KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
18.4.11 20:56
Kahu píše:
ja jsem slysela, ze po PK je to asi tak do druheho dne, ale nekdo rika i 3 az 4 dny…ja jsem taky z toho malinko jelen, ale at je to jak chce, myslim si, ze kdyz sjou embryjka kvalitni, tak se zakousnou a nepusti se!!! :pankac:

tak presne..ok baby..idem pozerat 1000 a jednu noc..som maniačka..aj moja 2 rocna slečna..tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 20:57

a papa zajtra..možno pridem ešte večer..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:58

holky musím končit, přeji dobrou noc a ať se nám zakusujou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 21:00

Dobrou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
19.4.11 08:00

Ahoj holky :mavam: ,
teda vy jste se včera rozepsaly,nějak nestíhám,vítám nováčky :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
19.4.11 08:28

Ahoj Holky.
Vítám nové tváře :kytka:
Já Vás ted nějak zanedbávám, ale máme ted toho hodně v práci :pocitac: A já vůbec nestíhám sem k Vám zajít :cry:
A vy tu píšete rychlsotí blesku, že nemámn šanci to ani přečíst :cry:
Kahu a Petruš, tak jak se cítíte? Je to horzné to čekání, že jo? Toho já se strašně bojím :cry: To budou nervíky :cry:
Opatrujte se a všem moc držím palečky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
19.4.11 08:34

dobré ráno,
jen jsem v rychlosti prolítla, tak se omlovám, že nebudu jmenovat při zodpovídání dotazů, jména mi nějak vypadla.

Já měla 14 oocytů, ale z toho 3 nebyly zralé jak by měli. Všech 11 se podařilo pomocí ICSI (máme hodně špatný spg) oplodnit. 6 embryjek zamrazili hned druhý den. 5 dále kultivovali PK. 2 embrya ET a 2 ještě dozamrazili a 1 bylo pomalé, takže se vyhodilo. 1.KET - rozmrazili všech 6 prvojader a nechali kultivovat. Transferovali 2 super 1 horší a 3 horší se vyhodili. 2.KET - rozmrazili zbývající 2 blastocysty a čekáme dvojčátka.

Fairi, takže // 6.den jsou u mě u dvojčátek s PK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
19.4.11 08:35

MAFINNA

Při mimoděložním jsem z toho byla na nervy hlavně z toho, že musím být v nemocnici (nemocná vůbec nebývám, takže už to pro mě byla hrůza) a pak jsem se musela rychle smířit s tím, že přijdu o vejcovod. Ale vím, že kdyby se nevzal celý, vznikla by tam jizva a embryjko by tam příště bylo přitahováno. Tím, že // jsem našla až po MS a s tím, že pokud tam budou bude to mimoděložní neměla jsem čas smutnit nad tím, že jsem těhotná a pak zjistit, že špatně. Už ale před operací jsem zjišťovala, kdy budu moci jít na KET. Dlouhé otálení nemám ráda a pomáhalo mi to, že po 2 MS (co doktor, to názor), můžu jít zase do toho. Na laparce jsem nebyla, pouze při té operaci zkoukli zbylý vejcovod zda vypadá neporušený na pohled, ale průchodnost se nezjišťovala (při této operaci to ani není možné). Obavy, že by se to mohlo opakovat, byly, ale snažila jsem se na to nemyslet. Když KET nedopadl, byla jsem ještě vycukaná, zda to nedopadne ještě mimoděložním a ještě jsem i po MS párkrát testovala. Takže nakonec jsem byla ráda i za to, že to alespoň není mimoděložní. A 2.KET už byl +- v pohodě. To jsem na mimoděložní nemyslela. Říkala si, že dotřetice to musí vyjít a miminka si přeci nenechají ujít svatbu maminky s tatínkem. Jsem ráda, že můj příběh někomu pomohl a moc držím palce, aby se ti (vám) zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
19.4.11 08:57

Ahoj Sluníčko, děkuji moc za Tvoje pocity, postřehy, zkušenosti…moc mi pomohly :palec: já sice nic zamraženo nemám, měla jsem jen minimálku, ale v červnu mě snad čeká klasický dlouhý protokol, tak toho bude třeba víc :wink: Přeji krásnou svatbu, užijte si ji ve čtyřech, je to nádhera :-P :wink:
Zdravím i všechny ostatní holky, omlouvám se, že jsem vám tady tak vpadla… :oops: přeji všem jen samé pozitivní zprávy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.4.11 08:59

ahoj holky všechny Vás moc zdravím :-) . Markét to čekání je hrozný a u mě se teda zatím nic moc neděje. Kdy jdes ty? Už tak nějak víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.4.11 09:03

ahoj Mafinno, za nic se omlouvat nemusíš, od toho jsme tady, abychom pomohly a poradily. Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
19.4.11 09:14

Mafi, nemáš zač. kdybys ještě něco potřebovala, písni. A děkuju za přání. Jo ještě jsem se vrátila k cvičení. Dříve jsem chodila 4× týdně na aerobik, ale před snažením jsem skončila. Bláhově jsem si myslela, že to bude hned a začnu pak až s nějakým těhu cvičením. Ale 6 týdnů po operaci jsem zase začala chodit 3× týdně cvičit a pomáhalo mi to a taky jsem si četla. Je dobré se zaměstnat. Hodně štěstí.

Mafinna píše:
Ahoj Sluníčko, děkuji moc za Tvoje pocity, postřehy, zkušenosti…moc mi pomohly :palec: já sice nic zamraženo nemám, měla jsem jen minimálku, ale v červnu mě snad čeká klasický dlouhý protokol, tak toho bude třeba víc :wink: Přeji krásnou svatbu, užijte si ji ve čtyřech, je to nádhera :-P :wink:
Zdravím i všechny ostatní holky, omlouvám se, že jsem vám tady tak vpadla… :oops: přeji všem jen samé pozitivní zprávy :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
19.4.11 09:43

Dobre rano vsem, ano cekani je desive…ja se snazim se moc nesledovat ale vcera me cely den pobolivalo brisko neco jako na MS a pichanim a pokracuje to i dnes, jsem mirne nafoukla, ale jinak nic…prsa nic, coz me znervoznuje (malinko)…no ale stejne uz to ted neovlivnim, je to taky do tretice a tak by to mohlo vyjit, ja si porad myslim na dvojcatka…aaaaa :palec: Jako mas u sebe ty slunicko, to je muj velky sen, ale to uz bych asi chtela vazne moc, budu nejstastnejsi maminka na svete kdyz tam bude jeden broucek…ajaj, ta predstava v den D kdy budu testovat me dost dostava 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
19.4.11 10:35

Petruš - ještě nic nevím, až dostanu menstruaci, to by mělo být koncem dubna, tak si začnu lepit náplasti a na 10.den cyklu se objednám na UZ a tam se to dozvím.
Takže to vidím někdy na polovinu května.
:dance:
Holky, držte se, at Vám to rychle utíká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.4.11 11:31

Markét - budu Ti moc držet pěstičky. Vím, že se nedá na to nemyslet, ale bude to utíkát a najednou bude polovina května a pojedeš pro sněhuláčka. :hug:
přeji všem hezké úterý.
Jo ještě jsem se chtěla zeptat holek, co jsou teď po Ketíku, berete něco (tab., vag.čípky, …)? já zobu estrofem (3× denně) + zavádím progesteron (3 vag.tab.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí