KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
26.3.21 15:23

Ahojky, mohu se přidat? Přecházím ze skupinky ivf únor.. Mam za sebou druhé ivf a dnes mi konečně po 4 týdnech volaly výsledky z genetiky embryí. Posilali jsme 3 a všechny 3 jsou zdravé. Jsem tak šťastná. Sam doktor se diví, ze s mou vadou jsou zdravé všechny 3. V pondělí se mam objednat na kontrolu před ms a pry nekdy v polovině dubna by mohl být KET, pokud nebude zase nějaká cysta, kterou jsem mela během obou ivf nebo nejaky jiny problém. Vsem moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
26.3.21 15:30

@Anoanonym1 tak to na to půjdeme spolu 🙂 já 4 embryjka na genetiku, 3 v pořádku a 1 se nepodařilo vyšetřit. V úterý bych měla dostat MS a začínám se stimulovaným cyklem, takže KET počítám taky tak po půlce dubna 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.3.21 16:24

@kambalaka gratuluji 😊.. Ja bych mela mit ms někdy kolem 7.dubna, nekdy se to o par dni opozdi, takže nevím přesně.. Ale snad půjdu příští tyden na kontrolu a uvidíme.. Akorát si chci zkusit zařídit PN, ale to mi asi nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 16:58

@Anoanonym1 ahoj já mám PN už od březnového KET a jelikož jsme hned navázali na další KET teď v dubnu, tak stále pokračuji. Mám i vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.3.21 17:14

@Anonymka Ka ahoj, a to mas od obvodaka nebo z car? Me dr v car řekl, ze mi ji v pondělí bohužel musí ukončit, ze me nemuze nechat na PN, ze bud mam jit do práce nebo se zkusit domluvit s obvodakem, ale nevím, jestli to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 17:18
@Lenikj píše:
@Pavla198 Necelých 14 dní ta genetika. Jo, to máš pravdu, to čekání je hrozne. Kdyby to aspoň vyšlo, ale nedávám si už ani naděje:(
@Lenikj píše:
@Pavla198 Necelých 14 dní ta genetika. Jo, to máš pravdu, to čekání je hrozne. Kdyby to aspoň vyšlo, ale nedávám si už ani naděje:(

Kam chodíš do CAR, že to byl tak rychlé?

• Citovat
  • Upravit
230
26.3.21 17:25

@Anoanonym1 mám ji z Car

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.3.21 17:55

@Anonymka Ka ahaa, tak to ja uz mit nemůžu.. Tak v pondělí se poptám obvodaka a když to nevyjde, tak hold pujdu nachvili do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 18:00

@Anoanonym1 a jak to? Jestli se mužů zeptat? Snad se domluvíš, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.3.21 18:03

@Anonymka Ka no, ja uz mam PN od caru, od stimulace, jsem doma uz skoro 2 měsíce, takze mi dr rekl, ze uz mi ji bohužel prodloužit nemůže, což chápu. Takže uvidíme v pondělí. Nevadí mi jit do práce ale mam problémy s patami a dost v práci trpím a taky nechci nekde něco chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 18:51

@Anoanonym1 aha tak to potom jo, třeba se domluvis u toho obvodaka, když mu vysvětlíš situaci ;) přeji ať Ti to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.3.21 21:53

@Anonymka Ka děkuji 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
28.3.21 19:11

Ahoj holky, tak po delsi odmlce se ozyvam, bohuzel s ne moc dobrou zpravou :,( v patek mi volali z Caru a ze 4 embryi je jen jedno geneticky v poradku :( takze vysledek je, že ze dvou stimulaci 1 zdrave embryjko…vubec nevim co ted :nevim: cca 4.4. bych mela dostat ms a zacit brat Estrofem 2mg 1-1-1, 10-12dc na kontrolu sliznice, jsem ted dost rozpolcena, verim, ze je to jedno vyvolene a bude to vse dobre, ale ve vterine mam myslenky na to, ze se to urcite nepovede a bude konec vseho 😞 dve stimulace nas vysly cca na 150 tisic a na dalsi stimulaci nemame ani finance a ja asi ani silu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
28.3.21 19:49

Holkyyy, tak já měla 56 vajíček, oplodnilo se z nich teda 30 + možná 1 a teď čekáme, kolik jich přežije a kolik jich bude ok.
No mazec. OHSS se mi nerozjel ve velkém, jen mám nateklé břicho, ale splaskává to pomalinku. Byla jsem na odběru nejmladší (26 let), jinak samé ženy 38+, které už šly na buď anebo. Byla jsem tam rekordmanka po delší době a ještě k tomu s malou dávkou hormonů.
No, tak jsem na to zvědavá. Nejhorší je pořád to píchání Fraxiparinu, to je má noční můra. Ty jehly jsou tupější než já :D Ale zatím to zvládám v pohodě, nálada taky v pohodě, trošku stres, aby někdo přežil, ale snad to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
28.3.21 20:44

@Ditu566 ahoj to je mi líto, ale znám to. 2. Ivf po genetice taky jen 1 embryo OK. Takže nervy jestli to vyjde, chytlo se, ale u mne bohužel ZT v 9. Tt. Teď 3. Ivf 2 embrya, první pokus v březnu nevyšel, o Velikonocích bude druhy pokus s druhým a tedy posledním. :( Taky musím doufat, ze to dobre dopadne.
Věřím, že Ti to vyjde, zkus myslet pozitivně, vím jak se cítíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital