na jsem zvědavá, jakou budu mít hodnotu.
Ahoj Jani, to já vím, že na UTZ je brzy. Že až tak za dva týdny. Ale když je doktor šikovný a chce, tak by našel již za týden. ![]()
Ahoj Sluni
mě přišel, že ho dnes naprosto otravuji přitom v úterý má psáno odběr krve tak jsem tam jela tak mě uzemnil, že na vše je čas
tak jsem zvědavá jakou budeš mít hodnotu když bude višší tak to bude znamet na 2 mimisci ![]()
Já se ke své gyn na krev nehnala. Tam se mi nechtělo. Jela jsem si do laborky a zaplatila si to. 200 Kč je prd v porovnáné s IVF a KETy. Jsem taky zvědavá, kolik to bude. Ale nemusí to z toho být jasný. Můžu mít hodně i s jedním mimi, nebo to jedno může do UTZ zaniknou, a i s nižší hodnotou mohou být dvojčátka. Je to spíš tak pro zajímavost. ![]()
Tak HCG mááááááááááááám 2596
A jdu si sednou na zahradu na sluníčko.