KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
8.4.21 12:12

@Tvojeteta taktéž jsem rh-, tohle neřešej už vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
8.4.21 12:33

@Anonymka Ka super, dekuju, to jsem potrebovala slyset😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
8.4.21 12:37
@Anonymní píše:
@Pavla198 ahoj, pokud tvůj car bude vůbec vyžadovat predoperacni tak pak to vyšetření nesmí byt starší více než 14 dni v den opu.

Cinkni si tam. Někde ho chtějí vždy, jinde zase jen od určitého věku, ale nikdy když už jo chtějí tak nesmí byt starší více než těch 14 dni.

Ať se zadari :palec:

No v Car ho chteji, proto se ptam, protoze budu muset jet ke sve doktorce obvodni :roll: Ale dik,14 dni je dobrejch

Příspěvek upraven 08.04.21 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
8.4.21 12:38

@Dicentra27 se sliznici mám problém od provedených dvou revizi.. Od te doby mens.jen dva dny slabá a pak zbytek dnů jen špiním..☹️️ Víno piju 2dcl denně od 1DC.. Myslíš že to Estrofem může tento měsíc zachránit a dohnat sliznici aspoň na 7mm? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
8.4.21 12:46

@šmoulililinka
Já sice pokaždý dostala Rhesonativ, ale tři porody to výrazně můžou zhoršit…
Manželovi jsem vynadala, že je pozitivní, ale to je tak všechno, co s tím jde dělat a ten prednison…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
8.4.21 12:49

@Pavla198
Když seš mladá a s ničím se neléčíš, tak na předoperační to stačí výpis z dokumentace a tlak a moč…
Ostatní dle věku a nemocí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.21 12:50

@Tvojeteta já dostala rhesonativ po poslední revizi v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
8.4.21 12:52

@šmoulililinka
A po porodu..

S tím noc nenaděláme- ještě mulžeš vynadat rodičům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
8.4.21 12:58

@Tvojeteta nejsem mlada, jen podle veku(38),jinak se citim dost mlada😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
8.4.21 13:11

@Pavla198
To seš mladá holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.4.21 13:12
@Xena86 píše:
Po dvou zmlklych tehotenstvi..

Mam take reprodukcni imunologii jeste uplne pred tim nez jsem vubec sla do CAR, vladtne do CAR mi to doporucila az Ulčová-Gallová v Plzni :wink:

A k te jsem dostala žádanku též po dvou MA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
8.4.21 15:04
@Xena86 píše: Čau holky, dnes Utz 9.DC, sliznice 4mm takze na me asi kontryhel, grep, vino nezabírají, uzivala jsem pravidelně od 1.dc… :?
Taky mi objevili na děložní stěně malý myom, prý se s tím nemusí nic dělat :nevim:
Dnes začnu s Estrofemem a v sobotu na další Utz kde mi řeknou den tranfseru..
Myslíte že sliznice může vyrůst aspon na těch 7mm do soboty? 8o
A přeji všem co mají už u sebe svého sněhuláčka, ať se pořádně zavrtá a už jen roste :hug: :srdce:

Ahoj, myslím, ze ten estrofem ti hodně pomůže. Mám ho vždy a vždy sliznice dobra+ jsem stříkala Lenzeto.
Jinak ohledně toho myomu, taky jsem měla, moc se mu do Ket nechtělo. Nakonec jsem sla, ale narazil na jiný problém, takže jsem sla na odstranění a pak teprve Ket. S myomem budeš hlídaná a znám holky co měli bezproblémové těhotenství s myomem. Jen měli víc kontrol a pak u porodu si to hlídali. A během těhotenství muže růst. Hodně záleží jak je veliký a kde je. Tak se neboj, určitě ví lékař co děla. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
8.4.21 15:45

@Xena86 a ty ovuluješ? Pokud ovuluješ, tak se v těle vytvoří dost estogenu. A ten Estrofem máš jen na růst sliznice, aby se libila doktorce. Buď v klidu, sliznice povyroste a KET ti udělají. Bude stačit 6 mm. Vždyť embryo se umí chytit i mimo dělohu (což teda nikomu nepřeju, jen naznačuju, že když se přírodě chce, zajistí si to i bez megavysoký sliznice). Víc je důležitá struktura.
Hlavně ať ten myom někam zmizí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
8.4.21 15:47

@ButerflyP co u tebe nového, po těch dvou bio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
8.4.21 17:52

@Málinka25 děkuji za uklidnění :hug:, četla jsem si o těch myomech a je to docela běžná věc jen se to musí hlídat :?
@Dicentra27 díky :) budu věřit že doroste. Normálně ovuluju, dnes jsem měla na utz folikuly 1,2 cm na každé straně.. Ale vždy mě bolely i prsa a od stimulace v lednu mě nebolely :hug:
Myom ma necelý 1cm a primář CARu v tom nevidí problém, tak budu věřit :lol:
Každopádně díky za uklidnění :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí